Şimdi Ara

AnGel Of DarkNeSS...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  AnGel Of DarkNeSS...

AnGel Of DarkNeSS...

• tek kelime ile Fantastic
  • Tebrikler
  • teşekkürler
  • uu kankam azım açıkta kaldı helal
    senden bekliyordum zatn
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

uu kankam azım açıkta kaldı helal
    senden bekliyordum zatn

eyw

bende senden CM bekliyorum

lan SD card box alırken ilkinden lvl 2 CM kard çıktı sonrada 3. Thanksgivin Box'umdanda evolator hersey tmm bi Guilmon eksik anasını satim Yoksa Gelio CM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 28 Kasım 2010; 20:27:51 >

• Oynayan kaldı mı yaw :D Ahh eski günlerrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprinc3

Oynayan kaldı mı yaw :D Ahh eski günlerrrr

aynen

aga cm biraz weak :D

megidramon yapmayı düşünüyorum onun atağı daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

AnGel Of DarkNeSS...

AnGel Of DarkNeSS...

Bari git de bossa cak gitmisin 70lvl a dalıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetars

quote:

AnGel Of DarkNeSS...

AnGel Of DarkNeSS...

• Helal lan oyunda olacağın zaman çağır test edelim
  • Kaan yanlış anladın beni ;

Ben diyorum ki kendi lvlında bir digiyle kapısta gücünü görelim veya biriyle v.s yaparken filan cek resmi...
    Geçen Gün 70lvl imperialdramon ile 85 lvl beelzemon blast modeyi kestim

İmperialdramon Paladin Mode ciktimi ???
  • quote:

Kaan yanlış anladın beni ;

Ben diyorum ki kendi lvlında bir digiyle kapısta gücünü görelim veya biriyle v.s yaparken filan cek resmi...
    Geçen Gün 70lvl imperialdramon ile 85 lvl beelzemon blast modeyi kestim

İmperialdramon Paladin Mode ciktimi ???

hayır.
    sadece skill gösteriş veya vuruş oranını göstermek için o resim
  • quote:

quote:

AnGel Of DarkNeSS...

AnGel Of DarkNeSS...

• valla bence 2sinide yap bende megidra vardı sevdiğimden boşuna card basmıyım dedim bi tane daha guilmon tfu alıp onu gallant cm yaptım gerçi pek gerek yok ta benimki fantezi
    olmassı gereken digiler
    Shinegreymon,
    Beelzemon Blast Mode,
    Metal Seadramon,
    bu 3 digi gerekli gerisi zevke göre gelir
    (Not Imperialdramon PM shinee den iyi gibi gözüküyor ama pekde iyi değil çünkü zaten 40 lvllik bi 3-2-2-1 i var vede shinee den farki 50 int az buçuk defans la blvl 99 da çok fark yapmıyor yani seni 5 vuruşta öldüren gene 5 vuruşta öldürüyor ama o aradaki attack farkı daha iyi shineede.illa attack diosanız beelzemon bm en iyisi en kral deff ,speed,blvl, ve ortalama bi defansı var ki çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

valla bence 2sinide yap bende megidra vardı sevdiğimden boşuna card basmıyım dedim bi tane daha guilmon tfu alıp onu gallant cm yaptım gerçi pek gerek yok ta benimki fantezi
    olmassı gereken digiler
    Shinegreymon,
    Beelzemon Blast Mode,
    Metal Seadramon,
    bu 3 digi gerekli gerisi zevke göre gelir
    (Not Imperialdramon PM shinee den iyi gibi gözüküyor ama pekde iyi değil çünkü zaten 40 lvllik bi 3-2-2-1 i var vede shinee den farki 50 int az buçuk defans la blvl 99 da çok fark yapmıyor yani seni 5 vuruşta öldüren gene 5 vuruşta öldürüyor ama o aradaki attack farkı daha iyi shineede.illa attack diosanız beelzemon bm en iyisi en kral deff ,speed,blvl, ve ortalama bi defansı var ki çok iyi

Bm ye +1 con gelio ama vaccieneler (özellikle agu x) kayıyo :D 90 lvlkn 70 lvl agu x e yenildim tmm herifin itemleri vardı ama agu x dede işler var yani :D

PM ye gelirsek bu gun 2k cash aldim simdi kodlari gircem ve Veemon tfu alcam :D PM yide sora yapariz ins D:

PM ile Shine i kapistirirsak PM 4ever

• laneeet olsun bugun 2 k wecash aldım bi yaamon egg bide Paladin mode yapmak icin card box

Çıkan kartlar :
    Rajinmon 2
    Crimson mode 3
    VE Bmegagargamon 4

iğrenç kardlar hepsini attım
  • 99 lvl bi pm 99 lvl bi shine den daha az vurur , pm olarak tek ekstrasi 58 tane int ki bu def ve blvl demek def belki bi noktaya kadar iyi ama blvl 91+ pek bi cacigi yok yani 1.500 blvl de kaçma şansın %30 sa 1.600 de %33 falan yani çok bi fark yok sonuçta dex falan olsa gene hız mız derdikte int. def te çok bi etki yapmaz int az def verior vede o kadar para bayacağıma shinegrey almak daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

99 lvl bi pm 99 lvl bi shine den daha az vurur , pm olarak tek ekstrasi 58 tane int ki bu def ve blvl demek def belki bi noktaya kadar iyi ama blvl 91+ pek bi cacigi yok yani 1.500 blvl de kaçma şansın %30 sa 1.600 de %33 falan yani çok bi fark yok sonuçta dex falan olsa gene hız mız derdikte int. def te çok bi etki yapmaz int az def verior vede o kadar para bayacağıma shinegrey almak daha iyi

işte burda benim tecrübem devreye giriyor kore ve çin sayesinde sadece ufak değişiklerle (satatı farklı vermek değil, zatn ben hep fulls tr giderim tüm digilere) güçsüz digiyi güçlü yapabilirim ve PM yede düşündüğüm şeyi yapınca Agu X karşısında Duramaz.

Ne yapcaksin diosanız Yakında Görürsünüz

• yani bende 2 side var ama hiçbir şekilde stat verme farkıyla birşey değişmez he güzel internetin varsa dex gidersin double yaparsınki o da bütün savaşta 1 tane olur ama onunla yapacağından daha çok damage kaybedersin.2. olarak her digiye stat gidilmez ama her digi için belli bir stat vardır o gidilir şimdi int gitmek yapılacak en büyük hatadır hızlı ve çevik bir digi istiyorsan dex vereceksin çünkü blvl ne kadar önemli olrsa olsun hız da önemli aynı şekilde tank digi için con gideceksinki 3 coh la zaten ana hp si deli gibi olan bir digi coşar. nese konuyu çekmeyeyim başka yerlere tabikide pm nin stat olarak shinee den fazla alıyor ama pm nin shine den fazla atağı olamaz 2 tane çıplak aynı lvl de full str gidilmiş shine ile pm yi karşılaştırırsan shine nin daha çok att olur(40 lvl veemon 3-2-2-1 giderken 40 lvl agux 4-2-2-0 gidiyor çnkü)he blvl pm nin 100 kadar crestlere göre 200 kadar bile yüksek olabilir çok bi fark etmez çünkü benden 400-500 blvl fazla olan digi benden daha çok ıskalıyor yani şansa güvenmek saçmalık.he def biraz fazla olur veemonun ama o kadar uğraştıktan sonra 50 def te fazla olsun. güçsüz digi diye bişede yoktur oynamayı bilenle bilmeyen vardır burda herkes gotsumona shakkou ya kötü diye bilir ama benim sırf bu tank digileriyle uğraşan arkadaşım var :D 71 lvllik shakkou ile 2 tane 90 lvl kesior.bide ben yaparsam olur diye bişey yok sonuçta yani serverın üst tabaka oyuncularının geneli birbiriyle aynı güce sahip olur(serverin ilk 20 si sabit +8 ve üzeri itemler, ilk 10 da wc itemleri takar bide mal olmadıkları için genelde hepsi statları birbirlerine benzer şekilde verirler :D) yani sonuç olarak gelirsek pm tabiki güçsüz bir digimon değil att olarak shine den az olsada 3 stata bakınca pm nin daha yüksek olduğuda bi gerçek ama pm yi almaya uğraşmak çok gerekli bi durum değil ha seviyorsan alırsın o ayrı :d

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.