Şimdi Ara

Osram Night Breaker Laser hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
5
Favori
40.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Farwynd

Diamond Vision'u alırken dikkatli araştırmalıydınız. İnternette olumsuz hava koşullarında Diamond Vision'un görüşe katkı sağlamadığı defalarca yazılmış. Beyaza yakın ama biraz daha sarımtırak olan Crystal Vision bu tip havalarda daha iyi.

Ayrıca NB Laser'ın ömrünün biraz daha düşük olduğu kutusunda belirtilmiş.
    Osram Night Breaker Laser hakkında

hayır tam tersine bilerek aldım en azından yaz aylarında kullanırım diye kış geldi geçti üşengeçliğimden takamadım hatta halen orjinal lambaları takamadım.Görsellik dışında bir numarası yok yeni alacaklara ben de aynı şeyleri söyleyim almayın.

• Aslında hep aynı muhabbet. Standart sarı halojen her şartta daha iyi görüş sunuyor. Ama temiz havada beyaz ışık daha çok aydınlatıyor gibi göründüğü için ve göze hoş geldiği için herkes bir arayışta...

Ben de LED araştırıyorum ama istediğim güçte LED çok pahalı.
  • Arkadaşım ürünün geldimi? Birde aşağıdaki linkteki testte laserin normal unlimited ten daha az ışık verdiği görülmüş.

http://www.autoexpress.co.uk/accessories-tyres/76760/best-car-headlight-bulbs-group-test
  • Arkadaşlar ürünüm ulaşmayacakmış full refund aldım. Tekrardan sipariş verdim sanırım bi 30 gün daha beklicez, napsam kapatsam mı ki başlığı rezil olduk

Edit: Ürün elime ulaştı arkadaşlar şaka gibi akşam sanayide taktırıp fotoğraflarını sizlerle paylaşıcam bekleyin beni :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raymond Donovan -- 13 Şubat 2017; 9:16:46 >
  • Beklemedeyiz.
    Gerçi artık merak etmiyorum.
  • Evet arkadaşlar uzun bir bekleyiş sonrası halojen Osram Night Breaker Laser ampüllerimi taktırdım.

Görüntü olarak çok güzel durmasıyla birlikte aydınlatma olarak gerçekten başarılı. Sanayide çocuk eskisi el feneri gibiydi bu baya iyi aydınlatıyor dedi. Özellikle dün kar vardı ve aydınlatması gayet başarılıydı.

Karanlık bir sokak bulup fotoğraf çekemedim, o yüzden şimdilik dışardan görüntüsünü paylaşıyorum. En kısa zamanda görüntüsünü de paylaşacağım. Ama ürünün gerçekten tatmin edici olduğunu söylemeliyim.Osram Night Breaker Laser hakkında

Osram Night Breaker Laser hakkındaOsram Night Breaker Laser hakkındaOsram Night Breaker Laser hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: Raymond Donovan

Evet arkadaşlar uzun bir bekleyiş sonrası halojen Osram Night Breaker Laser ampüllerimi taktırdım.

Görüntü olarak çok güzel durmasıyla birlikte aydınlatma olarak gerçekten başarılı. Sanayide çocuk eskisi el feneri gibiydi bu baya iyi aydınlatıyor dedi. Özellikle dün kar vardı ve aydınlatması gayet başarılıydı.

Karanlık bir sokak bulup fotoğraf çekemedim, o yüzden şimdilik dışardan görüntüsünü paylaşıyorum. En kısa zamanda görüntüsünü de paylaşacağım. Ama ürünün gerçekten tatmin edici olduğunu söylemeliyim.Osram Night Breaker Laser hakkında

Osram Night Breaker Laser hakkındaOsram Night Breaker Laser hakkındaOsram Night Breaker Laser hakkında

Mercekli değil dimi farlarınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merakım yerine geldi. Görüntü cidden iyiymiş.
    Fiyat vs. bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 14 Şubat 2017; 21:58:39 >
  • Kavurma verin lan ! kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada paylaştığım linkten aldım dostum fiyat bilgisi var orda.
  • aykut12344 kullanıcısına yanıt
    Değil.
  • arkadaşlar merhaba,

aracıma bugüne kadar beyaz far ampülü almadım, 5. yılındayım ve halen orjinal ampüllerle devam ediyorum , beyaz ampül almayı düşünüyorum.

sarı ışık yerine beyaz ışık kullanmanın dezavantajı nedir?
    gerçekten bu paraları vermeye değer mi? ( h7-h1-h11 kısa-uzun-sis ampullerini değiştireceğim, 250 lira para vereceğim ve birşey farketmeyecek mi?)

son olarak bu ampüllerin ömürleri kısa mı? sağda solda bazı şeyler okudum, 2-3 ayda bir kez değiştiren olmuş, o iş biraz sıkıntılı olur tahminimce..

ne yapsam bilemiyorum, kullanıcıların yorumları önemli,

yardımınızı bekliyorum..
  • Gittigidiyor da kargo dahil 90lira

• hoksi kullanıcısına yanıt
    TR'ye yeni düşmüş ve uygun bir fiyattan gelmiş..

Farlarımdan çok memnunum herkese tavsiye ediyorum, yağmur-kar performansı gayet başarılı
  • quote:

TR'ye yeni düşmüş ve uygun bir fiyattan gelmiş..

Farlarımdan çok memnunum herkese tavsiye ediyorum, yağmur-kar performansı gayet başarılı

Hocam foto atarsanız çok güzel olur sokak lambaları altında, zifiri karanlıkta

• Çok güzel görünüyor, bende sipariş ettim. Philips X-treme Vision +130 'dan herkesin aksine ben memnun değilim.
  • aydınlatma olarak baya iyi fakat fotoğraflarda her ne kadar beyaz gözükse de gerçekte beyaz değil arkadaşlar. Sarımsı bir renk mevcut. En azından mercekli astra k'da öyle gözüküyor . crystal vision'a göre daha sarı renge mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobby632 -- 18 Mayıs 2017; 20:10:22 >
  • quote:

Evet arkadaşlar uzun bir bekleyiş sonrası halojen Osram Night Breaker Laser ampüllerimi taktırdım.

Hocam aracıma halojen beyaz yada beyaza yakın ampül arayışındayım. Bu ürünü tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: St. Petersburg

Çok güzel görünüyor, bende sipariş ettim. Philips X-treme Vision +130 'dan herkesin aksine ben memnun değilim.

Hocam merhaba. X-treme Vision ile Night Breaker Laser ampüllerden hangisini tavsiye edersiniz acaba? Farkları nelerdir?
  • yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ben açıkçası pek bir fark anlamadım. Golf 7 aracımda kullanıyorum faydanın aksine bana yağmurlu havada daha da kötü oldu gibi geliyor. Her ikisi de aynı benim gözümde. Çok ayrı yönlere çekenlerin araçlarında nasıl bir fark yarattı gözlerimle görmeden inanmıyorum.

Kısaca tekrar patlarsa yedekte night breaker duruyor, ha o da patlarsa standart bir ampül alır geçerim.
  • Renk olarak fark var mı ampuller arasında? Ben daha çok beyaz yada beyaza yakın bir ürün istiyorum.

Bir türlü beğenip alamadım şu ampullerden. Sıkıldım artık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.