Şimdi Ara

Angelsmu Exp x1000 Serveri 18 Gün sonra Açiliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Burda Başlayalim turk guildi felan kuralım Varsa gelcek olan 18 gün sonra acilcak bu konu altında toplanalım.

http://www.angelsmu.com/
    Server x1000 Grand opening!
    Hello, we are happy to announce Server x1000 Grand opening at 1.November 19.00 GMT +3

Experience: x1000
    Master lvl exp: x1500
    PPL: Standart

Custom Dynamic reset & Grand Reset:
    Reset requests: (400lvl* 10kk)
    Stats after reset: Burns
    Free stats after reset: 500

Grand reset: 50 resets
    Grand reset reward: 10'000 Stats + 5000 Credits
    (Grand reset 2: 20'000 Stats +5000 Credits)
    (Grand reset 3: 30'000 Stats +5000 Credits)

No Grand reset limit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerGenBK -- 13 Ekim 2013; 21:38:16 >

• 1000x cok yuksek gibi ayrica angelmu ile baska konularda serverin sıkıntılı oldugunu soylediler. hep beraber dusuk expli bi servera baslasak ? yada oynayanlar irtibata gecseler ?
  • Olabilir 200-300 exp server olabilr bakalım araştıralım bulan olrsa saglam bi server yazsın bulamasak angelsmu bekleriz.
  • Ben 2 gün oldu pandora-mu başladım. 2-3 yıl önce oynamıştım. Birkaç ay önce db sıfırlamışlardı. Türk arkadaşlarda varmış onlara ulaşmaya çalışıyorum. 500x sezon 8 server, 300-400 arası ortalama online sayısı var gelmeyi düşünürseniz.
  • 200x falanda cok gibi geliyor bana 50x 100x angelmu hakkinda bilginiz varmi nasil bi server ?hep beraber basliyabilicegimiz bi server varsa tabiki guzel olur :) ben eskilerdenim ama s5den sonrasi yok bende yardimci olursunuz :)
  • 50x te oynadım ben angelsmu da işte, benim açımdan sıkıntılı tabi oynamak isteyen oynar. 50 hesap actim modem res yaparak credit kastım. (4 saatte 2k credit yapabilirsin) Exp arttırıcı aldım. 50x dediklerine kanma herkes yapio bu olayı oyunda. 230x olarak oynadım ben orda Hem şöyle düşün non-reset 50x olan biyerde 400 vs. oluosun oyun bitiyor. Angelsmu 50x te 3 grand res atılıo max. yine oyun bitiyor. 200x serverda oynamaya kalksan yine exp arttırıcı ile 800-900x olarak oynuosun. Bu bnm dediğim yerde 2 server var. Spot kapışmacalar olduğu için rekabet oluyor. Exp artırıcı var ancak angelsmu gibi bedavaya almıosun 12 saatte 60 vote-coin kasiosun ki 3 saatlik exp arttırıcı 100 vote-coin burda. Angelsmu da 1 aylık 1 haftalık gibi seçenekler var ve çok ucuz olduğu için herkesde var Ayrıca oynanabilecek kaliteli server yok şuan 50x-100x olsa hemen başlardım. Hadi serverı buldun diyelim online sayısı 300 aşşası sarmıyor. Rekabet yok bişi yok oyunda...

Eklemeyi unutmuşum. Pandora-mu da ekonomi jewel üstüne ayarlı. 1 c = 2b = 2s gibi sistem var. Angels-mu da chaos çok fazla düşüyor. Gold arttıran bi set çek parada çok kolay. BC leri kaçırmadan saat başı res atılıo 50x serverda günde 20 res yapmak mümkün... Yani 500x dediğim bu server angels-mu nun 50x inden daha zorlayıcı

Edit: Aklıma gelmemiş... angels-mu'da chaos makinasina koyunca %'yi doğru bile göstermiyor. Biraz yana kaydırınca değişiyor. BU MUDUR PREMIUM FILES ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 18 Ekim 2013; 4:34:19 >

• benim için farketmez ben size ayak uydurum yeterki beraber oynayalım herkez pandora diosa onu oynayalm angels diosanz angel oynayalm kafanıza göre exp düşk zor olsn 2 car kasarm ben elf buffcu ve bk 3 pc var bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 4 res yaptim tek başıma. Elfe gerek yok level için. Orta dereceli +7 itemler satılıyor. Geleceksen oyunda nick R0ckNRoLL
  • hangi server
  • Pandora
  • ne yapiyoruz soyleyin basliyalim ozaman ozelden skype adreslerinide verirseniz ordanda irtibata gecebiliriz..
  • özelden verdm bn
  • oyundan yazın bana ben skype falan takılmiorum
  • Oyun cok basit ya :S
  • basit olan ?
  • level kasmak kolay birz daha zor olsa :S
  • 80-100 rr arasi gr atiosun. Ayrıca boş spot bulmakta zor. Bence fena değil. 4-5 türk arkadaşın olduğu bir guilde girdim. Castle alliance'de. Acc item kasiorum rahatça :)
  • angels mu 200x de yaklaşık 30 dan fazla türk var tabi aynı guild altında toplanılmadığı gerçeğide var çocuk kalmış olanlar olduğu için veya egosu yüksek olanlar olduğu için toplanılma olayı olmadı.Arkadaş rekabet yok demiş 40 resim var hala çoğu spotlarda 5 dk afk kalayım kesiyolar kredi olayında herkes abeci gibi günde 10 saat 50 kere modeme res atmıcağı için ve 50 acc açmıcağı için o konuya girmiyorum jewel konusundada bles satılıyor soul zor düşüyor gemstone piyasası var caos olayı ise belli başlı 3-4 yerde düşüyorki oralardada 2 resten sonra gidip kasılcak yerler değil he gidersin kasarsın lvl kasamassın o ayrı tek kötü yanı full adam çok 5 10 15 20 grli adamlar var.10 numara 5 yıldız sw demiyorum çok güzelde demiyorum ama düzgün bir türk swsi olmadığı için ve şu an bu swde türk sayısı çok olduğu için(200 expde)oynuyoruz gelmek isteyenleride bekleriz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.