Şimdi Ara

WhatsApp ve Instagram çöktü: Bakan Yardımcısından açıklama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WhatsApp ve Instagram çöktü: Bakan Yardımcısından açıklama!
    Dünya genelinde Meta sunucularında yaşanan sorun nedeniyle WhatsApp, Instagram ve Facebook’a erişim sorunu yaşanıyor. Instagram ve Facebook’a çoğu kullanıcı erişim sağlayabilirken WhatsApp’a neredeyse hiç kimse giremiyor.

Ayrıca Bkz.Instagram’a giriş yapamıyorum sorunu ve çözümü

WhatsApp çöktü mü?

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, WhatsApp’ın dünya genelinde çöktüğünü duyurdu. X’te yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Whatsapp servislerinde global bir hizmet kesintisi olduğu Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz @TRCert tarafından raporlanmıştır. Ekiplerimiz süreci takip etmektedir.”

• Vallahi biz yapmadık gibi açıklama tabii. Tamam sıkıntı yok.
  • Her ay 1 2 çökme yaşıyoruz maşallah sürüsüne bereket...
  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    Kaç milyar kullanıcılı program, normal değil mi usta? Çok basit ve sığ bir yorum olucak belki ama "belki bişey deniyorlardır" 😁
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Ben anlamam kardeşim cokmesin :D
  • Ne zaman açılacak
  • BİP E gelin…
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resmi makamlar niye bu gibi saçmalıklara cevap veriyor ki?

Firma müşterisine saygı duymadığı için haber kaynaklarını duyuru geçmemiş umurlarında da değil zaten, işe bakın ki bizim memurlar atlamış cevap vermeye çalışıyor, yahu bari lafı gediğine koyar gibi bir açıklama yapın hey allahım ya gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 12 Aralık 2024; 03:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_clk

Resmi makamlar niye bu gibi saçmalıklara cevap veriyor ki?

Firma müşterisine saygı duymadığı için haber kaynaklarını duyuru geçmemiş umurlarında da değil zaten, işe bakın ki bizim memurlar atlamış cevap vermeye çalışıyor, yahu bari lafı gediğine koyar gibi bir açıklama yapın hey allahım ya gece gece

Aynen öyle. Sanki bu Ulaştırma Bakanının görevi ve sorumluluğuymuş gibi özel bir şirket adına açıklama yapıyor. Saçmalık.

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Tüm dünya zamanında çatır çatır kullanırken resmi makamlar bir düğmeyle ülkemizde kapatmıştı. Bunu mu yaşıyoruz yoksa genel bir sıkıntı mı diye ikilemde kalmamak için. Zan altında kalmamak için yapıyorlar kısacası.
  • sevilay_32 S kullanıcısına yanıt

Isimden kaybediyor biip

• Teleğram varken vaksat kullanan da ne bileyim...
  • ne zaman çökmüş. bende sorun yok.

• Biz yasaklamadık deme ihtiyacı hissetti, ne olduklarını kendileride biliyorlar.
  • Bende diyorum o saatlerde bir gariplik var..

• admtrn kullanıcısına yanıt
    Küfürcell :)
    Ceoya ilettim dostum, ilgilenicekler 😁
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Düzeldi gerek kalmadı 😅
    Gerek mi kalmadı, siz nasıl düzeldi sanıyorsunuz 😏
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.