Şimdi Ara

Ellerim yaşlı eli gibi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler her kış ellerim yaşlıların eli gibi oluyor. Ellerimin üstü kupkuru oluyor ve çatlıyor. Ne önerirsiniz ?

• normaldir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yaşındayım durum aynı + çok büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişinin eli kışın öyle olur. Çözüm sağlam krem + bol su içmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

normaldir

Normal değil, arkadaşlar bile söylüyor ellerin niye böyle kuru diye.

quote:

Orijinalden alıntı: Haxenkoff

Tahriş olup küçük bir çizikte hemen kanıyor mu? Yani benim böyle oluyor.

Kanadığı oluyor ama çok değil.

quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

Çoğu kişinin eli kışın öyle olur. Çözüm sağlam krem + bol su içmek

Hocam krem ben de düşünüyorum tavsiye ettiğiniz var mı ? Ayrıca su içmek her yönden faydalı gerçekten. Hep içicem içicem diyorum ama aksatıyorum. Neyse gidip bi bardak su içeyim bari.

• Hocam bana eskiden her yıl oluyordu kanıyordu falan, artık arada krem sürüyorum sorun olmuyor. Herhangi bir el kremi işini görür. istersen kendi kullandığımın ismini yazayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berke-.

Hocam bana eskiden her yıl oluyordu kanıyordu falan, artık arada krem sürüyorum sorun olmuyor. Herhangi bir el kremi işini görür. istersen kendi kullandığımın ismini yazayım.

Yazın hocam bakarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

Hocam bana eskiden her yıl oluyordu kanıyordu falan, artık arada krem sürüyorum sorun olmuyor. Herhangi bir el kremi işini görür. istersen kendi kullandığımın ismini yazayım.

Yazın hocam bakarım.

Şuan kullandığım Avon Rich Moisture Hand Cream. En azından isminin bu olduğunu tahmin ediyorum. Dediğim gibi herhangi bir krem işini görür. Bu arada sakıncası yoksa nerede yaşadığınız

Ayrıca bana göre su içmenin bu olaya bir faydası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowint -- 24 Aralık 2012; 22:12:16 >

• quote:

quote:

quote:

Yazın hocam bakarım.

Şuan kullandığım Avon Rich Moisture Hand Cream. En azından isminin bu olduğunu tahmin ediyorum. Dediğim gibi herhangi bir krem işini görür. Bu arada sakıncası yoksa nerede yaşadığınız

İstanbul/Beylikdüzü. Birine mi benzettin ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazın hocam bakarım.

İstanbul/Beylikdüzü. Birine mi benzettin ?

Bu ellerin kuruması olayının yaşanılan bölge ile alakası var mı diye sordum. Ben antalyadayım.

• Nemlendirici krem kullan marka farketmez evinde vardır zaten bide suyunu bol iç kışın su tüketimini azalttığında da yapıyor onu
  • arkadaşım soğuktan ellerin çatlıyor. banada olur her kış. her hangi bir nemlendirici krem işini görür
  • Kremleri boşver, güzel bi vazelin al ucuzuna kaçmadan. Gece yatmadan evvel sür, dışarıya çıkmadan da az sürersen hiç bişey olmaz.
  • Aynen vazelin iş görür . Dudaklara da sürülür çatlıyorsa

• Cevaplarınız için sağolun beyler. Tavsiyelerinizi deniyicem.
  • Ellerinin üstünü beyaz bir tabaka kaplıyor ve arada bi dilinle ıslatmaya çalışıyosun ısırıyosun vs.. Bendede aynı sorun var aynı şekilde dudaklarımda çatlıyo ve kuruyo keza ellerimde öyle.
  •  Ellerim yaşlı eli gibi.

Bundan al. Benimde çatlıyordu birkaç günde geçti. Şimdi bitirdim paketi artık kullanmıyorum. Şimdi bile çatlamıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.