08-09 eğitim yılı sonu ALS sınavına girdim. 73 puan almıştım. 4 bölüm vardı bando, kara, deniz, hava. Benim puanım ancak karaya Neyse İstanbul Kuleli Askeri Lisesine yola çıktım ta karadenizden Bir akşam önceden oradaydık gece uyuduk (annemle birlikte gittim) sabah saat 6 gibi gittik. Sıra için bir takım kağıtlar mühürlendi. Devam ettik 10 gibi çağırdılar beni. Başta bayağı evrak belge işi. Burdan sonrasında ilginçlikler var arkadaşlar. Evvela bir adam beni aldı sıranın en arkasındaydım tuttu en öne koydu. Kendi kendime ulan kim bu beni mi ... diyorum Meğerse orda sınav zamanı görevli kişiler rütbeli kişiler oluyormuş ve size istediği gibi davranabiliyor. Evrak işlerinden sonra sağlık kontrolleri için başka bir binaya gittik. Hepimizi bir odaya koydular. Arkadaşlar böyle berbat birşey olamaz öyle kişiler gelmişki donunda lekesi olandan tutun en az bir haftadır banyo yapmadığına emin olduğum kişiler var. Oradan çıktık. Ayrıca beyaz donla gelen arkadaşlarda vardı. Önce genel olarak boy kilo sonra göz diş. Kalanlarda koridorda geziyoruz bildiğiniz boxerle. Bayan doktorlar falan ilgileniyor. Ben bir tanesiyle yarım saat konuştum. Sonra bizi gene başka bir odaya aldılar. Burası üroloji bölümüymüş. Ayrıca en son kontroller burada. Orada oturan adam hep beraber mi tek mi arkadaşlar dedi. Ben anlamadım tabi. Sonra adam anlamadılar tek dedi sırayla bizi perdenin arkasına almaya başladılar. Bende jeton düşmedi hala. Ta ki içeri giren bir arkadaş hayatımda duyduğum en yüksek şamar sesiyle perdeden fırladı. Ben ne olduğunu çözemedim sıra bana geldi. Adam bana korkma olmayacak olay oldu dedi. İndir altındakini dedi. İndirdim adam düzgünce bakmadı bile tamam dedi geçti. Bende ne kolaymış millet o kadar sinirlendi kimisinin suratı düştü bir tanesi dayak yedi dedim. Arkadaşlar o şamar yiyen çocuğun bildiğiniz organı doktor cetvel gibi aletle dokununca kıpırdanma olmuş. Bu kesinlikle yasakmış orada. Adamın attığı tokatla oğlanın yüzü morarmıştı Daha sonra bize üstümüzü giymemiz için zaman tanıyıp çıkardılar dışarı. Dışarda sonuçları aldık. Sonuç hüsran Alınmama nedenleri:Diş bozukluğu (diş yapım çok bozuktur) Duruş bozukluğu(kalıtsal kamburluk) yazıyordu. Aslında hiç üzülmemiştim arkadaşlar ama buda böyle bir anımdır.
Okuyanlara teşekkürler
Bamya dan dolayı degil yani dış bozukluğu
Tamam hadi inandık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Oh akşam akşam serinledik.
CSB değil kesinlikle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme