Şimdi Ara

Shen ve Yorick Rework Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce hiçbir reworku bunlar kadar beklememiştim. İyi bir Shen oyuncusu olduğumu düşünüyorum.

Açıkçası Sezon 4 Shen için gerçekten muazzam bir yıldı. Reworktan sonra Shen dürtme potansiyelinin kalkmasıyla birlikte Soloda neredeyse 1v1 mücadelelerde tamamen etkisiz kaldığına inanıyorum. Hasarı % olarak vurabiliyor olması gerçekten güzel ama şampiyonu bayaa zorlaştırmışlar gerçekten. Eskisine göre yeteri kadar tank olmadığını düşünüyorum. Grupta paylaşılan bir video vardı yakın zamanlarda. 1 v 4 yapan Shen. Lafı dolandırmamak gerekirse aklımdaki Shen reworku tamamen şöyleydi. Ama benim için bu tamamen hayal kırıklığı oldu. Şimdi ise kendimi tamamen Yorick reworkuna odakladım. Umarım benim açımdan hayal kırıklığı olmaz.

Shen için ayarladığım reworka bakarsanız mutlu olurum. Sizce dengeli olur muydu ?

Yetenekler
    Pasif: Gölgesel: Shen her 10 saniyede bir ninjalık yeteneğini kullanarak 1,5 saniye boyunca görünmez olur. Görünmezken bir birime saldırdığında görünmezliği devre dışı kalarak seviye başına saldırı gücüne ek hasar verir.

Q – Esas Shuriken: Bedel 60 EnerjiMenzil 600
    Shen’in fırlattığı Shuriken önündeki bütün birimleri delip geçerek hasar verir. Minyonlara %80 hasar.
    80/120/160/220/260 + %50 Saldırı gücü

Shen’in fırlattığı Shuriken isabet ettiği bütün hedefleri 3 saniyeliğine işaretler. Shen’in işaretli hedeflere karşı yapmış olduğu saldırılar, işareti tetikleyerek (10/15/20/25/30 + % 0.5) azami yetenek gücüne göre hasar verir.

W Yeteneği – Şaşırtmaca
    Bedel: 50 Enerji
    Menzil: Kendin

Shen sonraki 6 saniye boyunca gelen hasarı soğuran bir kalkana bürünür. Shen’in kalkanı aktifken kendisine gelen yetenek gücü hasarının %10 kadarını rakibe yansıtır. Şaşırtmaca aktif olduğunda sonraki gelen 80/140/180 /240/320 +%10 Azami canına göre kendini hasara karşı kendini korur.
    Pasif: Shen’in şaşırtmaca yeteneği aktifken ki yapmış olduğu saldırılar pasifini etkiler ve gölgesel yeteneğinin bekleme süresini azaltır.

E Yeteneği – Gölge Fırlayışı

Bedel: 100/95/90/85/80 Enerji
    Menzil: 600

Shen gözle görülmeyecek bir hızda atılarak rakibine 70/85/95/110/130 + %10 Yetenek gücü kadar hasar verir. Ayrıca bir rakibe çarptığında rakibi kendisine 1.7 saniye saldırmaya zorlar ve Shen’e verdikleri normal hasarlar her rakip şampiyon başına +5 artacak şekilde en fazla %75 oranında azalır. Shen ayrıca etkilenen rakip başına 40 Enerji kazanır.
    Pasif: Shen’in işaretli hedefine yapmış olduğu saldırılar aniden Shen’in azami can değerinin %2,5 kadar can çalmasını sağlar.

R Yeteneği – Birlikten Kuvvet Doğar

Shen ultisiyle bir takım arkadaşını 5 saniye kadar gelen hasara karşı korur. Alacağı 320/680/960 + %135 yetenek gücü kadar hasarı soğuran bir kalkan açar. Kalkan bozulmaya uğramazsa Shen takım arkadaşının yanına ışınlanır ve 3 saniye boyunca +20 hareket hızı kazanır.
    Pasif: Shen’in ışınlanması bittiği zaman gölgesel pasifini aniden etkileyerek 1,5 saniye boyunca görünmez olur.

• Çok op olmuş damage olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shenin olayı shurikenler değil ki bildiğin kılıç üzerine şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

shenin olayı shurikenler değil ki bildiğin kılıç üzerine şampiyon

Haklısın kullandığı alet bir kılıç. :)
    Yazdıktan sonra kontrol edemedim. O an aklıma öylece geldi.
  • Böyle rework mu olur? Direk pasifine ölümsüzlük, skillere de herkese tek atar yazsan bu kadar yorulmazdın.

• 'Shen gözle görülmeyecek bir hızda atılarak ' gözle görülemeyecek bir hızla atılıyor zaten E+Flash ama bunu direk skill olarak koyarsan yoğ ağğğ :D ne biliyim insan sevdiği karakteri değişik görmek isterde bu nedir ? :D sejuaniyede jetpack takalım mı abim ? iyi ama hoş düşünce
  • 6 saniye ne la dota mı bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    Emeğe saygı ama eleştirilerim var
    Pasif Shen e hiç uygun değil.
    Q:Bir skillshot ın rangesi minimum 800 olmalı.600 çok çok az.
    Ayrıca her skill in pasifi var
    .(Q nun işaretlemesini sayarsak)
    Yeteneklerin oranları dengesiz.(%50,%10 vb)
    Üzerinde daha çok düşünmeliydin.Mesela başka şampiyonları göz önünde bulundurarak.

• Shen şuanda iyi durumda bence eski shene göre

• Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
    İnsanın sevdiği şampiyon olunca ister istemez abartabiliyor işte :)

Ama düşünsenize, pasifin devreye giriyor görünmez oluyorsun ve sonra E ile adama yapışıyorsun.
    Nereden geldiğini anlayamadan şaşkına dönüyor. Oyşş.

Hayal işte nolsun.
  • zamki çok abartmışsın, biraz daha kıssan fena olmaz ama iş işten geçti artık
  • 6 sn ne la taric ultisi bile 2 sn mi ne oda hemen acilmiyo ayrica leona da 2, 5 sn diye hatirliyorum oda ulti anladik sevdigin champte boyle rework ciksa olay cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: AbimSal

6 sn ne la taric ultisi bile 2 sn mi ne oda hemen acilmiyo ayrica leona da 2, 5 sn diye hatirliyorum oda ulti anladik sevdigin champte boyle rework ciksa olay cikar

Bana göre abartı değil ki. Açtığı kalkan ortalama bir Nautilustaki gibi.
  • O w yi tek champa koysunlar tek skilide olsun gene op olur.
    6 saniye yetmemis bide yansitma koymus.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.