Şimdi Ara

Anglosakson Jungle Champs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jungle yapabilen ama bilinmedik championslar varsa söylermisiniz.
    Nidalee Kayle Twitch gibi...

• Karthus.
  • Diana(biliniyor gerçi),denemedim ama orianna olabilir,yorick.
  • teemo
  • darius
  • ccli her şampiyonla dene
  • Rumble in the Jungle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Challenger Rush
    9 yıl önce açıldı
    Ezreal mı Vayne mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evelynn oynanıyor ama az.
  • leona-yorick-irelia bunlarla jungle yapılıyor ama pek sık görmüyorum.
  • Hemen hemen tüm champlerle yapılır ondan bilinmedik diyemeyeceğim ama kimilerinden verim yüksek olur . Ben mesela ms rune thresh jungle yaparım tamam çok hızlı temizlemek ama onunla attığım gangi hiç bir şeyle atamıyorum . Hem yapışıyorsun adama hem de takım arkadaşını yanına getirip shield veriyorsun . Utanmasan tek atıp geri gideceksin . Ama biraz skillshot yeteneği ister . Alışınca kolay gelmeye başlar .

Bir jungledan istediğin şey önemlidir . Bazen full cc takım girelim diyoruz arkadaşlarla ben direk Morgana jung yapıyorum . Arkadaş naut supp . Varus yada vayne adc vs vs ..

Zaten halihazırda çok iyi jungle champleri olduğundan benim fikirlerimi dikkate almamanı öneririm . Benim olayım sıkıntıdan kaynaklı olduğu zaman bu champleri seçmek . Onun dışında Nocturne Naut gibi şamplar varken fazla fantezi arama . Hele nocturne çok rahat elo kasabileceğin bir arkadaşımız . Bana özelden ulaş sana uzun uzun anlatayım ne almalısın nasıl almalısın . Olmadı birkaç oyun girer gösteririm sana . Counter jungle yaparız , karşıdaki jungleda ms rune varsa nasıl atılır armor gidiyorsa ne yapacaksın vs gibi tüyolar veririm . Haa bunları anlatan ben çok mu proyum Curse'nin mi junglesiyim diyebilirsin ben sadece yağında kavrulan sezon 1 den beri bu oyunu oynayan bir eleman olduğumdan dolayı tecrübe ile sabitlendi yani sana aktaracaklarım . Soracağın bir soru olursa çekinme bir pm at . Her şeyi hallederiz .Oyunda amaçsızca takılıyorum bu aralar . Trde smurfta açtım oradaysan yine haberleşiriz.

• Yorick ve malzahar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alistar

• Taric ve leona gerçekten güzel jungler olabiliyor.

• alistar s1-s2 de populerdi hatta bi aralar perma bandi.onun disinda thresh,blitz jungle cok saglam oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

evelynn oynanıyor ama az.

Jungle evelynn mainim. Yanlis anlama haklisin az oynaniyor. pembe iksirli bir evelynnle gank yarisi yapabilecek tek karakter nocturne bence

• Alistar Jungle OP.

Büyük ihtimal hala öyledir. Zamanın kısıtlılığından deneyemedim.

Syndra'da Jung gidebilir aslında. Deniyeceğim.
  • Singed ve Kassadin Jungle denendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

Rumble in the Jungle.

Rumblin Junglin
     Anglosakson Jungle Champs

• Ashe
    Siv HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Haftalık ders ne kadar?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.