Kizlarin dogsl davranisidir. Cogu zaman dengesiz davranirlar. Ya cok duygusallardir ya cok kati. Silerim demis silmis gecmis. Sen de onu sil hayatindan bitsin. Bir zamanlar bana da aynisini bir kiz yapmisti. Beni resmen silmisti hayatindan. Ben de onu sildim. Sildigim sene notlarim yukseldi. Ertesi sene iyi bir yerde staj ve ardindan kamp kazandim. Onun ardindan da cok cok iyi bir firmada cok iyi bir departmanda cok iyi bir ise girdim. Kizlarin prsinde kosmayin sizin vaktinizi hayatinizi ve en onemlisi yeteneklerinizi koreltirler. Cunku turk kizlari kendillerine kole ararlar...
Hocam kızın sosyal medya hesabını silmesinin benimle ilgisi yok ki benimle konuştuktan çok sonra olmuş bir şey bende diyorum bu kadar popüler ve her fotoğrafına 1200 beğeni gelen bir kız neden
sosyal medya hesabını kapamış olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: spartan hoplite
Hocam kızın sosyal medya hesabını silmesinin benimle ilgisi yok ki benimle konuştuktan çok sonra olmuş bir şey bende diyorum bu kadar popüler ve her fotoğrafına 1200 beğeni gelen bir kız neden
sosyal medya hesabını kapamış olabilir.
Alıntıları Göster
Seninle ilgisi olsun olmasın sonuçta seni aradi mi? Seninle iletisim kurdu mu?
Seni gordugunde selam verdi mi? (Belki mekanlariniz ortak degildir o zaman baska)
Yani seni komple silmis bir insanin pesinde kosturmak ne kadar sacma bir olay. Bırak başkasını bulursun. Koşma peşinden. Kendine yatirim yap. Kendini geliştir. Yetenegin hic yoksa bile ugras edinirsin. Meslek ogrenirsin. Enerjini bunlara harcama. Değmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Cinali1
Seninle ilgisi olsun olmasın sonuçta seni aradi mi? Seninle iletisim kurdu mu?
Seni gordugunde selam verdi mi? (Belki mekanlariniz ortak degildir o zaman baska)
Yani seni komple silmis bir insanin pesinde kosturmak ne kadar sacma bir olay. Bırak başkasını bulursun. Koşma peşinden. Kendine yatirim yap. Kendini geliştir. Yetenegin hic yoksa bile ugras edinirsin. Meslek ogrenirsin. Enerjini bunlara harcama. Değmez.
Alıntıları Göster
Bir kere mesajlaştık sadece, onun dışında görüşmedik. Onun dışında yazdıkların mantıklı gibi. Tavsiyeni değerlendireceğim
Kezbandır ilgi manyağıdır hele kapalıysa uzak durulasıdır
quote:
Orijinalden alıntı: Redshift
Kezbandır ilgi manyağıdır hele kapalıysa uzak durulasıdır
Hocam açık hem de sütyenli tangalı fotoğrafları var.
Ciddi ilişki içerisindedir. Kıskanç,zengin bir barzoya denk gelip, kesin hesaplarını zorla kapattırmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: break the cycle
Ciddi ilişki içerisindedir. Kıskanç,zengin bir barzoya denk gelip, kesin hesaplarını zorla kapattırmıştır.
Umarım öyle bir şey olmamıştır
up
Depresyona girmiş olabilir sevgilisi kapattırmış olabilir imana gelmiş 5 vakit namaz kılıyo olabilir
bulgaristana kaçmıştır
quote:
Orijinalden alıntı: MağaraAdam
bulgaristana kaçmıştır
Keşke öyle bir şey olsa da beraber yaşasak orada
Toprağı bol olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi_masterr
Toprağı bol olsun
Deme öyle kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme