Şimdi Ara

AnGel Of DarkNeSS... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen oku diye yazmadım
  • sen oku diye yazmadım

Black acı varmı acı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

yani bende 2 side var ama hiçbir şekilde stat verme farkıyla birşey değişmez he güzel internetin varsa dex gidersin double yaparsınki o da bütün savaşta 1 tane olur ama onunla yapacağından daha çok damage kaybedersin.2. olarak her digiye stat gidilmez ama her digi için belli bir stat vardır o gidilir şimdi int gitmek yapılacak en büyük hatadır hızlı ve çevik bir digi istiyorsan dex vereceksin çünkü blvl ne kadar önemli olrsa olsun hız da önemli aynı şekilde tank digi için con gideceksinki 3 coh la zaten ana hp si deli gibi olan bir digi coşar. nese konuyu çekmeyeyim başka yerlere tabikide pm nin stat olarak shinee den fazla alıyor ama pm nin shine den fazla atağı olamaz 2 tane çıplak aynı lvl de full str gidilmiş shine ile pm yi karşılaştırırsan shine nin daha çok att olur(40 lvl veemon 3-2-2-1 giderken 40 lvl agux 4-2-2-0 gidiyor çnkü)he blvl pm nin 100 kadar crestlere göre 200 kadar bile yüksek olabilir çok bi fark etmez çünkü benden 400-500 blvl fazla olan digi benden daha çok ıskalıyor yani şansa güvenmek saçmalık.he def biraz fazla olur veemonun ama o kadar uğraştıktan sonra 50 def te fazla olsun. güçsüz digi diye bişede yoktur oynamayı bilenle bilmeyen vardır burda herkes gotsumona shakkou ya kötü diye bilir ama benim sırf bu tank digileriyle uğraşan arkadaşım var :D 71 lvllik shakkou ile 2 tane 90 lvl kesior.bide ben yaparsam olur diye bişey yok sonuçta yani serverın üst tabaka oyuncularının geneli birbiriyle aynı güce sahip olur(serverin ilk 20 si sabit +8 ve üzeri itemler, ilk 10 da wc itemleri takar bide mal olmadıkları için genelde hepsi statları birbirlerine benzer şekilde verirler :D) yani sonuç olarak gelirsek pm tabiki güçsüz bir digimon değil att olarak shine den az olsada 3 stata bakınca pm nin daha yüksek olduğuda bi gerçek ama pm yi almaya uğraşmak çok gerekli bi durum değil ha seviyorsan alırsın o ayrı :d

bak antyla nası bilmiorum sen ilk 3 te isen antylada pek iyi değil gibi (hakaret oalrka algılama ben açtığın konudaki itemlerine bakarak bunu söylüyorum)

Mihirada durumlar farklıdır xEEEtrov ve faizul denen 2 herif var TÜm specialleri tüm tfuşarı tü evo cardlı digileriş yapmışlardır ve 15 tane 99 lvlleri vardır :D +10 setleri dizmişlerdir :D yani oyunu içine etmişlerdir ama bu onları güclü yapmaz. statları galiba onlarda full str gidiyor ama crest ve eggleri 2 sininde galiba 2 coh +10 1 coc 1+0 ve 3 +10 dom takilar ise +10 str :D

sana Mihiradan Aaii yi göstermek isterim. herif nası bir Stat gitmişse Defansi ve Atagi harika. 1.7k dan aşşağı hpsi yok ve sadece 2 +10 kullanıyor. :D oda trov ve faizul gibi 2 coh 1 coc 3 dom str taki yapmis ama stati bi değişik gitmilş CM sine. onun en önem verdiği Digimonu CM dir. CM yapcam die 99 lvl Gallantmon Brakti adam :D Galantmon ken bile güçlüydü o ayrı :D yani oynamayı bilen le bilmeyne arasında çok fark var. bi +10 seti eziğin birine verdikten sonraki güç farklı olur o +10 set bana verdikten sonraki güç çok farklı olur işte :D

he bide gotsumon ve shakuomona kötü diyenlerin banlanması gerektiğini düşünürüm her zaman

ama şu gerçekki o 2 data krali MetalSeadramon geldikten sonra down oldular, MetalSeadramon gerçekten artık oyunun en güçlü Datasıdır ve bende 51 lvl var ve 70 kasmayı düşünüyorum en az :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 4 Aralık 2010; 13:35:27 >

• Kaan uydurma ne faizul ne xeetrov Serverin birincisi benim

Geçen gün 75 lvl belze BM yi crestim ve egglerim yokken parça pirçik ettim Aaii bile toplayamadı parçaları Yeni Stat taktigim saolsun
  • quote:

sen oku diye yazmadım

Baktık konuya mecbur okicaz
    Ayrıca haklısın kaan.Aaii nickli oyuncuyu tek geçerim.Adam süper
    Mehmetars kardeş Aaii ile vs yapıp LOSE videonu çeker misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_BlackLord_-_ -- 4 Aralık 2010; 14:46:22 >
  • o benim 1 aylık ken ki hali şuanda bende +10 set var vede full wc giyiyorum dikkatli baktıysan o konuyada zamanında ne ezikmişi diye mesajımıda bırakmışım
    zaten sizin serverıda anlamıyorum :D kaçttane kişide +10 item var bzim serverda aaronx te var marcaum da var bi kaç pollo696 da var bizim arkadaşların dışında gerisi bizim 5-6 kişilik arkadaş grubunda ha biz bunu nası yaptık gidiyoruz majiraya zaten ortalama herkes 350-700 arası damage vuruyor 3-4 saatte kişi başı en kötü 1,2 +6 crest yapılıyor ki zor değil

edit:metal seadramon kısmını okumamıştım yeni gördüm orada yanılıyorsun tamam data olarak iyi ve attack digimonu ama genel olarak oyundaki data digimonları tank veya speed digileri ki en önemlisi bu konuda Renamondur.ben şahsen internetim kötü olduğundan speed digi yapamıyorum ama benim amerikadan oynayan arkadaşımın speed kuzuhası var.Full Dex digidir.ben şahsen 4 kere üst üste vurduğunu gördüm canavar gibi oluyor birazda trait koysalar süper zaten deli gibi blvl i oluyor üstünede 3 coc takıyor zaten ya 1 ya 2 kere vuramıyolar bu şekilde hem yüksek atağı hem çok vuruyor.bana göre oyunun en iyi datası budur :D he digi olarak bakarsan M.Seadra çok iyi bir digi yüksek atak ve defansa sahip hız olarakta eğer internetten bi problem çıkmassa double yemez(speed digileri dışında) he +10 kısmına gelirsek zaten bi +10 la +8 arasında çok aşırı bi fark olmuyor tabiki +10 daha güçlü çok daha fazla vurabiliyorsun yaklaşık 50 hp falanda bunun 91 den sonra pek bi önemi kalmıyor çünkü hepsi 1 ıskalamaya bakıyor o yüzden ben +8 den sonra item kalitesinin çok önemli old. düşünmüyorum önemli olan hangi digiye hangi stat vereceğini bilmek örn kokomona full bi stat yüklenmek gibi bi salaklık yapmamak lazım :D onun dışında ne giyeceğini bilmekte çok önemli örn beelzemon def. az die dos giyersen saçma olur nese uzatmayalım baya oldu e zaten dediğim gibi oyunu bilmek demek stat dağılımı,hangi digi hangi skilli kullanacağını ,itemlerinin ne olacağını bilmek demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 4 Aralık 2010; 15:01:44 >

• Yaa bu gidişle zaten bende antyla'ya geçicem.Mihiradaki türkler oyunda olmuyorlar.Ben zaten Antyla'ya dönersem 5 booster görevini yaptıktan sonra +5 brave filan dizmeye çalışırım.+6 yapmam imkansız çabuk sıkılıyorum çünkü.Ben sadece hangi egg'leri kullanayım pek kestiremiyorum.Bu konu hakkında bir önerisi olan varsa yazsın.Benim ideal crest setim.Brave Honesty Honesty şeklinde.Takı olarakta mutlaka atak dizerim +6 veya +7 böylece biraz iyi olurum.Bide Bi kaç kere wecash aldım mı tamamdır bu iş
  • quote:

o benim 1 aylık ken ki hali şuanda bende +10 set var vede full wc giyiyorum dikkatli baktıysan o konuyada zamanında ne ezikmişi diye mesajımıda bırakmışım
    zaten sizin serverıda anlamıyorum :D kaçttane kişide +10 item var bzim serverda aaronx te var marcaum da var bi kaç pollo696 da var bizim arkadaşların dışında gerisi bizim 5-6 kişilik arkadaş grubunda ha biz bunu nası yaptık gidiyoruz majiraya zaten ortalama herkes 350-700 arası damage vuruyor 3-4 saatte kişi başı en kötü 1,2 +6 crest yapılıyor ki zor değil

edit:metal seadramon kısmını okumamıştım yeni gördüm orada yanılıyorsun tamam data olarak iyi ve attack digimonu ama genel olarak oyundaki data digimonları tank veya speed digileri ki en önemlisi bu konuda Renamondur.ben şahsen internetim kötü olduğundan speed digi yapamıyorum ama benim amerikadan oynayan arkadaşımın speed kuzuhası var.Full Dex digidir.ben şahsen 4 kere üst üste vurduğunu gördüm canavar gibi oluyor birazda trait koysalar süper zaten deli gibi blvl i oluyor üstünede 3 coc takıyor zaten ya 1 ya 2 kere vuramıyolar bu şekilde hem yüksek atağı hem çok vuruyor.bana göre oyunun en iyi datası budur :D he digi olarak bakarsan M.Seadra çok iyi bir digi yüksek atak ve defansa sahip hız olarakta eğer internetten bi problem çıkmassa double yemez(speed digileri dışında) he +10 kısmına gelirsek zaten bi +10 la +8 arasında çok aşırı bi fark olmuyor tabiki +10 daha güçlü çok daha fazla vurabiliyorsun yaklaşık 50 hp falanda bunun 91 den sonra pek bi önemi kalmıyor çünkü hepsi 1 ıskalamaya bakıyor o yüzden ben +8 den sonra item kalitesinin çok önemli old. düşünmüyorum önemli olan hangi digiye hangi stat vereceğini bilmek örn kokomona full bi stat yüklenmek gibi bi salaklık yapmamak lazım :D onun dışında ne giyeceğini bilmekte çok önemli örn beelzemon def. az die dos giyersen saçma olur nese uzatmayalım baya oldu e zaten dediğim gibi oyunu bilmek demek stat dağılımı,hangi digi hangi skilli kullanacağını ,itemlerinin ne olacağını bilmek demek

beelzeye dos koymak kısmını okudum :D biz de para **çmıyoruzki :D param olsa dom veya en kötü dolo alırım :D ki şu an +6 +5 +6 dos setim var onları en kötü +5 +5 +5 dolo yapmayı düşünüyorum :D

antylada az yani +10 olan, hmm majira ya bi ara bakmıştım herkete +10lar dolaşıo. tüm parası olanlar majirada ve hiçbiri belkide kore veya çin oynamamıştır :D tecrübeli tüm oyuncular Mihirada :D

ben hep bi tıurnva olsa 3 serverin 1.leride birbirleriyle kapışsa çok güzel olur yada BZ 3 serverede açık olsa :D (o zaman epey lag olur ama olsun :D )

ama Mihirada cidden iyi oyuncular ve wc cilerde var :D faizul ve xEEEtrov dışında bi wolfaith vadi tüm digilerini 99 yapan cashci manyak oydu ama şu aralar girmiyor :D DigmonTamerde öleydi ilkten ezikti shop ne zaman çıktı oda +10 felan batı :D

ben şimdi 3 +6 coh kullanıyorum ve %5 atk verne tişörtüm var :D %5 de pie kullanıorum oluo %10 :D %90 HP varken %10 atk cidden cazip :D çok 99 katlettim bunu sayesinde he pantoonda %5 def onuda unutmayalim :D Legendaryde alsam ne olcak allah bilir :D zaten 1.4k hp var :D hemide beelzede :D gecen traitle 99 tekine 500 küsür vurdum kaçtı

Mihirada Adımın duyulmasına az kaldı :D biraz daha booster görev içn çar açıp booster kasıp setimi yükseltim o zaman en az +8 setim olur.

wede ben sadece 2-3 kere wc aldım onlarında 1 i tfu 1 ri kasmalık biride SD box icin :D trade kapalıyken :D millet trade açıkkan tfu alıp satıp +8 leri dizmişti :D nese çok wc olmak iyi değil zaten ve son wcmi de PM yapmak için alıcam.

__________________________________________________________________________________________

Bu arada Son Halim ^^

AnGel Of DarkNeSS...

Herşey Görünsün Die Oyunda Açık Yer Kalmadı
     AnGel Of DarkNeSS...
    Not: + %10 atk boostgelmişti eventten onuda bastım :D 3-4 saate bitcek olun %10 da iş görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 4 Aralık 2010; 17:17:10 >

• höh :D 2700 e 3300 :D naaptın paso lab3 temi kastın o kadar battle yapıp nası hala 91 sin :D benim toplamda 2500 civar battleda 99 oluo(100 battle civarına 41 oluyor da sonrası paso shakkou m.etemon ve beelze de geçior 65 e kadar 65 ten sonrada paso anubis)
  • quote:

höh :D 2700 e 3300 :D naaptın paso lab3 temi kastın o kadar battle yapıp nası hala 91 sin :D benim toplamda 2500 civar battleda 99 oluo(100 battle civarına 41 oluyor da sonrası paso shakkou m.etemon ve beelze de geçior 65 e kadar 65 ten sonrada paso anubis)

yenilgilerin cogu lagdan :D ve deva olmayinca oluo :D ve bu oyunda sadee 1 kere pre pack aldiimda GD ile resi kastim :D 71 den 83 e kadar galiba :D cogunlukla yavas yavas kastim o yüzden hala 91im ve ben 90 yaptiktan sora 1 ay oynamamistim. oyuun ilmistim felan sora özledim geldim 91 yaptim dün yada önceki gün :D
  • beelze devasız çok zor 81 falan olsan kasılcak yer beelze çünkü orda ne kadar canı çokta olsa f1 vuruyor genelde vede def. i düşük ama 91 de beelzelerde vermez ya deva alıp 94 e kadar anubis sonra sky3 yapacaksın yada party ama devasız kasmak yani çok zor şöle zor hani kesersinde şimdi normalde direk her birine tek atıyorsn 3 digi hemen ölüyor hiç vurmadan ama evrimi bekleyince 1)rookienin tp yavaş doldugundan baya geçiyor 1 tanesini anca indiriorsun bide 2 sinin dalmasını bekliyorsun e bu her battle da olunca lvl atlamasıda baya sürüyor bi an önce deva al yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 4 Aralık 2010; 22:11:00 >
  • quote:

beelze devasız çok zor 81 falan olsan kasılcak yer beelze çünkü orda ne kadar canı çokta olsa f1 vuruyor genelde vede def. i düşük ama 91 de beelzelerde vermez ya deva alıp 94 e kadar anubis sonra sky3 yapacaksın yada party ama devasız kasmak yani çok zor şöle zor hani kesersinde şimdi normalde direk her birine tek atıyorsn 3 digi hemen ölüyor hiç vurmadan ama evrimi bekleyince 1)rookienin tp yavaş doldugundan baya geçiyor 1 tanesini anca indiriorsun bide 2 sinin dalmasını bekliyorsun e bu her battle da olunca lvl atlamasıda baya sürüyor bi an önce deva al yani :D

Ali Ağaoğlu zaten amcam olur hemen bi 10 bin dolar yollamasını söliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 5 Aralık 2010; 10:19:53 >

• 10. katta Paladin Mode olur mu Baylar BAyanlar size sesleniyorum : Yaptım olacak
  • fakirsen kırbacı yiyeceksin hayatın gerçekleri bunlar
  • quote:

fakirsen kırbacı yiyeceksin hayatın gerçekleri bunlar

evt ama yeni açtığım konuda paranın ***** koydum

http://forum.donanimhaber.com/m_45074877/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.