< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Point Blank oynayan var mı?

-
-
aynen ben de baya oynadım 8-9-10. sınıfta. aşırı iyiydim bu arada hiç abartmıyorum yönlendirilsem net csgo prosu ya da faceitcisiydim 100%
-
-
Lisede barış diye bir arkadaş oynardı.11 yıl olmuş vay be yaşlanmışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen öğretmen oldun barış kayıplara karıştı şimdi vay be zaman ne çabuk geçiyo
Yok la hala sosyal medyada görürüm.
Yalnız point blank deyince aklıma geldi. 10 yıl önce falan gamex fuarı olmuştu. Orada elemanın biri korece bir şeyler söyleyip beni yanına çekmeye çalışmıştı. Gittim elime 10 tane point blank tişörtü sıkıştırdı. Sevecen bir adamdı, stant bomboştu.
O tişörtleri daha yeni çöpe attım. Nasıl kaliteli bir şey yapmışlarsa ne eskidiler ne yıprandılar. Sapasağlamdı attığımda.
War rock vardı dayım çok oynardi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2010-2014 arası oynadım özellikle 2010-2012 arası çok zevkliydi ve bu dönem çok yoğun oynardım. klanımız vardı güzel arkadaşlar edinmiştim. bu oyunun anıları hep iyidir bende. good old dayzz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 29 Kasım 2022; 11:51:3 > -
Wall hack falan çıkmıştı bir ara. Ondan sonra popülaritesi kayboldu diye biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet aynen bir süre sonra millet parayı ng ile silah almak yerine vh'ye yatırıyordu.
-
Point blank ne la pubg varken
2012, 2013'de çok oynardık bir arkadaşla... teke tek.
-
Point Blank varken Pubg anne bitti diye bağırıyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X