Şimdi Ara

Ani ping artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1bucuk 2ay önce asus k555l dizüstü bilgisayar aldım. Lol veya cs go oynarken anlık ping artışı oluyor. Aynı wifi den diğer arkadaşlarda internete bağlanıyor ama onlarda öyle bi sıkıntı olmuyor. Benim pc ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfsrc06

1bucuk 2ay önce asus k555l dizüstü bilgisayar aldım. Lol veya cs go oynarken anlık ping artışı oluyor. Aynı wifi den diğer arkadaşlarda internete bağlanıyor ama onlarda öyle bi sıkıntı olmuyor. Benim pc ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi???

Aygıt yöneticisinden Wireless Card ayarlarında gelişmiş sekmesinde U-APSD Desteği KAPALı konuma getirilmeli. Ping süresi 8-10ms kadar azalıyor, sorunlar kalmıyor.

Bu yetmezse

Regedit'i açarak

HKEY_LOCAL_MACHINE \ System\ CurrentControlSet \ Control \ Class \ {4d36e972-e325-11ce-bfc1-08002be10318} klasörünü bulun. 001 002 003 004 diye devam eder.

Kartınız ile ilgili kısım hangisinde ise içine yeni dize değeri oluşturun ve adını ScanWhenAssociated olarak ayarlayın.

çift tıklayarak değer olarak 0(sıfır) girin.

Regedit'i kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    aygıt yöneticisinde wireless card adında bişey yok baktım bulamadım yüklemek falan mı lazım
  • ysfsrc06 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam Kablosuz bağdaştırıcınız hangi marka ve model bilmediğim için genel adını yazdım. Ancak görülüyor ki deneyimsiz kullanıcısınız. Hiç kurcalamayın en iyisi, bu sefer çalışmaz hale getirirseniz dönüşü olmaz.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Arkadaslara falan sordum modemden gelen hiz dusuktur dedi oda pcnin ethernet card yuzunden oluyomus onu degistir falan dedi onla alakali olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hız düşüşü
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.