Şimdi Ara

Anı tur ile Balkanlar'ı tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anı turla Büyük Balkanlar Turuna katılmayı düşünüyorum.7 gece 8 gün.

Yunanistan-Makedonya-Arnavutluk-Karadağ-Bosna Hersek-Sırbistan-Bulgaristan güzergahından oluşuyor tur.

Daha önce Anı turla yurt dışına çıkan var mı?Özellikle de bu güzergaha?

Anı turla yurt dışına çıkılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: huskozzzz

Anı turla Büyük Balkanlar Turuna katılmayı düşünüyorum.7 gece 8 gün.

Yunanistan-Makedonya-Arnavutluk-Karadağ-Bosna Hersek-Sırbistan-Bulgaristan güzergahından oluşuyor tur.

Daha önce Anı turla yurt dışına çıkan var mı?Özellikle de bu güzergaha?

Anı turla yurt dışına çıkılır mı?

Şikayet var sitesinde 400'e yakın şikayet var Anı Tur ile ilgili. Benim de bir arkadaşım yanılmıyorsam İtalya turuna katılmıştı ve memnun kalmamıştı.

İmkanın varsa Balkanları kendi başına da dolaşabilirsin ki benim tavsiyem bu şekilde. 15 günlük Makedonya-Arnavutluk-Karadağ-Bosna Hersek-Sırbistan ve Kosova yazılarımı okumak istersen http://seqununseyahatnamesi.com adresine bakabilirsin. 15 günde tek başıma seyahat ettiğim bu bölgedeki toplam harcamam (gidiş dönüş uçak bileti+konaklama+yeme içme+ ülkeler arası ve ülke içi ulaşım her şey dahil ) 550 Euro olmuştu.

• Esquierdo kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam ben de baktım şikayetlere. Bazıları memnun kalmış ani turdan da bi umut işte.

Eşimle gidecegiz aslında Selanik'e gidelim dedik tek başımıza ona bile karşı çıktı kayboluruz diye.

Yoksa senin yazılarını zevkle okudum ve kafana göre gezmek en ıyisi bence de.

Eşim sadece Yunanistan'a gitmeye bile çekiniyor.

En azından bir kere Balkanlarda tura bagliyiz.Tarih olarak da bize en uygunu ani tur su anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esquierdo kullanıcısına yanıt
    Eğer tabi cok kötüyse anı tur hiç gitmeyelim.

Hem vaktimiz hem paramız boşa gitmesin.

• Bendede en mantıklısı ilk çıkışlarda tur ile çıkmanız.yunanistanda fazla sorun olmuyor dil.onlarda bizim gibi pek İngilizce bilen yok çat pat anlaşıyorsun.gecen sene Tursuz gittim eşimle Yunanistan'a.ama Balkan turuna bizde gideceğiz.özellikle tur olsun diye düşündümki gezilecek yerleri onlar gezdirsin.hemde Türk olunacağı için rahat gezersin.burada önemli olan tur şirketi.ama anladığım kadar şirketler arası pek fark yok ama büyük şirket olursa sorunda çıksa arkasında durur.fiyat aralıgı fazla yoksa anı iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonennet G kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam.

http://www.anitur.com.tr/tur/buyuk-balkanlar-8-gunde-8-ulke-v bu turu aldık.Bu akşam gideceğiz bir aksilik olmazsa.

Yunanistan'a kendi aracınla mı gittin yoksa otobüsle mi?
  • İlk gidişimde otobüsle gittim .2gidişimde sınıra kadar kendi aracımla gittik ailece.sınırda yaya kapıyı geçince otobüsler var bin şehirler arası götürüyorlar.
    Sen dönünce bir anlat bakalım memnun kalınacakmışsın.bizde çok istiyoruz ama hayırlısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün saat 6 gibi turu bitirdik ve memleketimize döndük. Genel anlamda memnun kaldık diyebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.