Şimdi Ara

LİSEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNÜ YAZIN (ESKİ ÇÖMEZLER.GİF) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
18.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırlamam mı ya :) ilk gün üstümüzde orta okuldan kalma gömlekler vardı tam bir kro gibi idik ve kimseyi tanımıyorsun salak salak dolaşıyorsun çok beter bişey ya :) şimdi son seneye başlıcam ama yok ya ilk gün sakız bişey :) çaylak
  • bend eilk başladığımda sınıf arkımı tanıyodum bi süre onla takıldık 1 hafta çinde zaten çoğu kişiyle tanışıyosun.
    ünvtede şimdiki kankamla ilk görüşe kanka olduk diyebilrim adamı gördüm bunda kafa bi tip var dedik muhabbete girdik sonrası hala kankayız
  • ben liseye yeni başlıom 12tanıdık var :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanura -- 16 Eylül 2007; 0:34:51 >
  • Unutulur mu ya. İlk gün okulda artiz artiz dolaştım. Eller cepte sanki okulun eski öğrencilerdenim. Millet diğerleriyle uğraşıyo boydan kazanıyorum ben haliyle.
  • Ben ilk gün yemin ederim sigara yakalattım girişte aradılar benden sigara cakmak vs vs vs sonra dediler velini arayacağız davası arayın dedim bende dediler böle böle falan filan

keskin nişancıydım okulda
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

lise1 de kimseyi tanımıyodum. Gittim en arkaya oturdum kimse de ilgilenmemişti benle. Çok sıkılmıştım da. 10 dk geçti kızlar doluştu yanıma hemen. Hepsi bişey soruyodu heycanlanmıştım utnamıştım fln , sonra sınıfın erkekleri geldi zaten toplam 5 kişi. 25 de kız vardı. Öyle öyle sınıfta sevilenlerden olmuştum

O ne biçim sınıf öyle
  • Yıl: 2006 Eylül Saat: 07.00 Hava Sıcaklığı:10 C Bakiye:20 YTL
    işte böle bi gün okulda kim war kim yok düşünmeden içimden bu soğukta okula mı gidilir herşey bitti bi yeni okul kalmıştı gibisinden küfrede küfrede okula gidorm okula bi gittim tam benim kafadan 2 kişi ooo milletle dalga geçiyoruz falan nese tanışdık bitti sınıfa giros öğretmenler tek tek soruyolar baban ne iş yapıyo hepsine farklı bişiy sölüyom nerde oturıyonuz farklı bişiler sölüyom falan baya geyik olmuştu hatta birine babam para satıyo demiştimokul bitti ne yapak 2 bira alıp içmiştik yani sabah düşündüğümle akşam bitiş çok farklı olmuştu

• quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

quote:

Orjinalden alıntı: Peçito

quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Ben okuldaki Türklerin çoğuyla tanıştığımı hatırlıyorum. Sonra beni sınıf başkanı seçmişlerdi ama o ilk günmüydü ilk hafta mıydı tam hatırlamıyorum.

Nerde okuyordun sen ?

almancı o

Başkasıyla karıştırıyorsun sanırım :) Almanya da okumadım hiç.

bu hızla okursun

• devam beyler kalmasın kimse
  • gayet rahatsız bi ilk gundu..hiç tanımadığın ortamda yapayanlız kalıon tabi bu saadece 2 ders saati suruo sonra butun yeni arkadaslr birbirleriyle kaynasıo..ancak hiç unutmam llisenin ilk gunu kantinden cok korkmustum..sakallı sakallı herifler sıradalar demiştim..hos simdi onlardan farkım kalmadı ama olsn urkmustum
  • biizm ilk gün hazırlıkta sınıfta kavga cıkmıştı.. kızlar arasında tanımadıgımız kızları ayırmıştık komedi olmuştu.. ama hemen arkasından hersey tatlıya baglandı sıcak ortam mis
  • valla 1.gün 10 yıllık arkadaşımla gittim girdik sınıfa ben en arkaya yolladım çantayı kapının ordan
    meslek lisesi olduğu için 24 kişiydik 4 kız vardı.onlarda berbattı.ama arkadaşlarım süperdi.hepsiyle kaynaştım.ilk gün ergin(kankam)ın tanıdığı çıkmıştı.benimde 1 ve 2. sınıftan tanıdığım çıkmıştı(kız)
    ilk gün sanırsam 10-15 kişiyle tanıştım.gerisiylede son 1 hafta içinde tanıştım.bizim okul çok makaraydı.
    hatta kopya çekmek bile çok komikdi.benim arkamda kankam var diyorum abi açsana kitabı ** senin sınfıta kalırsam senden sorucam felan dedim oda dedi s***r l*n dedi
    yanımdaki arkadaşdan aldım sınıfta zaten 24 kişiydik 20 kişi kopya full hoca masasında kitap okuyo felan
    çok komikti ya lise 1
    ilk gün bide hiç heycanlanmadım zaten 1 arkadaş tanıdığın olunca rahat oluyosun.bide bi almanca öğretmeni vardı aklınız hayalniz durur.off onuda unutamicam.şimdi okul değiştirdim taa karşıya geçicem sabahın köründe benim içinde eziyet başlıyo.ama allahtan 1 kasımda açılıyo okul(meslek lisesi)

• ilk günü hatırlıyorum dicem yalan olur çünkü ilk gün ortaokuldan arkadaşlarla okuldan kaçmıştık yani hiç ilk gün olayını yaşamadım
  • ilk gün korkudanmıdır nedir çok disiplinliydim kravat boğaza 0 boyalı ayakkabılar gömlek pantolon içinde falan okula bi girdim fıss
  • biz yurtdışından geri dönmüştük ve bırakın okuldan birini oturduğumuz yerden doğru düzgün birini tanımıyordum okula 1 hafta geç başladım 1 hafta sonra sınıfa girdiğimde herkes tip tip bakmıştı sonradan kaynaştık felan ama çok kıl olmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

valla 1.gün 10 yıllık arkadaşımla gittim girdik sınıfa ben en arkaya yolladım çantayı kapının ordan
    meslek lisesi olduğu için 24 kişiydik 4 kız vardı.onlarda berbattı.ama arkadaşlarım süperdi.hepsiyle kaynaştım.ilk gün ergin(kankam)ın tanıdığı çıkmıştı.benimde 1 ve 2. sınıftan tanıdığım çıkmıştı(kız)
    ilk gün sanırsam 10-15 kişiyle tanıştım.gerisiylede son 1 hafta içinde tanıştım.bizim okul çok makaraydı.
    hatta kopya çekmek bile çok komikdi.benim arkamda kankam var diyorum abi açsana kitabı ** senin sınfıta kalırsam senden sorucam felan dedim oda dedi s***r l*n dedi
    yanımdaki arkadaşdan aldım sınıfta zaten 24 kişiydik 20 kişi kopya full hoca masasında kitap okuyo felan
    çok komikti ya lise 1
    ilk gün bide hiç heycanlanmadım zaten 1 arkadaş tanıdığın olunca rahat oluyosun.bide bi almanca öğretmeni vardı aklınız hayalniz durur.off onuda unutamicam.şimdi okul değiştirdim taa karşıya geçicem sabahın köründe benim içinde eziyet başlıyo.ama allahtan 1 kasımda açılıyo okul(meslek lisesi)

1 kasımmı allah alllah bende anadolu teknik end.mesleğe gidiyorum ama 1 kasım fln değil bizimki keske 1 kasım olsa

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sınıfta yanıma oturan Eda isimli bir kızla tanışmıştım. Bütün teneffüslerde hep sohbet ettik. Saat 3 gibi okuldan çıkışta "Gezelim mi" dedim kabul etmişti. Belgrad Ormanı' na gitmiştik.

ya olm yeter lan harbi yeter bi git lan buralardan başka yerde sürt.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sınıfta yanıma oturan Eda isimli bir kızla tanışmıştım. Bütün teneffüslerde hep sohbet ettik. Saat 3 gibi okuldan çıkışta "Gezelim mi" dedim kabul etmişti. Belgrad Ormanı' na gitmiştik.

tek bir mesajın bari palavra olmasın be kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.