Şimdi Ara

LİSEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNÜ YAZIN (ESKİ ÇÖMEZLER.GİF) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
18.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni topic sandım baktım herkes pazartesi başlıycam felan diyo bi tırstım, okullar 1 ay sonra başlamıyo muydu felan oldum sonra arkadaş dedi 2007'nin konusu. 2 yıllık hort mu yaptım şimdi ?.
  • Sene 2004.

Herkes oturmuş hocayı beklyor, baktım sınıftakilerin hepsi apaçi çekildim bir kenara oturdum. Açtım telefonla oynuyorum.. Biraz zaman geçti vs telefonun şarjı da bitmiş. Baktım hocalardan gelen giden yok , ben gidiyorum eve dedim ve bastım gaza...
  • Yaz sıcağında ceket süveter giymişim bömböm bakıyodum etrafa ilk gün.Ama kimse bana çömez demedi nedense. Kıymetini bilin lisenin
  • Aslında ilk gün sınıftaki kızların iç yüzü hemen ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

Yaz sıcağında ceket süveter giymişim bömböm bakıyodum etrafa ilk gün.Ama kimse bana çömez demedi nedense. Kıymetini bilin lisenin

Bana da çömez diyen çıkmamıştı.
  • Hiç bi zaman çömez olmadım okul bizimle kuruldu hep en büyük biz olduk.
  • İlk gün nasıl bir sınıfa düştüm diye içim içimi yiyordu.İlk bakışta sınıf kötü gelmişti bana.Gelebilirde herkese.Ama sonra arkadaşlıklar kurulunca anladım nasıl bir sınıfta olduğumu.
  • Okuluna göre değişiyor. Benim okuduğum lise meslek ve erkek ağırlıklı bir liseydi. Arkadaşlar ağır yapılı, sağlam adamlardı. Zamanla tanıştık. En iyi arkadaşlıklarımı orada kurdum. Samimi olmadığım arkadaşlarımla bile iyi anlaşırdım. Bu yüzden onları bile samimi bulurdum.

MYO' ya gelince işler sarpa sardı. Kızların dedikodularını dinledikçe paranoyak oldum. Önüme geleni dövmek istiyordum. Okuldan soğudum resmen.
  • lise 1 de lisenin ilk günü çantayla tam takım gitmiştim hiçkimsede ne bir kalem nede defter vardı benim rezil olduğum andı çömezin başını çektim

şimdi lise sondayım geçen yıl okula kendimden başka bişey getirmedim
  • Ahhh Ahhh Lise günlerim neydi beaaaaaaa aklıma geldi şimdi liseye ilk başladığım gün güzel bir gündü sadece dersler gözümü korkutuyordu sınıfa bi girdim ki 8. sınıfa bir sürü amele ve sümüklü ilkokul kızlarından kurtulup çift dikiş(Çift Dikiş:Lise Tabiriyle Sınıfı Tekrar Yapmışımsı Yaratık) kızları Gördük kii dersleri mersleri unuttuk ama şimdi lisedeyken korkum ve cesaretim olmadığı için yapamadığım şeylerden tabiri caizse köpek gibi pişmanım o günler geri gelmiyor herkes hayatını yaşadı bizse sadece seyrettik kendime

• bu sene bende başlıyacam
    içimde hem heyecan var hemde bi önemsemezlik varnedense
  • yeni başlayacaklar kendinizi ezdirmeyin bu tavsiyemi dikkate alın.
  • okudum güzel tecrübeler var. bu sene bende başlıyacağım çok heycanlıyım.
  • Bizim okul yeni açılmış çöm felan değiliz yani bizden büyük kimse yok geziyodum ortalarda kızlar felan bi baktım karşıdan mert geliyor napıyon lan ya... diye başladı sora baktım ensemde bi tokat cihan ilkokul arkadaşlarım vardı baya sora sınıfa girdik yeni sıralar gelmış paketını açtık oturduk hoca nerden geldın annen baban ne yapar eder kadeşin var mı sordu sonra ne oldu hatırlamıyorum bana alfonso dıye lakap taktılar son dersde merve isimli 4 sene aynı sınıfda arkadaşım olan kız şişemi açamıyorum dıyordu bende aldım açtım suyu bi havalara girdim dedim kız bana aşık sonra 1 hafta kız bana aşık sanarak gezdım ne gunlerdı lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 1 Eylül 2010; 18:05:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktr 18 Eylül 2007; 16:27:25

Arkadaşlar bu popülerim diyen arkadaşlara acıyom ya tamamen özenti gençlik
    valla bizim lise 90 kişiyle başlamıştı oh kebab :D 3 sene evvel 90 kişi cokda kaynaştık ilk seneydi ama şimdi bizim bitirmemize az kaldı ama okul doldu.

quote:

Orijinalden alıntı: ByNeron 17 Ağustos 2009; 3:31:57

quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd 28 Ağustos 2009; 22:58:37

yeni başlayacaklar kendinizi ezdirmeyin bu tavsiyemi dikkate alın.

quote:

Orijinalden alıntı: bmbs Bugün; 17:56:13

okudum güzel tecrübeler var. bu sene bende başlıyacağım çok heycanlıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 1 Eylül 2010; 18:09:31 >

• Gençler bölüm seçme olayı kalktı mı ?
  • Ah be ahh şimdi lise 4 e geçtim vaybe ne günlerdi bende herkezi tanıyodum zaten bana arkadaşlar tavsiye etmişti öyle gitmiştim bütün mahalle o okuldaydı hocaları ezelden ber tanıyorum desem yeridir yani benim açımdan pek sorun olmadı bi sene kaldık zaten lise 1 de Dikkat edin olm lise 1 felan zor olucak neden zor olucak arkadaşlar dan ayrılamıcaksın gece 3 gibi eve geldimi bilirim be Hadi gençler behlül kaçar
  • Ben lise 1'de herkese kafa tutardım Lise 3-4 hiç affetmezdim ama hiç dayak yemedim öyle lafla filan ezmeye çalıştılar ama dayat atmaya çalışan olmadı

Bi ara lise 3'lerden bi çocuk bizim sınıfa gelmişti. Ben kısa sap bağlama çalıyorum. Elelmanda elektro çalıyor geldi şimdi millete hava yapmaya çalışıyo arkadaşlarını da toplamış. Bağlamayı benden aldı Smells Like Teen Sprit çalmaya çalışıyor. Zaten eziğin tek bildiği şarkı o Bu şimdi tuttu "hangi perdeye kayacam olum" falan demeye başladı. Arkadaşlarıda yalancıktan gülüyor tabi. O sıra ben "Valla 21 tane perde var istediğine kay." demiştim Çocuk mal gibi kaldı. Allahtan o gün dayak yemedim

• Lise hazırlığın ilk günü sınıflara geçmemizin 5 . dk sı daha 1 kişi ile tanışamadan deprem o0ldu ve okullar 3 hafta tatil oldu:) Daha sağlam bir başlangıç olamazdı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serious_captain

hatırlamammı hele sınıftakileri görüp hayallerimin yıkıldığı an

neyse lise 2yiz yeni bi sınıf olacak

şefim donat masayı lise 2 değilim öss oldum ama lise1 de olanlar herkese olur ortaokulda anadolu lisesine gezi düzenlendiğinde bu okulu kazanmalıyım dedim kazandığımda hayallerim yıkılmıştı

şuan lise 1 den tekrar başlayabilseydim daha çok gezerdim kitapların kapağını bile açmazdım lise 1-2-3 gezdim ama az gezmişim son sene çalışmak için istediğiniz kadar zaman var.yok çabuk biter yok böyle geçer,lise 1-2-3 gezin kitap yüzü açmayın lise 4 temmuzda yardırın .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefemir -- 1 Eylül 2010; 18:34:42 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.