Şimdi Ara

Challenger Rush

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece kendini geliştirmek ve kazanmak için oynayan, tartışmaya girmeyen ve flame yapmayan duo arıyorum. Diamonddan Challenger'a çıkmak isteyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

• bunlar hep ryze etkisi yazık
  • :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

:d

Sen şimdi neden dalga geçtinki :-)

http://www.lolskill.net/summoner/TR/BIazer/matches

Görmüyor musun ? Gayet rahat challenger olur.

• RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    Win rate gözümü yakti

• beni anlatıyosun ama zaten challım şansına küs
  • Olay ne? Dalga geçmeye falan mı çalıştınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Altis mid lane montage
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim duom plat1 di benle birlikte. Ben 1.5 hafta memlekete döndüm master ligine çıkmış bensiz namussuz. Eğer girmek istersen 2. Bir fırsatı kaçırmak istemem.

• LT Diplo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Benim duom plat1 di benle birlikte. Ben 1.5 hafta memlekete döndüm master ligine çıkmış bensiz namussuz. Eğer girmek istersen 2. Bir fırsatı kaçırmak istemem.

Braum oynadığın maçtan sonra benle duo girsen challengerdın belki
  • plat1 im olur dersen oyundan yaziyim

• Desene 2 fırsatı kaçırdık. 1 defa mesaj atmıştımda o zamanda aram giriyordunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 11 Şubat 2016; 22:37:45 >
  • cidden tr serverında challangera rushlasan yeteneğinde pek bir gelişme olmaz bilgin olsun
  • Flame yapıyorum arada qnq uyarsa ekle Tihilu
  • Bir arkadaşla giriyoruz. Plat 1 olanlarla da uygun olursa gireriz. Isınma aşaması diyelim. O yüzden Trdeyim şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Bir arkadaşla giriyoruz. Plat 1 olanlarla da uygun olursa gireriz. Isınma aşaması diyelim. O yüzden Trdeyim şimdilik.

Valla hocam ısınmak güzel fikirmiş gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Bir arkadaşla giriyoruz. Plat 1 olanlarla da uygun olursa gireriz. Isınma aşaması diyelim. O yüzden Trdeyim şimdilik.

Valla hocam ısınmak güzel fikirmiş gerçekten

Sürekli bir şeyler değişiyor. Sezon 6 oyunun en çok değişim gösterdiği dönem diyebiliriz. Bu yüzden bu sezon dünya klasmanında da çok farklı şeyler göreceğimizi düşünüyorum.
  • (QQ)

Gireceksen ekliyeyim arkadaşlara. Son bir defa denedim 2 kişi giriyoruz geri kalan 3 kişi botdan beter oluyor. 2 0 oynarken botun 0 6 0 , 0 4 0 midin 2 4 0 olması. Veya 4 1 4 wukong oynarken karşımdaki ryze 0 4 ile win alması. 2 1 2 lucian oynarken yanımdaki alistarın afk kalması...

Evet bi el daha girdim 5 2 lucian oynuyordum karşıdaki viktorun ultisinden 1300 yiyince kaybettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 13 Şubat 2016; 0:58:51 >
  • tr diamond çokta zor değil west diamond cehennem la çıkılmıyo trde hesap bulursan gelir taşırım
  • Hayatımda hiç flame yapmadım, asla küfür etmem. Yazın rushlamayı düşünüyorum yeteneklerimde körelme olmazsa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.