Şimdi Ara

Aniden meydana gelen performans düşüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaşadığım sorunu ve uygulamaya çalıştığım çözüm yollarını detaylı bir şekilde anlatmak istiyorum ki yardımcı olmak isteyen arkadaşlar zorluk yaşamasın.

Öncelikle sistemim aşırı iyi olmamasına rağmen yaptığım optimizasyonlar ile gayet iyi performans almakla birlikte bugune kadar hiç sorun yaşamamıştım.

Ekran kartı olarak : GeForce 820M
    İşlemci olarak : i7-4510

bulunmakta.

Bir önceki gece bir oyunla ilgili bir şey denemek amacıyla muhtemelen zararlı yazılım içeren bir uygulamayı indirip o oyunda denedim. Ve hiç bir sorun yaşamadan bilgisayarımı kapattım.Sabah bilgisayarımı açıp farklı bir oyun olan CS-GO ya girdiğimde ise sürekli inip çıkan bir fps ve oyunda kasmalar olduğunu gördüm.O oyunla ilgili oldugunu düşünüp tüm optimizasyonları tekrar tekrar yapıp her yolu denedim ama çözüme ulaşamadım. Daha snra kontrol ettiğimde aynı sorunun diğer tüm oyunlarda da olduğunu gördüm. Bu güne kadar hiç olmayan kasmalar oyunlarda vardı. Sistem geri yükleme yapmayı denedim ve başarısız oldu. Daha sonra uzun süredir devre dışı olan Windows Defender'ı açtığımda "Cihazınız korunmaktadır" yazıyor fakat hiç bir şekilde diğer menülere erişimim yoktu. Ayarlarını yapamıyordum ve virüs korumasını açamıyorum.

Açıkcası öğrenmek istediğim şey sorunun nereden kaynaklı olduğunu ne şekilde tespit edebilirim ? Şuan da Bitdefender yazılımı ile bilgisayarımı tarıyorum sonucu paylaşırım.Ancak sorun donanımsal mı yazılımsal mı veyahut neyden kaynaklanıyor hiç bir fikre sahip değilim. Öğrenmek istediğiniz şeyler var ise hemen buraya eklerim şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim iyi forumlar.

• Kısa ve öz Format atmayı biliyor isen! At gitsin formatı.
  • Zarar yazılımı içeren bir program yükledim dedin. Yüklediğin programı komple kaldır sorun düzelmez ise yukarıdaki arkadaşın dediğini gibi formatı bas gitsin:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.