Şimdi Ara

LİSEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNÜ YAZIN (ESKİ ÇÖMEZLER.GİF) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
18.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben lise 3 e geçtim lisenin ilk günü dün gibi hatırlıyorum liseye başladığımda kimseyi tanımıyordum neredeyse ..[GÜNGÖREN TİCARET MESLEK LİSESİ-GTML]
    okula bigittim arkadaşlarım felan hep bizim okula yazılmış dedim tamam bu iş oldu dedim.hic bir zaman popüler olma duygsu taşımadım.bilgisayardan iyi anladığım için[en azından okul genelinde] herkezz bana sorular soruyordu. hatırlıyorum bi keresinde başkan konuşanları yazmışttı aşşağıya indrmişti
    herkeze soruyor neden konuştun felan sonra sorular makaraya dönüşmüştü m.yardımcısı arkadaşımıza mandalina yedirmeye başlamıştı m.yardımcısı bana dönüp;Recep Sen geçen sene ayağı kırılan değilmiydin
    -Bende; Evet Hocam
    -M.Yardımcısı;Bayağı Boy atmışsın
    -Bende;Sağolun Hoocam
    -M.yardımcısı[diğeri]; Bu geçen sene tıfıldı ya felan diyordu :D[bu olay lise 2 ama tadilat olduğu için lise 2 ve lise 3leri merterdeki TUNCAY AZAPHAN TİCARET MESLEK LİSESİNE gönderdiler :)]

Bide Bizim Okulda hersene sınıf değiştiriyorsun :(

• çok iyi hatırlıyorum biz gravatsızdık bizden büyükler de gravat vardı öyle diyolardı gravata takın çöm gibi durmayın falan çook sinir oluyordum herneyse.. o gün çömüz kimseyi tanımıyoruz .koskoca okuldu yol bilmiyoruz iz bilmiyoruz mal mal okulda geziyoruz hocalar listeleri astı biz koşa koşa gidiyoz sadece 9.sınıflar izdiham olmutşu herkes birbirini eziyorduherneyse oralar boşaldı bende rahat rahat bakabildim.9/p çıktı sonra tören v.s dalgası oldu.Sonra geldi sınıfa gitme sırası acaba bizim sınıf nerde şimdi onun derdine düşmüştüm ne yapılıyor v.s bilmiyorum neyse biri yardım etti sınıfı buldum.. gittim ilk gün öyle geçti.. ikici gün gittigimde aynı sınıfa bi baktım bizim sınıf yok meger sınıflar degişiyormuşöyle gittim baktım panoya buldum falan..bir okula bir kendime baktım 4 yıl nasıl geçicek diye ,abaza kro v.s aralarında 4 yıl geçti gitti...

İlginçtir 4 yıl boyunca okulun ilk günü bir o zaman gittim başka kalan 3 sene de gitmek havamızı basmak nasip olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Meaning -- 2 Eylül 2010; 14:39:08 >

• Benim kardeşimde bu sene ayrancı anadolu lisesi ne başlıo çok heyecanlı garibim oraya giden var mı bu sene?
  • Bende bu sene lise 3'ten devam edeceğim Ankarada. Batıkent endüstri meslek lisesine yazıldım. Orda okuyan varsa benimle iletişime geçse hiç kimseyi tanımıyorum ne yağacağım ilk günlerde bilmiyorum. En azından şimdi biriyle tanışsam okulda kolaylık olur benim için. Varsa lütfen irtibata geçelim teşekkürler
  • arkadaş çevresinden tanıdığım çok kişi vardı ama samimi olduğum azdı.. eş dost akraba olarak ise nasıl denk geldiyse hepsi benim geldiğim sene mezun olmuşlardı.. sinir olmuştum okula zaten sevmeyerek gitmiştim halada sevmiyorum.. lanet bi anadolu lisesi.. salaklık yapmayıp zamanında çalışsaydım anadolu öğretmen lisesinde süper bi öğrencilik hayatım olcaktı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

arkadaş çevresinden tanıdığım çok kişi vardı ama samimi olduğum azdı.. eş dost akraba olarak ise nasıl denk geldiyse hepsi benim geldiğim sene mezun olmuşlardı.. sinir olmuştum okula zaten sevmeyerek gitmiştim halada sevmiyorum.. lanet bi anadolu lisesi.. salaklık yapmayıp zamanında çalışsaydım anadolu öğretmen lisesinde süper bi öğrencilik hayatım olcaktı..

Kendisi benim ilkokuldan sınıf arkadaşım olur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.