Şimdi Ara

(angel eyes) pc'ye monte ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hani arabaların farlarına taktığımız angel eyeslar varya dedim ben bunu pcmede takarım.hadi bir denedim nasıl olsa 12 vta bağlıcağım vede sorunsuz oldu:)sizler bilmiyorum beğenirmisiniz belkide yeni çığırı açarım he ne dersiniz

• Güzel duruyor tebrikler . Aslında bunu ön taraflara fan deliği açan arkadaşlar kullansalar ne kadar güzel olur
  • Pratik Mod Güzel olmuş
  • bunun aynısını bi sitede yapışını gördüm hatta çizgileri bire uyuru gibime gelıo
    sanırım jaluzi borusunu fırınta ısıtp kavanoz ile büktünüz 2 led bi de dremelle çizik attınız heralde (orda oyleydi) gayet yaratıcı
  • arkadaşlar hepinize teşekkürlerimi sunarım

_bluescream_ tam üstüne bastın.benim motora yapıcaktım bunu ,ta ne zamandan beridir aklımdaydı .internette nasıl yapıldığını gördüm ve uygulamaya başladım gayette basit birşeymiş yalnız motoruma takamadım pc me takıyım yazıktır günahtır dedim
  • Çok hoş gözüküyor,tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorcu48

arkadaşlar hepinize teşekkürlerimi sunarım

_bluescream_ tam üstüne bastın.benim motora yapıcaktım bunu ,ta ne zamandan beridir aklımdaydı .internette nasıl yapıldığını gördüm ve uygulamaya başladım gayette basit birşeymiş yalnız motoruma takamadım pc me takıyım yazıktır günahtır dedim

olsun be yinece yakışmış ön panele fan koyanlar için yaratıcı bir çözüm olabilir benımde aklıma geldı ama içi dolu jaluzi cubugu bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en alttaki resimde fena durmuyor
  • o deilde 5,25 lik yuvaların oraya füme siyah plexi yapcaksın,plexinin arkasıan da bunun şeklinde vu metre yapcaksın çok süper olur hatta bunu bu halde koysan bile çok hoş durur
  • angel eyes i nereden aldınız acaba?
  • bak şimdi fanın eyer ledsizse bu güzel bir düşüce olurdu fanın yanına koyardın ama bu durumda gereksiz olmuş
  • hepinize çok teşekkürler yaptığınız yorumlar için.bunu denemek amaçlı yaptım nasıl olduğuna bakmak için sizlerlede paylaştım gereksiz ama kasanın içinede yapılabilir heryere her şekilde yapılabilir neden hazır elektronikçide ledlere dünya para veresinizki el emeği bu.semidos arkadaşım netten öğrendim bende nette hatta bu forumda bile yazıyor yapılışı arama motoruna angel eyes yapılış yazınca her yerde çıkıyor.videolarda daha güzel anlatılıyor
  • Merhaba Bende buna benzer birsey yapmayı düsünüyordum fakat ben led şerit koycaktım. ve bunları HDD LED cıkısına baglayacaktım anakartın böylece sabit degil sürekli bir hareket içinde olacaklardı. Sanada tavsiyem birde hdd led cıkısına baglaman hardiskte veri akısı olurken hareketlensin gayet hoş olur.

NERDEN BULURUM ALIRIM DİYENLERE...

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1608&IID=140620

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=16867&k_id=67&kn=Neon+Lambalar%FD

http://www.webdenal.com/store/modacar-autoteknica-mavi-30-cm-elastik-ledli-neon-_fiyat.htm?idProduct=58869&idCategory=1041&topnavCategory=961

• Başlığı görünce hemen daldım konuya güzel olmuş tebrikler..
  • alınma ama senin kasaya yakışmamış ama süper fikir.
  • Ocak gibi olmuş
  • Orijinal gibi duruyor.
  • değişik bişi olmuş
  • Yaratıcı
  • Akıllıca, güzel olmuş, güle güle kullan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.