Şimdi Ara

ANİDEN KAPANAN EKRAN..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bilgisayar başındayken bir anda monitörden görüntü gitti ve monitor stand by konumuna geçti. ama bilgisayar hala çalışıyor. bilgisayarı kapatmaya çalıştım kapanmadı ben de power tuşuna birkaç sn basılı tutarak pc yi kapattım. birkaç dakida sonra tekrar açmayı denedim. bilgisayar açıldı fakat ekrana görüntü gelmedi yine. stand by da kaldı.

ben de sinirlendim açtım kasayı. ram in slotu falan değiştirdim, anakartın pilini çıkarıp taktım (alakasız şeyler yaptım yani) ama bunları yaptıktan sonra tesadüfen düzeldi. ama bi kaç sonra yani az önce tekrar yapı aynı şeyi. ben de tekrar ram slotunu değiştirince düzeldi..çok garip..

ben hiç bişey anlamadım arkadaşlar. anlayan varsa lütfen bana da söylesin.

• olabilir böyle şeyler.bir tuhaflık yok yani.kasanın dik çalışmaması, ama yatırınca çalışması,salonda çalışmaması ama mutfakta çalışmasından çok da farkı yok :)
    donanımlarının birisinde bir temassızlık olmuştur, slotundan oynamıştır, kasayı açıp parçaları takınca düzelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 28 Ocak 2008; 22:32:10 >
  • BIOS pilini tak çıkar yapmayla yahut ram slot değişimiyle düzeldiğini sanmıyorum.
    Sen bu değişiklikleri uygularke , monitör kablosunun anakartla olan baglantısını/temassızlıgını yanlıslıkla düzeltmişsindir. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.