Şimdi Ara

AngelsMu oynayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.angelsmu.com 'da x50 de oynayan yada oynayacak olan var mı?

• ben oynuyordum 150 lvl yaptım daha da girmedim.
  • hmm bende yeni basladım. güzele benziyor..
  • 50x - 20 res RF ReiGt nick Sürekli Aktif Char Pt KOnusunda Yardımcı Olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygulgonul -- 12 Ekim 2013; 8:07:06 >
  • Bıraktım ben orayi 15 rr falan oldu. Çok bug var oyunda. 1 hafta girmemiştim bir bakayım üstümde birşey yok (1 zen bile kalmamiş). Semeden set +11 ve Chrono 2part +11 yok olmuştu ona sinir oldum. Divine Stick +9+L+Edr+%2 saymıyorum bile... Pandora-mu ya başlamayı düşünüyorum.
  • berkers kullanıcısına yanıt
    yalana bak :D oyun orjinal premium files, ADMIN grishaa nin 3-5 serveri var hepsi xtremetopta , neyin kafasindasin
  • Orginal premium files'mış. Öyle düşünmek istiyorsan olabilir. Ben orjinalmi deilmi bilmem ama görünen köy klavuz istemez diye bir laf var. En basiti /addene yapınca mana değeri bile tam eklenmiyor çıkıp girmen gerekiyor. Bir foto koymuştum bu nasıl bir bug diye sen daha bug nerde diye sormuştun. Mg nin normal damage i critical ve excellent damage ten daha yüksek. (yani mg'de yüksek damage vurmak istiyorsan exc damage rate'siz ve lucksuz item yapman gerekir )Buff % değerleri bile yanlış. Hadi hepsini geçtim itemlerim nereye gitti... Neyse oynamak istiyorsan sana tavsiye summoner overpowered class orda.

Yalan neden atayım ayrıca. Statik ip kullanmıyorsan git 50 tane hesap aç vote yap (modem resetleyerek), sonra ana hesabına sat 45 credit'den item. Ben 2 gün vote kastım semeden set ve 2 tane chrono part vs. aldım. 200x te 1 hafta içinde hiç oynamadan full itemlerden çekebilirdim isteseydim. 12-13k credit ile full item çekilebiliyor. İstersen dene !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkers -- 13 Ekim 2013; 3:59:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Point Blank oynayan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkers

Orginal premium files'mış. Öyle düşünmek istiyorsan olabilir. Ben orjinalmi deilmi bilmem ama görünen köy klavuz istemez diye bir laf var. En basiti /addene yapınca mana değeri bile tam eklenmiyor çıkıp girmen gerekiyor. Bir foto koymuştum bu nasıl bir bug diye sen daha bug nerde diye sormuştun. Mg nin normal damage i critical ve excellent damage ten daha yüksek. (yani mg'de yüksek damage vurmak istiyorsan exc damage rate'siz ve lucksuz item yapman gerekir )Buff % değerleri bile yanlış. Hadi hepsini geçtim itemlerim nereye gitti... Neyse oynamak istiyorsan sana tavsiye summoner overpowered class orda.

Yalan neden atayım ayrıca. Statik ip kullanmıyorsan git 50 tane hesap aç vote yap (modem resetleyerek), sonra ana hesabına sat 45 credit'den item. Ben 2 gün vote kastım semeden set ve 2 tane chrono part vs. aldım. 200x te 1 hafta içinde hiç oynamadan full itemlerden çekebilirdim isteseydim. 12-13k credit ile full item çekilebiliyor. İstersen dene !

adam haklı aynı zamanda oyunda eng dişinda konşmak yask ban yiyosn cok sacma

• postta farklı dilde konuşmak yasak normalde konuşuyoruz genstende konuşuyoruz sen onu yanlış anlamışsın kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.