Şimdi Ara

Aniden kırmızı ışık yanması ve durmak. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
22.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 15 yıllık söförüm. Tek kazam yağışlı bir havada kırmızı ışıkta durup zincirleme kazanın içinde olmak. Ben ve arkamdaki durdu. 3.araç ve sonrası durmayıp çarptı. 7 araçtan bir tanesi neredeyse pert oldu. Polis te sağolsun yaralanma olmadığından herhalde ve yağmur çok yağdığından uğraşmayıp bize yazdırdı. Yaklaşık 6 saat uğraştık. O günden sonra her kırmızı da arkamı kontrol ederim. Başlar da daha fazla olmak üzere 5-6 ışığı arkadaki yakın olduğundan pas geçmişim var. Uğraşmamak için. Sonuçta arkadan çarpan kusurlu ama, uğraşan biz oluyoruz. Şehir içi mümkün mertebe düşük hızlarda gidilirse zaten bu sıkıntılar olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişi yavaş gidilmesinden bahsetmiş, doğru olanı da budur. Yavaşladığım an arkamdaki yine yapışacak, yine sıkıntı. Bu şekilde alışacağım artık, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

• Mantık şu olmalı :

Kırmızı pat diye yanabilir ve ben emniyeti bir şekilde durabilecek hızla trafik ışıklarına yaklaşmalıyım.

Işıklar hızlanmak için değil yavaş geçilmesi için vardır. Çünkü ışık olmasının bir sebebi var.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Umarım sizin gibi düşünerek ışıklarda geçen birinin aracının altında kalarak can verirsiniz

• Birden kırmızı yanan ışıklara lanet olsun .Bence hepsini süreli yapmalılar yada kırmızıya dönmeden enaz 5 saniye yanıp sönmeli, ışıklardan geçtigim zamanlarda hep tedirgin oluyorum özellikle otoyollardaki. Trafiğin hızlı aktığı ışıklar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.