Şimdi Ara

LİSEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNÜ YAZIN (ESKİ ÇÖMEZLER.GİF) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
18.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk gün gittim sınıfta tanıdğım bir kaç arkadaş vardı ilk onlarla takıldım sonra ister istemez kaynaşılıyor zaten.
  • Güzel hort olmuş

Benim ilk gün felaketti o kızgın güneş altında 2 saat müdürün abuk sabuk konuşmasını dinlemiştim.
  • çemberlitaş and lisesine giden var mı burdan?
  • Herkes popülermiş arkadaş forumda da.

Ben valla öyle değildim. Lise çok kötüydü benim için. Hala da öyle. Ortaokuldan sonra sudan çıkmış balığa döndüm şerefsizim.

Lisede herkesin ağzı çok bozuk, yavşak insan çok(). Beni ortaokulda tanıyanlar yanıma gelince küfür etmezlerdi, edenleri de uyarırlardı, Eray sevmiyor küfür etmeyin diye. Bi otoritemiz vardı Hocalar efendi bilirdi beni vs vs. Neyse işte. Kötü oldu yani lise.
  • ilk günden mal bir sınıfa düştüm.
    1-2 gün orda takıldım ama canım burnuma geldi:D
    sonra sinirlendim sınıfımı değiştirttim 3-5 arkadaşımın olduğu bir sınıfa geçtim. orda zaten çevre kurulmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sınıfta yanıma oturan Eda isimli bir kızla tanışmıştım. Bütün teneffüslerde hep sohbet ettik. Saat 3 gibi okuldan çıkışta "Gezelim mi" dedim kabul etmişti. Belgrad Ormanı' na gitmiştik.

eeeee

ormanda ayıcılıkmı oynadınız

• 2 sene önceydi.Okulda büyük sınıflardan tanıdğım çok kişi vardı.Düştüğüm sınıfta ise hiç tanıdık yoktu.Okulun bahçesine geldiğimde direk büyük sınıflardaki tanıdıklarımla bir araya geldim.Sınıfa girdiğimde en son giren kişi bendim herkes yerinde oturuyordu.Girer girmez fiziksel yapıdan olsa gerek herkes tip tip bana bakıyordu.En arkada tek boş yer olan sıraya oturdum.İlk birkaç hafta sınıfımdakiler sadece adımı biliyorudu.Kimse benimle veya ben başkası ile tanışma gereği duymadım.Lise 1 de kendi sınıfımdakilerle pek muhattap olmamıştım ısınamadım nedense. Tenefüslerde sürekli bahçede veya başka sınıflarda olurdum.
  • valla benim ilk günümdeki resim le şimdiki hal arasında bayaa fark var. kravatlar çekili, gömlek içerde. şimdi lise 3teim. gömlek hiç içerde olmuo :Dkravat da çekilmiom
  • MUJİM™ sınırsız çizilmiş
  • İLk gün

Ceket hırka gravat..Gravat sonuna kadar çekilmiş gözlükler gözümde :D bizim arkadaşları görüyorum,gördüğümü yanıma alıyorum..Herkez gruplaşıyor herkezden bir tırsıntı gelmişti..2 senelikler bize çömez diyorlardı..Sınıfımızdaki 2 seneliklere abi demiştim...:D İçim bir garip oldu.
  • 9. sınıfın ilk günü 11. sınıfların önünden geçerken hepsi çöm çöm çöm diye bağırıyordular. bir arkadaşın okulunda da balonla lolipop şeker dağıtmışlar 9 lara
  • İlk gün mal gibi dikildim bahçede .. Yok arma falan verdiler bedava ekmek kuyruğu gibi sıra vardı..

Ama 4 yıl çabuk geçti geriye bakınca vay be yiyorum kendi kendime.. şükür halimize
  • ilk gün sınıfta tek oturuyodum arkamdakiler fx5500ü konuşuyolardı yok atiden iyiymiş bilmemne(cahil muhabbeti) bende döndüm dedimki bende de 9550 var o daha iyi dedim.tartıştık biraz o/c konusuna falan girdik bayağı konuştuk sonra aynı grupla kantine falan gittik.öyle tanışmıştık.ilk gün zorluk çekmedim
  • Kayıtlar zaten işkence gibi geçmişti.Akşama kadar kayıt olmakla uğraşmıştım.Dedim kendi kendime bu okul nasıl bitcek şimdiden böyle uğraşıyosak falan.Neyse kalktım açılcağı gün süveter,hırka,gravat sonuna kadar çekili bi vaziyette gittim okula.Neyse bi tanıdık arıyodum,baktım bi arkadaş denk geldi.Neyse tören alanına gittik.Müdür konuşmaya bi başladı susmak da bilmiyo.Artık kusanlar,bayılanlar artmaya başladı.Ben dedim biraz daha konuşursa bu kafa alev alcak sıcaktaEn son artık sözünü bitiriyo dedi''Çocuklar ben senede bi defa konuşurum bi daha konuşmam''Millet alkışlıyo falan konuşma bitti diyeSonra isimler okundu sınıflara girdik.İlk dönem mal gibi geçti,dersler bi anda düşüşe geçti falan.İkinci, döneme zor toparlamıştım.Bi de ilk gün tırstım tuvalete giremiyom,lan sigara falan içirtirler diye.Ne günlerdi yav
    Not:Müdür ertesi gün gene konuşma yapmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk_35 -- 17 Ağustos 2009; 12:49:17 >

• Bizim okulun bir geleneği vardır. Hazırlık sınıfları sırayla okuldan bahçeye inen merdivenlerde sıraya girerler.Sonra sınıfın adı okunur ve öğretmenleri eşliğinde bahçeye inerler , bu sırada büyük sınıflar yeni gelenlere fındık,fıstık,ceviz,simit gibi besin maddeleri atarlar.

Bir de mezun olan dönem gel gel sarışınım gel diye pankart açıp tezahürat yapmıştı olayı sonra anladık ki müdür saçlarını sarıya boyattığı içinmiş.
  • Yan sınıfa girip hoca geldi kalkın deyip ayağa kaldırmışlardı az gülmemiştim.Bu tür oyunlara gelmeyin rezil olursunuz.
  • Gittim okula sonra bizim sınıfı bi yerde toplamışlardı hepsiyle tanıştım sınıfa çıktık öle kaynaşma filan.Bişi değilde 9. sınıfda 2 kız vardı 10.-11. sınıfda hiç kız yoktu Zaten 2007'de mezun oldum bitti okul Güzel günlerdi ya bazen özlüyorum.Özellikle ortaokulu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 17 Ağustos 2009; 12:57:27 >
  • lanet olsun o güne hiç hatırlamak istemiyorum şimdi
  • Berbattı , Sınıfımı Hiç Sevmedim Bir Yıl Boyunca.. Benden Hareketli ve Kafa Dengi Kimse Yoktu.. Sınıf Canlansın Az Eğlence Olsun Diye Tüm Hocalardan Azar İşittik..
  • Go On!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.