Şimdi Ara

Aniden bütün sosyal medya hesaplarını kapatan kız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
17.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan 2 yıl önce ilişkide olduğum bir kız vardı. Beraber şehir turu yapmış, kültür, spor gibi konuları konuşmuş, kendi hayatlarımızdan bahsetmiştik. Ben o şehirdeki işimi bitirdiğimde kızın

sosyal medya hesaplarına baktım daha fazla bilgi edinebilmek için. Facebook'ta 3500 arkadaş, İnstagramda 5700 kadar takipçisinin olduğunu gördüm. Çok şaşırmıştım. Popüler bir kızla gezdim demek

helal olsun bana demiştim kendi kendime. Üstelik diğer sosyal medya hesaplarıda vardı tumblr, snapchat falan... Çok aktifti sosyal medyada sayamadığım kadar fotoğraf paylaşmıştı.

Sonra birden aklıma geldi acaba şimdi ne yapıyor buluşsam ilişki ilerletebilir miyim acaba dedim. Araştırdım bulamadım. Yine araştırdım yine bulamadım. Meğerse bütün sosyal medya hesaplarını

silmiş. Size soruyorum beyler. Acaba ne olmuş olabilir ? Ona nasıl ulaşabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartan hoplite -- 6 Eylül 2018; 18:35:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aniden Tüm Sosyal Medya Hesaplarını Kapan Kadın

Sosyal medya hesaplarını aniden kapatan kadınlar, günümüzde sıkça karşılaştığımız bir durumdur. Bu davranışın altında yatan çeşitli nedenler olabilir.

Sosyal medya hesaplarını kapatan kadınlar, genellikle sosyal medyanın hayatlarına olumsuz etkilerinden sıyrılmaya çalışırlar. Sürekli bildirimler, karşılaştırma kültürü ve çevrimiçi taciz gibi faktörler, kadınların bunalmasına ve hesaplarını dondurmasına neden olabilir.

Ayrıca, özel hayatlarını korumak isteyen kadınlar da sosyal medya hesaplarını kapatabilirler. Paylaştıkları içeriklerin başkaları tarafından kullanılmasından veya kişisel bilgilerinin sızmasından endişe duyabilirler.

Bazı kadınlar, sosyal medya bağımlılığıyla mücadele ettikleri için hesaplarını kapatmayı tercih ederler. Sürekli olarak sosyal medyada vakit geçirmek, ilişkilerine, işlerine ve genel sağlığına zarar verebilir. Bu nedenle, bazı kadınlar dijital detoks yapmak ve çevrimdışı hayatlarına odaklanmak için hesaplarını dondururlar.

Sosyal medya hesaplarını kapatan kadınlar, çeşitli nedenlerle merak konusu olabilirler. Bazıları, bu kadınların kişisel sorunlar yaşadığını düşünebilirken, diğerleri kişisel gelişim yolculuğunda olduklarını varsayabilirler.

Bununla birlikte, sosyal medya hesaplarını kapatan kadınların nedenlerini yargılamak doğru değildir. Herkesin kendine özgü nedenleri vardır ve bu nedenler saygı duyulmalıdır. Hesaplarını kapatan kadınları merak etmek yerine, onlara destek olmak ve çevrimdışı etkinliklere katılmalarını teşvik etmek daha uygun olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ölmüş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Ölmüş.
    Yapma kardeşim başka ihtimal olamaz mı

• Sevgilisinden ayrılıp kendi dünyama çekiliyorum diyerek insanlara şov yapan bir sürü insan mevcut. Belki onlardan biri olabilir. Değilse o kızı bul.
  • Seni engellemiş olmayasın emin misin engellemediğinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Seni engellemiş olmayasın emin misin engellemediğinden
    Hocam engellemediği belli başka birisinin Facobook'undan girdim yine aynı şey silmiş sadece Facebook'un anonim gri kadın resmi var. Kapatmış belli ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-58CC9589B

Sevgilisinden ayrılıp kendi dünyama çekiliyorum diyerek insanlara şov yapan bir sürü insan mevcut. Belki onlardan biri olabilir. Değilse o kızı bul.
    İyi ama nasıl ?
  • Beyler yok mu başka fikri olan
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Ölmüş.

Arkadaşım napıyorsun biraz yavaştan gel yuh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizlarin dogsl davranisidir. Cogu zaman dengesiz davranirlar. Ya cok duygusallardir ya cok kati. Silerim demis silmis gecmis. Sen de onu sil hayatindan bitsin. Bir zamanlar bana da aynisini bir kiz yapmisti. Beni resmen silmisti hayatindan. Ben de onu sildim. Sildigim sene notlarim yukseldi. Ertesi sene iyi bir yerde staj ve ardindan kamp kazandim. Onun ardindan da cok cok iyi bir firmada cok iyi bir departmanda cok iyi bir ise girdim. Kizlarin prsinde kosmayin sizin vaktinizi hayatinizi ve en onemlisi yeteneklerinizi koreltirler. Cunku turk kizlari kendillerine kole ararlar...

• Yaşına göre değişir

Üniversite sınavına girmek için kapatmış olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

Yaşına göre değişir

Üniversite sınavına girmek için kapatmış olabilir
    yok hocam benimle tanıştığında üniversite okuyordu bölümünden memnundu niye yapsın öyle şey
  • Belki bunalımdadır, kafa dinlemek için topluma açık bütün hesaplarını kapatmıştır, yalnızca WhatsApp aracılığıyla yakınları ile konuşuyordur.
  • Akli basina gelmistir. Sosyal medyanin bos is oldugunu anlamistir. Veya sevgilisi kapattirmistir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Belki bunalımdadır, kafa dinlemek için topluma açık bütün hesaplarını kapatmıştır, yalnızca WhatsApp aracılığıyla yakınları ile konuşuyordur.
    Peki hocam ona nasıl ulaşabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartan hoplite

Peki hocam ona nasıl ulaşabilirim ?

Alıntıları Göster
    Numarasını biliyorsanız yazabilirsiniz, bilmiyorsanız bir tanıdığından alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Numarasını biliyorsanız yazabilirsiniz, bilmiyorsanız bir tanıdığından alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim tavsiyenizi deneyeceğim
  • Evlenmiş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Evlenmiş olabilir.
    Ah kötü ihtimaller ah yok ölmüş yok evlenmiş bir kere de şansımız tutmayacak mı şu dünyada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.