Çoğunlukla jungle yaptığım için arada farklı herolar da deniyorum, denediklerimi yazayım; Annie: Jungle dönme hızı fena değil fakat maviye bağımlı, stun sayesinde iyi gank atabiliyor. Teemo: Beklediğimin aksine dönme hızı gayet iyi fakat gankler için aynısını söyleyemem, başarılı gank atmanız için karşının fazla pushlaması yada ward koymaması lazım. Garen: Pasifi ziyan oluyor ve dönme hızı çok iyi değil, pek verimli bulmadım açıkçası. Pantheon: Stun olduğu için iyi gank atabilir fakat başarılı bir jungle olması için normal buildin dışına çıkmanız lazım, daha iyi jungleler var. Talon: İlk başlarda jungleı zor dönse de sonradan çok hızlı dönmeye başlıyor ve gankleri de çok iyi. Lux: Maviye bağımlı ve jungle dönmekte zorlanıyor, verimsiz. Vladimir: Başlarda zor dönse de başarılı gank atabiliyor. Ashe: Kasması zor ama gankleri çok başarılı, denenebilir. Urgot: Belki de ilk defa oynayışımdan kaynaklıdır fakat beceremediğim tek şampiyon oldu, millet 12-13 level civarındayken ben 7-8 levellerde geziyordum
Her şampiyon söylendi nerdeyse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme