Şimdi Ara

Ani Ping Yükselmesi/Delay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde gerek League Of Legends gerek CS:GO olsun bu tür oynadığım oyunlarda acayip bir ping yükselmesi görüyorum. CS:GO da bu saniyelik bir artış iken League of Legends'da bu süre baya fazla oluyor fena bir şekilde delay var. Ben bu sorunun yeni internet paketi değiştirmem den kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilmem doğru mudur?

NOT: İnternetim TTNET

• sorun devam ediyorsa pm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bu sorun var. Çözebilen var mı?
  • Ben de bu sorunu yaşıyorum 300- 500 e yükseliyor 5 sn içinde geri düşüyor. Cs go da aynı şekilde. İnterneti tek kullansam bile aynı.
  • altyapı kaynaklı. Bende de var. Fiber olsa belkıde olmayacak

• Yeni patchten sonra aynısı bende de oldu.Aynı dediğiniz gibi özellikle westte acayip oluyor.Pingim sabit 50 fakat bir anda 500 olup feci delay oluyor.
  • Bende de oluyordu ve baya araştırdım, sordum ve sonuç olarak tek şey buldum. Ani artışlar, bilgisayarın istem dışı görev yapmasıyla meydana geliyor. Buna herşey neden olabilir. Mesela bilgisayarınızda virüs vardır yada arka planda fark etmediğin bir program vardır o çalışıyordur felan. Çözüm olarak orjinal bir virüs programı satın aldım ve kurdum. Artık bu sorun olmuyor. Oyun oynayacakken 'oyun moduna' geçiş yapıyorum ve 5 ping bile artış olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda yüksek ping sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katılıyorum başka internette denedim ve gene aynı sorun
  • bence windows 8 den dolayı öyle.yada pc den
  • Judge Magister kullanıcısına yanıt
    win7de de var hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

win7de de var hocam.

xp de bir dene
  • Judge Magister kullanıcısına yanıt
    me yukleyıp kullanacam
  • dos yükledim sorun ortadan kalktı. şaka bir yana 2 haftadır ben de bu sorunu yaşıyorum, internet hızım her zamanki gibi, fakat oyunda ping sürekli fırlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

me yukleyıp kullanacam

yükle haber ver yinede sonuçu dostum.
  • Kimse mi internette araştırmıyor arkadaş yok bilgisayar falan sorun adsl kaynaklı lag spike sorunu.Ani artışı bi program yardımıyla kesmiştim.Akşam pcye geçince bakıp yazarım az çekmedim yıllarca o illeti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

Kimse mi internette araştırmıyor arkadaş yok bilgisayar falan sorun adsl kaynaklı lag spike sorunu.Ani artışı bi program yardımıyla kesmiştim.Akşam pcye geçince bakıp yazarım az çekmedim yıllarca o illeti

Yazarsın hocam, takip.

• takipteyim hocam
  • takip
  • Bu sorunla uzun süre uğraştım, bi 2 3 ay kadar. Destek ekibiyle her gün konuşur duruma gelmiştik. Ve şunu söyleyebilirim ki genelde sebebi paket kaybı denilen şey oluyor. TTNET kullanıcısıydım ki hala öyleyim, kabloları değiştirdim, kayıt defterinde yapılması gereken şeyleri yaptım ama çözülmemişti. Sonra başka bi forumda zyxel modemlerinde bu tür sorunların yaşandığını gördüm ve modemi değiştirip airties aldım problem ortadan kalktı. Bu sorunu yaşayanlar varsa komşularının modemini alıp denesin (zyxel olmaması şartıyla) bi oyuna girsin, belki onların da sorunu benimki gibidir. Şuan kafam rahat, 49pingle oyun keyfi
  • modemı ttnet mı degıstırdı yoksa sen kendın mı aldın hocam ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.