Şimdi Ara

LİSEYE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNÜ YAZIN (ESKİ ÇÖMEZLER.GİF) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
18.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sınıfta yanıma oturan Eda isimli bir kızla tanışmıştım. Bütün teneffüslerde hep sohbet ettik. Saat 3 gibi okuldan çıkışta "Gezelim mi" dedim kabul etmişti. Belgrad Ormanı' na gitmiştik.

Sonra Belgrad ormanında elim sende oynadınız dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

o değil lise bitince çok koyuyor adama birde 4 sene okuyanlar bilir orta okuldan daha fazla bir birliktelik ailemden çok arkadaşlarımı görüyodum.zaten duygusalım yaw

daha lise bitmedi ama 5 yıllık okulumu bırakıp başka bi okula gidince çok kötü olmuştum

• bana ilk gunler satanist diyolardı.
  • ben daha yeni gçeiom bu sene bakalım nolcak:D ama yorumlardan gidesim kalmadı:D
  • heheeh hatırlamam mı herkes lahana gibiydi. pantolon belde-kravat göbekte-gömlek dışarda tek lise 1 bendim

sınıftakileri gördüğümde ilkokuldaki sınıfımı özlemiştim açıkcası. lise 1 deki sınıfım pek kafa dengim deil. ilk başladığım gün ezilmiştim braz. ama sonra lise2 lerle(şimdiki lise3) black- -death metal grubu kurduk ve solist oldum

vurucu team olduk valla
  • quote:

Sınıfta yanıma oturan Eda isimli bir kızla tanışmıştım. Bütün teneffüslerde hep sohbet ettik. Saat 3 gibi okuldan çıkışta "Gezelim mi" dedim kabul etmişti. Belgrad Ormanı' na gitmiştik.

eee sonra... orman fln

• walla 2 arkadaştık sınıfa girdik s.a millet fln direk kaynastık sora online oyunlar derken knk olduk
  • Pazartesi görünce anlatırım durumu

Fazla bir heyecan yok.Çöm denme riskim yok ayrıca.Okuldan da tanıdıklar elbet olur.(Önceden tanıdığım yani).Fazla heyecan yok. Normal duygular
  • Pazartesi izlenimlerimi anlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 15 Eylül 2007; 23:12:48 >
  • ben daha yeni baslicam pazartesi günü bakalım nasıl olcak
  • Pazartesi sendromu
  • pazar sendromu daha kötü
  • benim bi tipi görsünler çömez falan diyemezler lise 2lerden daha büyük gösteriyorum bakalım pazartesi ne olcak acaba:D ama çömez diyemezler çünkü kıyafet almaya gittiğim adam bile lise 3 mü dedi 1 diyince hey maşşallah dediinş kafa dengi bi sınıf ve güzel kız arkadaşlarım olur
  • quote:

aman sen de bişeyden eksik kal keranacı

valla sınıf kız kaynıyordu.bizim sınıf zaten 6 erkek 22 kız gibi bir sınıftı.İçeri bi girdim erkek arıyorum konuşacak sonra birini gördüm gittim oturdum konuştum falan filan kaynaştık gittik öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: proxTed

Pazartesi izlenimlerimi anlatırım.

Evet.
  • hatırlamam mı. ilk ders hoca gelmedi.

sonra beden dersiydi hoca sınıfa geldi, milli basket takımını kutladı sonra bi futbol takımına sövdü

öğleden sonra bi baktık Dünya ticaret merkezi kulelerine uçaklar çakıyor. 11 eylül 2001
  • tören alanının bittiği yerdeki duvarda tek başıma gömlek içerde kravat çekili son düğme ilikli ve 3 düğme ilikli ceketle duran, okuldan kimseyi tanımayan, kafasını yerden kaldırıp etrafına bakmayan o çocuk bendim ahali

Edit:Sonra ne oldu, mayısta hoca kenara çekti daha lise birde böyle giyinirsen senle işimiz zor dedi velimi arattı okul pantolonu getirtti falan. Ama üstümde aşırı bol ve her tarafından cep çıkan bi pantolon vardı adam da haklı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 15 Eylül 2007; 23:19:33 >
  • lisede futbol turnuvaları fln oluyo demi oluyosa süper
  • aklıma geldi ki ulan acaba şimdi eski okuldakiler napıyo diye ne üzüldüydüm ha etrafa bakıyorum kimse yok tanıdık 5-6 tanıdık arkadaş vardı onlarla takılırdım sonra tabi ver elini belgrad
  • Biras hızlı konustugumdan kimse bişe anlamıodu Nece konusuosun falan diyolardı . Kızın biri geldi yanıma Sen REPÇİ misin Olm dedi . Hönk diye kaldım

Sonra herkes tanışmaya falan geldi . Öyle geçti O gün. Ama cok güzel bi gündü . Heyecanlıydım falan .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.