Şimdi Ara

LİSEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNÜ YAZIN (ESKİ ÇÖMEZLER.GİF) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
18.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha bu ne kız bollugudur herkesin sıınıfta 20 kız 5 erkek fln var bizde tam tersi =) 20 erkek 5 kız valla cok kötüymüşüz be
  • quote:

Orjinalden alıntı: Braincaster

Oha bu ne kız bollugudur herkesin sıınıfta 20 kız 5 erkek fln var bizde tam tersi =) 20 erkek 5 kız valla cok kötüymüşüz be

herhalde bizdede öyle olur daha yeni yapılan bir anadolu lisesine gidiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

quote:

Oha bu ne kız bollugudur herkesin sıınıfta 20 kız 5 erkek fln var bizde tam tersi =) 20 erkek 5 kız valla cok kötüymüşüz be

Valla biz oturdugumuz yer bakımından şanslıyız ilkbahar geldimi ortalık Rus genç kız kaynıodu ondan kışın çektigimiz acılar bir anda gidiodu
    Az kızlı bi okulda 4 yıl seni beklio iyi şanslar dilerm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

quote:

Valla biz oturdugumuz yer bakımından şanslıyız ilkbahar geldimi ortalık Rus genç kız kaynıodu ondan kışın çektigimiz acılar bir anda gidiodu
    Az kızlı bi okulda 4 yıl seni beklio iyi şanslar dilerm

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sınıfta yanıma oturan Eda isimli bir kızla tanışmıştım. Bütün teneffüslerde hep sohbet ettik. Saat 3 gibi okuldan çıkışta "Gezelim mi" dedim kabul etmişti. Belgrad Ormanı' na gitmiştik.

Her yorumunda olduğu gibi bundada yıkıldım
    Tam 1 sene olmuş lisedeki ilk günümden beri
    Çok soğuktum millete karşı belkide farklı bi okula gelmenin 8 yıllık arkadaşlarımın o okulda olmamasının verdiği stresden dolayı
    Sorunlu çocuk olarak tanınsamda ilk zamanlar milletle arası bozuk olmayan tek kişiydim sınıfta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 15 Eylül 2007; 23:36:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

lise 1 e geçenler nasıl heyecanlıdır şimdi ya.onarın yerinde olmak istemezdim

hissediyor musun ne

burak bora ingilizcede pzt si başlıyacaz okulumda ve gittgim okullardada çok sevilmişimdşr hep inşalllah hep boyle olur
  • Girdim Sınıfa.
    Odun gibi bir sıraya oturdum Arkadaşlar felan bazıları gruplar. aynı ilkokuldan felanlarla. kimse birbirini tanımıyor.
    amaa ilk gün. Okullardan girdik.Hayvanlar, nerde oturduğuna kadar. herşeyi konuşmuştuk. Sonra işte kaynaşıyor insan.

Sonra Gruplar Ortaya çıkıyor. Yer oturma planı felan. benim için hiç değişik olmuyordu. 9-10 senedir arkalarda oturduğum için yabancılık çekmedim.

He birde ilk gün sınıfa girerken. kendini ezik göstermiyecen.

Pazartesi günüde Lise 3 başlıyorum. allah kısmet ederse
    İnşallah güzel bir sene geçiririm. ders açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 15 Eylül 2007; 23:42:16 >

• pazartesi bende liseye başlıcam iğrenç bir durum yaa bütün dikkatler bende olucak off hiç sevmediğim işler
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

pazartesi bende liseye başlıcam iğrenç bir durum yaa bütün dikkatler bende olucak off hiç sevmediğim işler

niye bütün dikkatler sende olacak? tavşan kostümüyle mi gidecen
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

pazartesi bende liseye başlıcam iğrenç bir durum yaa bütün dikkatler bende olucak off hiç sevmediğim işler

niye bütün dikkatler sende olacak? tavşan kostümüyle mi gidecen

• hayır öğretmenim ama bu ilk görevim daha önce bende öğrenci olduğum için biliyorum bizde öğretmenleri incelerdik sürekli dalga geçerdik sınıfa ilk girdiğimde ne desem ne yapsam hiç bilmiyorum
  • quote:

hayır öğretmenim ama bu ilk görevim daha önce bende öğrenci olduğum için biliyorum bizde öğretmenleri incelerdik sürekli dalga geçerdik sınıfa ilk girdiğimde ne desem ne yapsam hiç bilmiyorum

Senden korktukları için değil saygılarından ayağa kalksınlarBu şekilde öğretmen-öğrenci ilişkini sürdürsen kimse sana sorun çıkarmaz.
  • Ben okuldaki Türklerin çoğuyla tanıştığımı hatırlıyorum. Sonra beni sınıf başkanı seçmişlerdi ama o ilk günmüydü ilk hafta mıydı tam hatırlamıyorum.
  • Ben de bu pazartesi anadolu lisesine başlıyorum. Lise 3 ve lise 2 lerden bolca tanıdığım var. Ama çok heycanlıyım yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Ben okuldaki Türklerin çoğuyla tanıştığımı hatırlıyorum. Sonra beni sınıf başkanı seçmişlerdi ama o ilk günmüydü ilk hafta mıydı tam hatırlamıyorum.

Nerde okuyordun sen ?
  • Lise 1 benim için kabus gibiydi.Sınıfta kimseye ısınamamıştım ve bu durum sene sonuna kadar devam etmişti.Umarım bu sene liseye yeni başlayacak arkadaşların durumu benimkinin tam tersi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peçito

quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Ben okuldaki Türklerin çoğuyla tanıştığımı hatırlıyorum. Sonra beni sınıf başkanı seçmişlerdi ama o ilk günmüydü ilk hafta mıydı tam hatırlamıyorum.

Nerde okuyordun sen ?

almancı o
  • Lise 1 e Gittiğimde Hiç Sorun Olmadı.Okulun Yarısından Fazlasını Tanıyordum.Hepsi Benim Ortaokuldaki Arkadaşlardı
  • Sınıfa ilk girdiğimde kimse birbirini tanımıyordu 3. ders herkes yıllardır arkadaşmış gibi kaynaşmıştı lise 1 de sınıf başkan yardımcısı seçildim sonra okul disiplin kurulu başkanı oldum orta derece bir popülerliğim vardı heryerde olduğu gibi kendini kabadayı sanan tiplerde vardı onlarda tuzu biberiydi işin (dövmek zevkli olurdu)
  • Okulun çoğunu tanıyordum zorluk çekmedim. Zaten sitenin içinde okul

Lise 2 oldum bu sene herkesi tanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.