Şimdi Ara

Ani Ping Yükselmesi/Delay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lBesiktASK

modemı ttnet mı degıstırdı yoksa sen kendın mı aldın hocam ?

sanırım bu soru banaydı, ben kendim aldım fakat modemde sorun olduğunu düşünüyorsan ttnetin değiştirme imkanı var ama sanırım belli bi ücret talep ediyorlardı
  • buraketmen kullanıcısına yanıt
    yok bende oyle bir degistirme istediginde bulundum lakin üretici firma ile gorusun dediler ...
  • Wireless yerine kablolu kullanirsaniz sorun cozulebilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şahsen benim internetimde ttnet arada bir 2 3 bilgisayarda aynanda aynı oyun açık oluyor ve 2 veya 3 ündede şuana kadar ping en fazla 70 i gördü bilgisayarla alakası az da olsa bence modemin eski olması veya wifi ile bağlanmakdan oluyor şahsen ben kabloyla bağlanıyorum wifi baglanınca ping artıyor modemide 2 3 günde 1 kez resetliyorum
  • Ama arkadaşın evinde de aynı şey gerçekleşti ?
  • TP LINK Modem almayın aynı b*k bundada var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler aynı sorundan bende de var MSI laptop kullanıyorum her şey iyi güzel 50ping normalde ama bir anda ping 500-600 oluyor o 1 saniyelik çıkış bazen öyle bir yerlerde denk geliyor ki kafayı yiyor insan wireless le bağlanıyorumk kardeşimin laptopı var piyasadaki modellerden baya düşük düzeyde ama onda hiç bir şekile ping yükelmesi olmazken neden bende bu kadar artıyor yardım ederseniz sevinirim.

Birde wireless ile bağlanmama rağmen bağlantım bu şekilde gözüküyor.
    http://prntscr.com/7masek
  • modem kaynaklı bir şeyde olabilir
    bkz:port ayarları
  • saglam000 S kullanıcısına yanıt
    Hocam modem kaynaklı olsa diğer pc de de aynı sorun olması gerekmez mi arıca kuzenimin interneti fiber orda da aynı sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livinloud350 -- 29 Haziran 2015; 16:30:50 >
  • Son 1 aydır aynı sorun bende de var :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: livinloud350

Hocam modem kaynaklı olsa diğer pc de de aynı sorun olması gerekmez mi arıca kuzenimin interneti fiber orda da aynı sorun var.

hocam başka internettedede denediysen bilgisayar kaynaklı tabii.
    kesinlikle virüs derim.. eğer herhangi dns veya vpn ayarı kalmadıysa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.