Şimdi Ara

LİSEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNÜ YAZIN (ESKİ ÇÖMEZLER.GİF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
18.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük arkadaşlarda yazarlarsa 1'e geçen arkadaşlar biraz daha soğukkanlı olurlar.
    Ben başliim:

Okuldan nerdeyse herkesi tanıdığın için hiç yabancılık çekmemiştim üstüne bide basketçi olunca çok popüler oluyo insan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 18 Eylül 2007; 16:29:23 >

• hemen herkezi tanırdım zaten...
    sorun olmadı...
    2. sınıfta da feni seçerek birçok arkadaşımdan ayrıldım ama sorun etmeyin,sıcak kanlı olun geri planda kalırsanız ezilirsiniz

ha bide SADECE converse giyen gruplardan uzak durun
  • Ben kimseyi tanımıyordum.İlk günler işte tanışma fastı filan olunca ister istemez bi bakmışsınız ki kaynaşmışsınız herkesle.İlk önce kalabalık bir grup halinde gezerken daha sonra bakmışsınız ki bu gruplarda bölünmüş.grup grup arkadaşlıklar ortaya çıkmış.Bende bunların birinin içinde buldum kendimi

Şimdi Lise3üm.Ve başka şehire taşındık.Pazartesi günü bende yeni başlıyo gibi hissediyorum kendimi.Lisede kimseyi tanımıyorum.Ve lise 3 herkesin sıkı fıkı olduğu bi sınıf.Bakalım bu sefer nolcak.
  • ben çok az kişiyi tanıyodum.çok popüler olduğun bi okuldan sonra yeni bi okula gitmek çok zor olmuştu ama 2. sene eski halime dönmüştüm
  • ben disiplinli okuldur diye [yani anadolu lisesi ya o bakımdan] okul uniformalarının hepsını gıymıstım o sıcaktagömlek gravat suveter ustune sıyah kalın hırka butun çömler de oleydı zaten sonra soyunmaya basladık ıste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede ilk gün
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • düştüğüm sınıfı tanıdığım için sorun olmadı Lise2 ye geçtiğimdede bütün okulu tanıyodum zate
  • En büyük tavsiye: o gördüğünüz lise3 taş hatunlar size bakmazlar boşuna heveslenmeyin
  • iğrenctı ve hala iğrenc dvm etmekte
  • lise1 de kimseyi tanımıyodum. Gittim en arkaya oturdum kimse de ilgilenmemişti benle. Çok sıkılmıştım da. 10 dk geçti kızlar doluştu yanıma hemen. Hepsi bişey soruyodu heycanlanmıştım utnamıştım fln , sonra sınıfın erkekleri geldi zaten toplam 5 kişi. 25 de kız vardı. Öyle öyle sınıfta sevilenlerden olmuştum
  • ilk 1 hafta öğretmenin sınıfa gelmesi için beklersin hep. Çünki yanında oturanla dahi yeni tanışmışsındır ve konuşulacak fazla bir şey yoktur.

Anadolu lisesi ise ilk günlerde herkesde bir resmi olabilme çabası vardır takma sonra sonra yoluna giriyor.
  • lise 1 e geçenler nasıl heyecanlıdır şimdi ya.onarın yerinde olmak istemezdim
  • hatırlıyorum okulun en kısasıydım dalga geciyorlardı 1 bucuk sene sonra en güzel kızlarla cıkmaya basladım gıcık oldular
  • hatırlamammı hele sınıftakileri görüp hayallerimin yıkıldığı an

neyse lise 2yiz yeni bi sınıf olacak
  • oks kazananlar çok fazla bir şey beklemesin çalışmaktan başınızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak.
  • lise ilk gün felaket iğrenç bi gündü
  • o değil lise bitince çok koyuyor adama birde 4 sene okuyanlar bilir orta okuldan daha fazla bir birliktelik ailemden çok arkadaşlarımı görüyodum.zaten duygusalım yaw
  • Sınıfta yanıma oturan Eda isimli bir kızla tanışmıştım. Bütün teneffüslerde hep sohbet ettik. Saat 3 gibi okuldan çıkışta "Gezelim mi" dedim kabul etmişti. Belgrad Ormanı' na gitmiştik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sınıfta yanıma oturan Eda isimli bir kızla tanışmıştım. Bütün teneffüslerde hep sohbet ettik. Saat 3 gibi okuldan çıkışta "Gezelim mi" dedim kabul etmişti. Belgrad Ormanı' na gitmiştik.

eeeee

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.