Şimdi Ara

Aniden bütün sosyal medya hesaplarını kapatan kız! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
17.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Best. 👍🏻
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Kizlarin dogsl davranisidir. Cogu zaman dengesiz davranirlar. Ya cok duygusallardir ya cok kati. Silerim demis silmis gecmis. Sen de onu sil hayatindan bitsin. Bir zamanlar bana da aynisini bir kiz yapmisti. Beni resmen silmisti hayatindan. Ben de onu sildim. Sildigim sene notlarim yukseldi. Ertesi sene iyi bir yerde staj ve ardindan kamp kazandim. Onun ardindan da cok cok iyi bir firmada cok iyi bir departmanda cok iyi bir ise girdim. Kizlarin prsinde kosmayin sizin vaktinizi hayatinizi ve en onemlisi yeteneklerinizi koreltirler. Cunku turk kizlari kendillerine kole ararlar...
    Hocam kızın sosyal medya hesabını silmesinin benimle ilgisi yok ki benimle konuştuktan çok sonra olmuş bir şey bende diyorum bu kadar popüler ve her fotoğrafına 1200 beğeni gelen bir kız neden

sosyal medya hesabını kapamış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: spartan hoplite

Hocam kızın sosyal medya hesabını silmesinin benimle ilgisi yok ki benimle konuştuktan çok sonra olmuş bir şey bende diyorum bu kadar popüler ve her fotoğrafına 1200 beğeni gelen bir kız neden

sosyal medya hesabını kapamış olabilir.

Alıntıları Göster
    Seninle ilgisi olsun olmasın sonuçta seni aradi mi? Seninle iletisim kurdu mu?

Seni gordugunde selam verdi mi? (Belki mekanlariniz ortak degildir o zaman baska)

Yani seni komple silmis bir insanin pesinde kosturmak ne kadar sacma bir olay. Bırak başkasını bulursun. Koşma peşinden. Kendine yatirim yap. Kendini geliştir. Yetenegin hic yoksa bile ugras edinirsin. Meslek ogrenirsin. Enerjini bunlara harcama. Değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Seninle ilgisi olsun olmasın sonuçta seni aradi mi? Seninle iletisim kurdu mu?

Seni gordugunde selam verdi mi? (Belki mekanlariniz ortak degildir o zaman baska)

Yani seni komple silmis bir insanin pesinde kosturmak ne kadar sacma bir olay. Bırak başkasını bulursun. Koşma peşinden. Kendine yatirim yap. Kendini geliştir. Yetenegin hic yoksa bile ugras edinirsin. Meslek ogrenirsin. Enerjini bunlara harcama. Değmez.

Alıntıları Göster
    Bir kere mesajlaştık sadece, onun dışında görüşmedik. Onun dışında yazdıkların mantıklı gibi. Tavsiyeni değerlendireceğim

• Kezbandır ilgi manyağıdır hele kapalıysa uzak durulasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Kezbandır ilgi manyağıdır hele kapalıysa uzak durulasıdır
    Hocam açık hem de sütyenli tangalı fotoğrafları var.
  • Ciddi ilişki içerisindedir. Kıskanç,zengin bir barzoya denk gelip, kesin hesaplarını zorla kapattırmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Ciddi ilişki içerisindedir. Kıskanç,zengin bir barzoya denk gelip, kesin hesaplarını zorla kapattırmıştır.
    Umarım öyle bir şey olmamıştır
  • up
  • Depresyona girmiş olabilir sevgilisi kapattırmış olabilir imana gelmiş 5 vakit namaz kılıyo olabilir
  • bulgaristana kaçmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

bulgaristana kaçmıştır
    Keşke öyle bir şey olsa da beraber yaşasak orada
  • Toprağı bol olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Toprağı bol olsun
    Deme öyle kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.