Şimdi Ara

LİSEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNÜ YAZIN (ESKİ ÇÖMEZLER.GİF) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
18.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Filistin

İğrenç bir ortamdı insanlığımdan utandım...

bendensın
    su okul bıtsede kurtulsam
  • EE şimdi ilk ne giyipte gideyim ? En arkaya mı yoksa ortalarda biryere mi oturayım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: proxTed

EE şimdi ilk ne giyipte gideyim ? En arkaya mı yoksa ortalarda biryere mi oturayım ?

Normal kıyafetlerini giy git işte

Arkaya alıştır kendini arkada otur.
    Muhabbet eğlence her zaman arkadadır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • amerika'ya geleni 1.5 ay olmustu daha ing. fln yok lise diye cok heyecanliydim + bide yurtdisi :))
    ilk gun herkes okul otobusleri ile giderken bizi babam birakmisti okula.. nese okulda tum gun sarisin beyaz kizlari hayal ederken okulda hayal kirikligina ugradim.. cunku okulun yarisi zenci diger yarisi ispanyoldu..bi kacta sarisin var di.. nese ing. yok koridor da herkes gibi zili bekliyorum bi kac ispanyol geldi benimle ispanyolca konusuyolar ispanyol zannettiler galiba tipimden nese bunlara no english fln dedim ilk derse girdim kolombiya'li 90-60-90 bi ogretmen ing. ogretiyormus ESL dersi iste..
    2. derste ayni ESL orda da amerika'li bi kadin ogretmen Turkum diye yanima geldi Kusadasina Efes'e ve Kas'a gitmis daha once anllatti fln biraz anladim..
    daha sonra ing. karisik ispanyolca ogrenerek bi kac meksikali ark.im oldu .. herkes ispanyol zannediyor du beni igrenc bi duyguydu ya.
    simdiki okulumda rahatim cok sukur

• pohu yedik. Öküz gibi 3 bina arasında bizim sınıfı bulmak mesele. Ama okla 9 da gidip eller cepte kıro kıro gidecem Zaten teknik lise. Endüstri meslekten tanııklar varda işte onlarda velespitle gideceklermiş. Biz otobüsle ohhh. Zaten tanıdık yok. İnşallah iyi geçer.
  • ben de yarın başlıyorum samsun atatürk anadolu çok feci bi gün olcak heyecan var tabi biraz
  • bu sene bendew lise 2 oldum çoğu kişiyle geçen sene tanıştık.fazla zorluk yaşamadım hayatı akışına bırakıcaksın gerisi geliyo bizim okul bide yeni açılmıştı.bi tek lise 1 ler vardı çömez falanda değildik bu işimizi kolaylaştırdı
  • okulda 10 tane felan arkadaşım vardı alışmak zor olmadı
  • Hadi ama, hatırlamaya devam edin
  • pazartesi anlıcaz ama buraya yazamıcaz sunku pc kalklıyor oks bıttı ama pc yıne kalkıyor 378 aldım dıye
  • Ben Aydın Nazillide Oturuyodum Ve Sökeyi Kazanmıştım ozamanlar.Nazilli Söke arasıda baya bi uzak Neyse Sökede yurt murt ayarladık.O yüzden ilk 1 haftasında gitmemiştim Okula.Neyse ben geldim herkes derste zilde çalalı 10 dakika olmuş.Okulun koridoruna şöyle bi baktım Vay be dedim 4 sene bu okulda okuycam ha.Neyse tam kapıyı çaldım içeri girecekken içerden bağırıyolar Mehmet kuuurtttt Mehmet kuurrttt Ben aniden girdim ve burda diye bağırdım Millet tabi yarıldı şaşkın şaşkın bana bakıyolar Tamda ismimin olduğu yoklama zamanına denk gelmişimTabi millet tanışmış tanıyolar birbirlerini ben geçtim en arkaya
    yavaş yavaş tanışmaya başladık işte sevdiler benide böyle ilginç bi olay yaşamıştım şimdi lise 3 e geçtik bakalım pazartesi ne olucak

• Ben liseye başladığım sene ilk gün deprem olmuştu okulları 5 hafta tatil etmişlerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

Ben liseye başladığım sene ilk gün deprem olmuştu okulları 5 hafta tatil etmişlerdi

şansa bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

Ben liseye başladığım sene ilk gün deprem olmuştu okulları 5 hafta tatil etmişlerdi

• lise 2 ye geçtiğimde hiç heyecanlı değildim... çünkü lise 1 de çok çalışkan olduğum için herkez tanıyodu ve grubumuz vardı..... okulun ilk günü okula gitmedik ki okuldan kaçtık çünkü ; büyümüştük yada büyüdüğümüzü zannetmiştik ...[8D*]

****reklam yapmış gibi olmıyım*****

>>>>>>>>>>>>>>>>S. TURHAN FAYZİOĞLU TİCARET MESLEK LİSESİ <<<<<<<<<<<
    efsaneler yaşanmaz yaşatılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampüs61 -- 16 Eylül 2007; 22:50:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kampüs61

lise 2 ye geçtiğimde hiç heyecanlı değildim... çünkü lise 1 de çok çalışkan olduğum için herkez tanıyodu ve grubumuz vardı..... okulun ilk günü okula gitmedik ki okuldan kaçtık çünkü ; büyümüştük yada büyüdüğümüzü zannetmiştik ...[8D*]

****reklam yapmış gibi olmıyım*****

>>>>>>>>>>>>>>>>S. TURHAN FAYZİOĞLU TİCARET MESLEK LİSESİ <<<<<<<<<<<
    efsaneler yaşanmaz yaşatılır

• hava çok sıcaktı ama ben çeketi hiç sırtımdan çıkarmamıştım kravat filan çok sıkı gitmiştim okula .bahçeye bi gittim ne yapıcağımı şaşırdım hiç kimseyi tanımıyorum lise1 lerin nerde sıra olucağını filan hiç bilmiyordum ortada öyle kala kalmıştım sonra çok az bir arkadaşlık bağımız bulunan bi çocuğu gördüm (denize düşen yılana sarılır hesabı)neyse gittim yanına sohbet filan sonra herkesin ismi ve sınıfı okundu sınıflara girdi.hocalarla tanışma fastı filan sırasıyla herkesle tanışırsınız
  • ilk gün biraz cömez gibiydim
    okula ilk girdim kimseyi tanımıyom dedim ne etcem hemen o ara bir arkadaşımı gördüm cok sevinmiştim
    onla durdum konuştuk falan
    sonra müdür herkezin ismini okudu.
    benim ismimide okudu bende gectim sırama sonra sınıfa gectik.hemen en arkaya gittim en köşeye(başka yerde oturmam) sonra biri yaklaştı dedim oturabilirsin oturdu.sonra konuştuk falan ama yanımdaki kişi kürtü.

ilk liseye başladığımda bir anım daha var

okul acılmadan bir gün önce gittik kapıda sınıf listelerine bakıyorduk benim adım emre, sınıf listesinde emine diye yazıyordu
    hemen iceri girdik düzeltin falan diye düzelltiler
    herkezin ismini okurken müdür benim ismimi emine diye okucak diye cok korkmuştum ama Allah'tan müdür emre diye okudu yoksa ilk gün alay konusu olcaktım

• la yeni başlayan çömezler
    yazsanıza topiime
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pk

iğrenctı ve hala iğrenc dvm etmekte

aynen
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.