Merhaba arkadaşlar, her nasılda son 1 haftadır aniden pingim yükseliyor oyunlarda, 2upload 45 download 250gb adil kullanım kotam fiber ttnet abonesiyim. modem asus ac68u ve canavar gibi birde bilgisayarım var.
yaptığım uygulamarı söyleyim sizlere; Namebench yükledim en uygun dns ayarlarını buldum. Uyguladım( düzelmedi) Modeme komple reset attım ( düzelmedi) Pc'ye format attım. ( düzelmedi) Farklı vpn uygularımı denedim ( düzelmedi) TTnet aradım. kafalarını bi yerlerine yerliştirseim geliyor cahil heriflerin hiç bir şeyden haberi yok. antivirüs yükleyinden başka bir cevap alamadım. ( düzelmedi)
aldığım ping değeri ' leauge of legends euwest' 80-90 benim için iyi ama dediğim gibi aniden 400lere cıkıyor ve kalıyor. Anca modeme reset atıcam düzelicek yada bir 10-15dk bekliycem. Nedir sorunum yardımcı olabilir misiniz? tekrardan söylüyorum bu sorun ile son 1 haftadır karşılaşıyorum. tüm driver'larım güncel nedir sorun hiç bir fikrim yok.
Konu yanlış yerde değil mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
wifi ullanıyorsun herhalde. wifi optimizer indir. bacground scan i devre dışı bırak
WesterLandX
kullanıcısına yanıt
ethernet kablosu ile kullanıyorum.yine araştırmaya oturdum pc başına bakalım
zam123Z
kullanıcısına yanıt
evde birden fazla kişi kullanıyor mu interneti ? lag olduğu zamanlar.
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
evde birden fazla kişi kullanıyor mu interneti ? lag olduğu zamanlar.
evet kullanıyor. ama bu 1 haftalık bir sorundu daha öncesinde hiç böyle şeyler olmuyordu. Hoş internetertten araştırma sonucu cmd'ye 1-2 kod yazarak hallettim sorunu, hala oluyor ama çok çok nadir
zam123Z
kullanıcısına yanıt
evde senden başka birden fazla kişi kullandığında upload limiti olduğu için ping yükselmesi normal. yapabiliyorsan vodafone'un 4 mbit uploadı olan paketleri geçmeyi dene problemini çözeceğini sanıyorum. tabi sorun bundan kaynaklı ise.(alt yapı sorunu da olabilir.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme