hani arabaların farlarına taktığımız angel eyeslar varya dedim ben bunu pcmede takarım.hadi bir denedim nasıl olsa 12 vta bağlıcağım vede sorunsuz oldu:)sizler bilmiyorum beğenirmisiniz belkide yeni çığırı açarım he ne dersiniz
Güzel duruyor tebrikler . Aslında bunu ön taraflara fan deliği açan arkadaşlar kullansalar ne kadar güzel olur
Pratik Mod Güzel olmuş
bunun aynısını bi sitede yapışını gördüm hatta çizgileri bire uyuru gibime gelıo sanırım jaluzi borusunu fırınta ısıtp kavanoz ile büktünüz 2 led bi de dremelle çizik attınız heralde (orda oyleydi) gayet yaratıcı
arkadaşlar hepinize teşekkürlerimi sunarım
_bluescream_ tam üstüne bastın.benim motora yapıcaktım bunu ,ta ne zamandan beridir aklımdaydı .internette nasıl yapıldığını gördüm ve uygulamaya başladım gayette basit birşeymiş yalnız motoruma takamadım pc me takıyım yazıktır günahtır dedim
Çok hoş gözüküyor,tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: motorcu48
arkadaşlar hepinize teşekkürlerimi sunarım
_bluescream_ tam üstüne bastın.benim motora yapıcaktım bunu ,ta ne zamandan beridir aklımdaydı .internette nasıl yapıldığını gördüm ve uygulamaya başladım gayette basit birşeymiş yalnız motoruma takamadım pc me takıyım yazıktır günahtır dedim
olsun be yinece yakışmış ön panele fan koyanlar için yaratıcı bir çözüm olabilir benımde aklıma geldı ama içi dolu jaluzi cubugu bulamadım
o deilde 5,25 lik yuvaların oraya füme siyah plexi yapcaksın,plexinin arkasıan da bunun şeklinde vu metre yapcaksın çok süper olur hatta bunu bu halde koysan bile çok hoş durur
angel eyes i nereden aldınız acaba?
bak şimdi fanın eyer ledsizse bu güzel bir düşüce olurdu fanın yanına koyardın ama bu durumda gereksiz olmuş
hepinize çok teşekkürler yaptığınız yorumlar için.bunu denemek amaçlı yaptım nasıl olduğuna bakmak için sizlerlede paylaştım gereksiz ama kasanın içinede yapılabilir heryere her şekilde yapılabilir neden hazır elektronikçide ledlere dünya para veresinizki el emeği bu.semidos arkadaşım netten öğrendim bende nette hatta bu forumda bile yazıyor yapılışı arama motoruna angel eyes yapılış yazınca her yerde çıkıyor.videolarda daha güzel anlatılıyor
Merhaba Bende buna benzer birsey yapmayı düsünüyordum fakat ben led şerit koycaktım. ve bunları HDD LED cıkısına baglayacaktım anakartın böylece sabit degil sürekli bir hareket içinde olacaklardı. Sanada tavsiyem birde hdd led cıkısına baglaman hardiskte veri akısı olurken hareketlensin gayet hoş olur.