Bildirim
WhatsApp ve Instagram çöktü: Bakan Yardımcısından açıklama!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Vallahi biz yapmadık gibi açıklama tabii. Tamam sıkıntı yok. -
Her ay 1 2 çökme yaşıyoruz maşallah sürüsüne bereket... -
Kaç milyar kullanıcılı program, normal değil mi usta? Çok basit ve sığ bir yorum olucak belki ama "belki bişey deniyorlardır" 😁 -
Ben anlamam kardeşim cokmesin :D -
Ne zaman açılacak -
BİP E gelin… -
Resmi makamlar niye bu gibi saçmalıklara cevap veriyor ki?
Firma müşterisine saygı duymadığı için haber kaynaklarını duyuru geçmemiş umurlarında da değil zaten, işe bakın ki bizim memurlar atlamış cevap vermeye çalışıyor, yahu bari lafı gediğine koyar gibi bir açıklama yapın hey allahım ya gece gece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 12 Aralık 2024; 03:48:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_clk
Resmi makamlar niye bu gibi saçmalıklara cevap veriyor ki?
Firma müşterisine saygı duymadığı için haber kaynaklarını duyuru geçmemiş umurlarında da değil zaten, işe bakın ki bizim memurlar atlamış cevap vermeye çalışıyor, yahu bari lafı gediğine koyar gibi bir açıklama yapın hey allahım ya gece geceAynen öyle. Sanki bu Ulaştırma Bakanının görevi ve sorumluluğuymuş gibi özel bir şirket adına açıklama yapıyor. Saçmalık.
-
Tüm dünya zamanında çatır çatır kullanırken resmi makamlar bir düğmeyle ülkemizde kapatmıştı. Bunu mu yaşıyoruz yoksa genel bir sıkıntı mı diye ikilemde kalmamak için. Zan altında kalmamak için yapıyorlar kısacası. -
Isimden kaybediyor biip
-
Teleğram varken vaksat kullanan da ne bileyim... -
ne zaman çökmüş. bende sorun yok.
-
Biz yasaklamadık deme ihtiyacı hissetti, ne olduklarını kendileride biliyorlar. -
Bende diyorum o saatlerde bir gariplik var..
-
Küfürcell :) -
Ceoya ilettim dostum, ilgilenicekler 😁 -
Düzeldi gerek kalmadı 😅 -
Gerek mi kalmadı, siz nasıl düzeldi sanıyorsunuz 😏
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vallahi biz yapmadık gibi açıklama tabii. Tamam sıkıntı yok.
|
Benzer içerikler
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- slayt programı
- instagram yardım merkezi
- silo 2. sezon
- whatsapp tema değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X