Şimdi Ara

LİSEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNÜ YAZIN (ESKİ ÇÖMEZLER.GİF) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
18.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inferno!

Bizim okul yeni açılmış çöm felan değiliz yani bizden büyük kimse yok geziyodum ortalarda kızlar felan bi baktım karşıdan mert geliyor napıyon lan ya... diye başladı sora baktım ensemde bi tokat cihan ilkokul arkadaşlarım vardı baya sora sınıfa girdik yeni sıralar gelmış paketını açtık oturduk hoca nerden geldın annen baban ne yapar eder kadeşin var mı sordu sonra ne oldu hatırlamıyorum bana alfonso dıye lakap taktılar son dersde merve isimli 4 sene aynı sınıfda arkadaşım olan kız şişemi açamıyorum dıyordu bende aldım açtım suyu bi havalara girdim dedim kız bana aşık sonra 1 hafta kız bana aşık sanarak gezdım ne gunlerdı lan

• bir iki tanidik vardi. okul manyakti eski okuluma gore. kantindeki tostlar super geldi eski okulun tostlarina gore. cok sevmistim okulu ilk gunden ve ortam kurmustum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

bu sene bende başlıyacam
    içimde hem heyecan var hemde bi önemsemezlik varnedense

Tebrik ediyorum.
  • ilk gün bi kızla yer kavgası ediyodum
  • Lise 3 e geçtim, ilk senemde 33 erkek 1 kız vardı,oda yan sınıfa kaçtı 33 erkek kız yok.Sınıfa kız girince ''Kız girdi taşlayıın'' diyorduk
  • Lise 1 e başlayan çömezler İlk 2 gün tenefüslerde bile dışarı çıkmazlar.Bunun nedeni bilinmemektedir.

Şahsen ilk gün okula pembe tişörtle gtmiştim.üçüncü tenefüs yan sınıftakilerle güreşiyoduk
  • eski konu olduğu için belki cevap yazmışımdır önceden ama yine yazayım.

lise 1 hayatımın açık ve net en kötü yılıydı. ortama hiç bir şekilde ayak uyduramadım. ilk gün gittim mal bir çocuğun yanına oturdum. herife yanın boş mu diyorum, anlamsız anlamsız sesler çıkarıyor. yemin ederim bir senem çürüdü onun yanında. artık öyle bir etkilemiştiki beni, bana bir şey soran olduğunda aynı onun çıkardığı sesleri çıkarmaya başlamıştım. bir de zekiydi şerefsiz. her dersi iyiydi.

velhasıl 3-4 tane muhabbetim olan insan vardı geri kalanıyla 2-3 kelime ancak konuşmuşumdur. zaten sınıfta kaldım. gidesim gelmiyordu ki sınıfa nasıl geçeyim. iyi ki de kalmışım.

Allah'tan bir daha hiç yaşamadım öyle günler. kimse de yaşamaz inşallah. çok zor ve sıkıcı oluyor.
  • tek arkadaşımı tanıyordum. birlikte en arkaday geçtik oturduk.
    zamanla da tanıştık herkesle.
    hatırlıyorum bir arkadaşla aramızdaki diyalog şuydu:
    arkadaş:adın ne?
    ben: *******
    arkadaş: Manitan varmı?
    ben:
  • az kişiyi tanıyodum çok heyecanlı diğildim ama yinede heyecanlıydım sınıfa girdiğimde[meşhur müdür nutkundan sonra ] suskundm biraz sonra tanıştm bikaç kişiyle öyle ortam geldi
  • Lise 1 de iken sınıfımda hiç tanıdık yoktu.Ama okulda baya bir tanıdık vardı kendi yaşımda.Eski arkadaşlarımla fazla takılmadım o sene çünkü bir abimizden öneri aldık eski arkadaşlarına takılırsan yeni arkadaşlıkları zor kurarsın dışlanırsın demişti.Gerçektende öyle oluyor kısa bir süre eski arkadaşlarla takıldım baktım gerçekten yeni sınıf arkadaşlarımla fazla kaynaşamamışım bunu farkettikten sonra sınıftaki ortama katıldım tenefüslerde ufak ufak sohbete başladım gerisi geldi zaten.Şimdi Lise 3 e geçtim.Ortaokuldaki arkadaşlarım gözümde bitti.Herkes benim gibi kendi çevresini kurdu.
  • Sınıfımın yarısını tanıdığım için pek ilginç olmamıştı...

LİSEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNÜ YAZIN (ESKİ ÇÖMEZLER.GİF)
  • Ben yatılı okuyordum. Hiç tanıdık yok. Bizim okul yatılı olduğumuzdan pazartesi değil pazar başlamıştı. Yatakhaneye girişimi hatırlıyorumda çok garipti. Karşı odada lise 3 ler var sanıyordum( nasıl geldiyse hepside iri yarıydı çocukların ) Tabi sonra anlaşıldı onlarlada yaşıt olduğumuz. Kimseyi tanımıyodum sınıftan ya da odamdan, sadece üst sınıftan vardı 1 tanıdğım. Baya korkutmuşlardı bizi lise 4 ler. Bilen bilir yatakhane şakalarını. 'Shocko' diye bir olay vardı. Onu yapmışlardı.

Böyle herkesi zorla koridora dizdiler. Gözüne kestirdikleri yakışıklı ya da gıcık bir tip olur zaten. İşte birine sorarlar bir sayı söyle diye. Atıyorum o da 15 der. Bizim yakışıklı 5. sırada bile olsa aynen şöyle olur. " Bir, iki, üç, dört veee ONBEŞ! " hoop soğuk suyun altına sokarlar çocuğu.

Neyse gece uyuduk falan.Kalktım sabah 7'de. Halbuki saat 7 buçuktada kalksan yetişirsin. Neyse bi bağırdım" Koğuuuş! Kalk!" diye. öyle rezil bir gün daha hatırlamıyorum

Okulun ilk günü giydik ceketleri falan. ( Zaten okul ceketini 2 kez giydim, süeter severim ben ) Baktım üst dönemler hep gömlek falan giymiş bende koydum sınıfa ceketi, attım süeteride gömlekle gezdim. Annemler eve gidecekti o gün. Kalmışlardı bir akşam. Ağlamıştım. Kendi çapımda en arkada oturmuştum. Kendi fotoğrafımı çektim, müzik dinledim. Gündüzlülerden birbirlerini tanıyanlara çok gıcık olmuştum.

Neyse öğlen oldu. Gittik yemekhaneye 4-5 kişi var işte sıraya girdik. Bİr baktım arkadan lise 4 ler geliyo. "Çekilir misin?" dedi. bende "neden?" dedim. "Çekil elimde kalma!" dedi. Çekildik mecbur önümüze geçti. Sonra lise 4 kızlar geçmek istedi. Onlarıda geçirmemeye çalışacaktım ama olmadı. En son sıradan çıkmıştım.

Sonra akşam gelip köşeye çekmişlerdi beni.

Tabii zamanla muhabbet ortamı falan alıştık. Şuan okuldaki herkes bilir beni lise 3 olduk lan valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan_Depik -- 2 Eylül 2010; 10:53:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Çok feciydi.Birde ramazann ilk günde önceki günlerin rahatlığıyla oruç tutmuştum.Bir baktım sınıfta kızlar (eskiden birbrini tanıyanlar) hamburgerler,fantalar,pizza falan yiyor.Anca 2 gün dayanabildim oruça sonra salıverdim.Ben ilk günden 7-8 kişiyle ark olmustum bile :D Lise 2 ye geçmiş olan çocuklar bizimde öyle geçti 1 hafta sabredin demişti.Sınıfta ilk gruplaşan bizdik :P

Bööö.Nostalji oldu.O zaman lise 2 ye geçiyordum.Şimdi koca bir adam oldum.Lise 3 ü bekliyoruz.Breh breh breh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan_Depik

Ben yatılı okuyordum. Hiç tanıdık yok. Bizim okul yatılı olduğumuzdan pazartesi değil pazar başlamıştı. Yatakhaneye girişimi hatırlıyorumda çok garipti. Karşı odada lise 3 ler var sanıyordum( nasıl geldiyse hepside iri yarıydı çocukların ) Tabi sonra anlaşıldı onlarlada yaşıt olduğumuz. Kimseyi tanımıyodum sınıftan ya da odamdan, sadece üst sınıftan vardı 1 tanıdğım. Baya korkutmuşlardı bizi lise 4 ler. Bilen bilir yatakhane şakalarını. 'Shocko' diye bir olay vardı. Onu yapmışlardı.

Böyle herkesi zorla koridora dizdiler. Gözüne kestirdikleri yakışıklı ya da gıcık bir tip olur zaten. İşte birine sorarlar bir sayı söyle diye. Atıyorum o da 15 der. Bizim yakışıklı 5. sırada bile olsa aynen şöyle olur. " Bir, iki, üç, dört veee ONBEŞ! " hoop soğuk suyun altına sokarlar çocuğu.

Neyse gece uyuduk falan.Kalktım sabah 7'de. Halbuki saat 7 buçuktada kalksan yetişirsin. Neyse bi bağırdım" Koğuuuş! Kalk!" diye. öyle rezil bir gün daha hatırlamıyorum

Okulun ilk günü giydik ceketleri falan. ( Zaten okul ceketini 2 kez giydim, süeter severim ben ) Baktım üst dönemler hep gömlek falan giymiş bende koydum sınıfa ceketi, attım süeteride gömlekle gezdim. Annemler eve gidecekti o gün. Kalmışlardı bir akşam. Ağlamıştım. Kendi çapımda en arkada oturmuştum. Kendi fotoğrafımı çektim, müzik dinledim. Gündüzlülerden birbirlerini tanıyanlara çok gıcık olmuştum.

Neyse öğlen oldu. Gittik yemekhaneye 4-5 kişi var işte sıraya girdik. Bİr baktım arkadan lise 4 ler geliyo. "Çekilir misin?" dedi. bende "neden?" dedim. "Çekil elimde kalma!" dedi. Çekildik mecbur önümüze geçti. Sonra lise 4 kızlar geçmek istedi. Onlarıda geçirmemeye çalışacaktım ama olmadı. En son sıradan çıkmıştım.

Sonra akşam gelip köşeye çekmişlerdi beni.

Tabii zamanla muhabbet ortamı falan alıştık. Şuan okuldaki herkes bilir beni lise 3 olduk lan valla.

severek okudum Lise 1'e başlar başlamaz hemen kendine grup kuracaksın hiç gruptan ayrılmayacaksın Bu kantinde sıra kapmayı falan gruruma yediremediğim için hiçkimseyi geçirmezdim. Ama dayakta yemedim hiç

• Okulun ilk günü gittim okula bahçede herkes bekliyor.Okulumuzda yeniydi sadece 1 ve 2. sınıflar var.Bakındım bahçede kimse yok tanıdık geçtim bi köşeye çömdüm bekledim Sonra öğretmenler geldi sınıflar belirlenmiş onları söylediler listeden.Sonra gittim sınıfa.Baktım erkekler kızlar muhabbet ediyorlar falan.Meğer bunların hepsi aynı okuldan gelmiş.Benim eski okulumdan benim şuanki liseme sadece 3 kişi gelmişti.Onlarda ayrı sınıflara.Ben tek başıma ortalarda biryerde oturdum.Kalemle falan oynuyordum öyle.Sonra bu erkekler geldi işte yanıma muhabbet kurduk falan baya.3 gün sonra sınıflar tekrar değişti Neyseki önceki sınıftan arkadaş vardı öyle biriyle oturduk 1 sene boyunca.Ama hiç kafa bi arkadaş bulamadım.Bu sene 2'ye geçtim bakalım bulabilicez mi

• bende lise3 e geçtim bu sene, tecrübelerime göre ilk gün çömezler hıç kız görmemiş gibi ağızlarını açıp kız kesiyolar
  • Valla ben geldim sınıfa vardı 3-5 tanıdık sınıfta. Dedim ilk izlenim önemli. Açtım kolları yarım metre girdim sınıfa ağır ağır.. Geçtim arka köşeye, tanıdıklar dedi "naber" falan ben de cevap olarak her seferinde ağır ağır "iii be sen naaabüun" demiştim. (Tekirdağ'da böyle) Neyse işte daha ilk oturdum biri geldi yanımı s.a diye a.s dedim. Baktım muhabbeti kurmusuz ilk günden zaten okulun çoğu tanıdık kalanı da bitik tip. Lise 1'deyken de ezmeye çalışan Lise 2'lerden bi kaçını sopadan geçirmiştik. Ondan sonra da çöm diyen olmamıştı zaten. O gün tanıştığım arkadaş da şansıma tam benim kafada çıkmıştı.
    Şimdi Lise 3 olduk daha akşam arkadaşlarla Bataktaydık. Gün aşırı beraberiz zaten. Lise arkadaşlıkları da çok iyi oluyor he

• okulla ev arsında araçla 25-30dk yol var okul 8,30da başlıyor bende 8 çıksam giderim ne töreni cekicem filan diyordum babamın ısrarına rağmen kendim gitmek istedim herneyse otobüs bekliyorum saati gelmesine ragmen ortalıklarda yok saat geldiğinde okul ders saati gelmişti herneyse okula vardığımda ilk dersten cıkmıslardı herneyse potanın dibinde dersaneden 3 erkek 1 kız arkadaş vardı herneyse gittik benim sınıfma baktım 9-b arkadaşlarda onlarınki c ile e hiç tanımadığım sınıfı düştüğümü sanıyordum gittim sınıfıma sınıfta bir sürü boş yer var sanşlı olduğumu düşümdüm ama nereye otursam çanta kalem defter vardı herneyse annemin kayıtta zorla tanıştırdığı bir pilot kız vardı kayıtta aynı sırada olduğumuzdan aynı sınıfa düşmüştük yalnız oturuyordu merhaba dedim karşılık verdi sonra boş dedi oturdum kalemlerimi bıraktım çıktım dışarıya tenefüs diye potanın dibinde basketbol oynuyanları izliyoruz bize bu seneki 9larda hemen kaynaşmışlar gibisinden laflar söylüyorlardı sonra ceketi zorla cıkartıyorlardı kravatlarımızı bozuyorlardı bazı 9lar duvara yaslanırken bile omuz yiyorlardı kantin zaten faciaydı o hayvanların arasından bir şey almak mümkün değildi.Okul zili çok kısık olduğundan duymamıştık zaten bahçede insan olduğundada sorun etmiyorduk baya zaman geçti basket oynuyanlardan biri sizin ders yokmu diye bize sordu bizde öğle tenefüsüdü değilmi diye sormuştuk dalga geçmişlerdi sınıfa gittiğimde birde hocada laf etmeye başladı benden sonra kimse geç gelmesin falan filan.Sınıfta 5 dk oturduktan sonra zil caldı kız olan arkadaşım çağırdı bahçeye geliyormsun diye sınıfta kalıcağımı söyledim gönderdim dişlek bir kızda arkadaşımın eteği hem fırfırlı(o etek fırfırlı olmaya bilir bir sürü üsten aşağıya doğru sanki katlanabilen cizgiler vardı işte) hemde dizinin üstünde oldğundan dalga geçmişti arkadaşlarıda gülmüştü bende ona aynaya bakmasını filan tavsiye etmiştim bir anda sınıfta erkeklerin benim tarafımda olmasına rağmen kızlar tarafından uyuz bulunan bir kişi olmuştum kalan zamanıda bjk gs derbisni tartışarak geçirir veya pencereden geçen gemilere bakıyorduk okul çıkışında servislerimizi arıyorduk bilmiyoruz daha hangisi bizimki herneyse servisçinin tekine sorduk bakırköy hangisi benimki dedi biz ama tam bakırköy değil florya yeşilköy filan dedik tamam hepsi benim dedi biz geçtik en öne oturduk yolu daha rahat tarif edelim diye herneyse yarım saat okulda milletin servislere binemsini bekledik servis oldu haddinden fazla doldu çoğu kişi ayakta gitti milletin yer tarif etmesi iğrençti geçtiğimiz sokaklardan 2 şer geçtiğimiz oluyordu çoğu 9 tam evinin nereye yakın olduğunu bile bilmiyordu artık sıkıntıdan okadar bunalmıştım büyükler habire arkadan ellerini uzatıp radyo frekansını filan değiştiriyorlardı okuldan 4de cıkıp 6da eve gitmiştim sonraki günde servişci bize siz 7 filan çıkın ben sizi ilk alıcam yarın filan erken çıkın saati ayarlarız daha sonra demişti sabahın 7sinde servisciyi bekle bekle gelmiyor 8de aradım 5dkya oradayım dedi 8,30 oldu ancak aldı ve daha almadığı arkadaşlarım vardı 9 da okula ancak varabilmiştik gerizekalı bir biyolojicide denk gelince iyice ilk günler çok kötü geçmişti dersin bitimine 10dk filan var mal bizim nerde olduğumuzu soruyor diyoruz servis geç kaldı ben nerden bileyim gezip sonra geldiğinizi gidin izin kağıdı alın demişti embesil gezsek sanki son 10dk dersine gircez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elendil03 -- 2 Eylül 2010; 15:58:30 >

• What I have done !
    Bkz. Barney Stinson

aklıma bu geldi başlığı görünce çünkü 4 yıl nefret dolu bi lise hayatı geçirdim.
  • ben yeni başlayacağım da öğretmen sınıfa girdiğinizde neler soruyor merak ediyorum ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.