Şimdi Ara

ANILKAHYA'yı HatıRLayan VaRmı? (: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turke64

quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

quote:

evet Almanyada yasiyorum ondan klavye böyle :P her harf yokki ondan :S
    ama o Lakab dedigim Mesela o an cümlemde öyle kurdum tabikide Türk olmak herkese nasip olmaz 100 % Türküz , hem bende herseyi biliyorum ama genede , ben birisini hakli cikarmak istemiyorum diyorumki herkesde suc var , ve bitsin artik bu kavgalar.... bide hemen gene baskasini dalmaya baslamayin , herkes yaptiginin arkasina durmazi lazim , hep o yapti sen sunu yaptin dememesi lazim , herkes keske dese evet sen hata yaptin ama "büyüklük" bende kalsin ve gene bastan deniyelim demiyor... üsücü olan seybu bu iste

Hadi klavyen de Türkçe karakterler yokta "s" demi yok "T" demi yok eminim vardır.Bence sorun sende birkaç aylığına gel bizim buralara ana vatanına Türkçe öğren de oradaki insanlar sana büyük bir şeymiş gibi baksınlar.Hem sen bu konuya bukadar takılma bırak kim kime ne ders nasıl olsa arkadaşlarınız var size bir şey olmaz.

bosver be , ben neyi nasil yasarzam o bana kalmis , siz benim ne demek istedigimi anliyormusunuz ? evet , eee zorun nerde..... bide Türkcem cogu Türklerden bile daha iyi tek yazdigim zaman bazen karistiriyorum , sizde 4 - 7 dil ögrenin ve harfler tam terzi sesi versin mesela s - z s dedinmi z oluyor ve z dedinmi s oluyor fln ozaman anlarsin :D ( Türkce , Almanca , Ingilizce , Franzisca , Ispanyolca , Birazcikta Arapca )

Çok güzel asimile olmuşsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

quote:

evet Almanyada yasiyorum ondan klavye böyle :P her harf yokki ondan :S
    ama o Lakab dedigim Mesela o an cümlemde öyle kurdum tabikide Türk olmak herkese nasip olmaz 100 % Türküz , hem bende herseyi biliyorum ama genede , ben birisini hakli cikarmak istemiyorum diyorumki herkesde suc var , ve bitsin artik bu kavgalar.... bide hemen gene baskasini dalmaya baslamayin , herkes yaptiginin arkasina durmazi lazim , hep o yapti sen sunu yaptin dememesi lazim , herkes keske dese evet sen hata yaptin ama "büyüklük" bende kalsin ve gene bastan deniyelim demiyor... üsücü olan seybu bu iste

Hadi klavyen de Türkçe karakterler yokta "s" demi yok "T" demi yok eminim vardır.Bence sorun sende birkaç aylığına gel bizim buralara ana vatanına Türkçe öğren de oradaki insanlar sana büyük bir şeymiş gibi baksınlar.Hem sen bu konuya bukadar takılma bırak kim kime ne ders nasıl olsa arkadaşlarınız var size bir şey olmaz.

bosver be , ben neyi nasil yasarzam o bana kalmis , siz benim ne demek istedigimi anliyormusunuz ? evet , eee zorun nerde..... bide Türkcem cogu Türklerden bile daha iyi tek yazdigim zaman bazen karistiriyorum , sizde 4 - 7 dil ögrenin ve harfler tam terzi sesi versin mesela s - z s dedinmi z oluyor ve z dedinmi s oluyor fln ozaman anlarsin :D ( Türkce , Almanca , Ingilizce , Franzisca , Ispanyolca , Birazcikta Arapca )

Dil bilgini napalım biz burda Türkçe'den bahsediyoruz.Ana dilimi unutuyorum diyorsan peki.

Daha az evvel Nba'yı ezerseniz karşınızda beni bulcaksınız diyordun,şimdi banane diyorsun.Sen bırak s-z,tersten düzden harf okunuşlarını da burda artizlik yapmadan önce konuyu anla..

• tam hakaret etmelik insanlar var konuda
  • siz artik istediginizi söyleyin , siz cocukta davraniyorsaniz ve anlamak istemiyorsaniz biz ne yapalim , simdi size burada ana avrat bende sövzem sizden hicbir farkim kalmiyacak , olsun iyilik bende kalsin ben sizlere karismiyorum artik hem yukaridaki yazdiklarim hala gecerli , bakin simdi yimiyor demi 3 kesi bana yaziyorsunuz bide kendinisi erkekten sayiyorsunuz , benim hicbirseyi unuttugum fln yok , her dkk basi cesit dillerde birseyler yazarsam ozaman ondan karisiklik oluyor , hem "Ne Mutlu Türküm Diyene" , cogunuz vatan hayini dirde burada erkeklik tasliyordur.... ama napalim.... simdi bi Forumda 1 - 3 zibidiler bir kesiyi dalarsa onun icin kafami yorucam , yazik be sizlere aciyorum sizleri vallaha bak , gercektende iyilik yaramiyor , benim yaptigim 1 - 2 kücük hata hemencikte dedigim 1000 dogrulari asiyor ve dogrular sizlere aci geliyor , bununla yasamaniz lazim , bi oyun icin bu devirde artik kardesten saydigimiz arkadaslarimizla kavga ediyorzak keske hic oynamazaydik diye düsünüyorum , insanlar sitres atmak icin oynuyor ve sonra böyle seylerle karsilasiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil

tam hakaret etmelik insanlar var konuda

Mesela sen.Konu dışından buraya hangi rüzgarlar attı seni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil

tam hakaret etmelik insanlar var konuda

Seni o kadar çağırmışlar emek sarf etmişler bizden sana sadece 'Tamam' demek düşer.
  • @turke64

Boşver kardeşim sen,vallahi laf anlatmaya deymez bi yaratıksın.Vatan hayini demişsin birde,ne biçim adamsın ya.Yazdığından bi b*k anlaşılmıyor daha konuşmaya çalışıyorsun.git 3-4 dil daha öğren.Geç bu forumu,digiyi migiyi.Senle iletişim kurmak için özel kursa falan gitmek lazım.Allah bilir sen almancayı ingilizceyi falanda böyle yazıyorsundur.Hiç konuşma resimlerle anlaşalım daha hayırlı hepimiz için.

@Asil

Alın başka bir bonus.Digiyle alakası olmayan velet atladı konuya.Nerden topluyorsunuz böyleleride bilmemki.
  • quote:

siz artik istediginizi söyleyin , siz cocukta davraniyorsaniz ve anlamak istemiyorsaniz biz ne yapalim , simdi size burada ana avrat bende sövzem sizden hicbir farkim kalmiyacak , olsun iyilik bende kalsin ben sizlere karismiyorum artik hem yukaridaki yazdiklarim hala gecerli , bakin simdi yimiyor demi 3 kesi bana yaziyorsunuz bide kendinisi erkekten sayiyorsunuz , benim hicbirseyi unuttugum fln yok , her dkk basi cesit dillerde birseyler yazarsam ozaman ondan karisiklik oluyor , hem "Ne Mutlu Türküm Diyene" , cogunuz vatan hayini dirde burada erkeklik tasliyordur.... ama napalim.... simdi bi Forumda 1 - 3 zibidiler bir kesiyi dalarsa onun icin kafami yorucam , yazik be sizlere aciyorum sizleri vallaha bak , gercektende iyilik yaramiyor , benim yaptigim 1 - 2 kücük hata hemencikte dedigim 1000 dogrulari asiyor ve dogrular sizlere aci geliyor , bununla yasamaniz lazim , bi oyun icin bu devirde artik kardesten saydigimiz arkadaslarimizla kavga ediyorzak keske hic oynamazaydik diye düsünüyorum , insanlar sitres atmak icin oynuyor ve sonra böyle seylerle karsilasiyor...

Bizim yazdıklarımızı anana gelmiş bir küfür olarak görüyorsan o zaman ben sana acıyorum.Hem 3 kişiye 1 diyorsunda senin arkadaşların vardı hani çağır gelsinler tek kalma.

• quote:

siz artik istediginizi söyleyin , siz cocukta davraniyorsaniz ve anlamak istemiyorsaniz biz ne yapalim , simdi size burada ana avrat bende sövzem sizden hicbir farkim kalmiyacak , olsun iyilik bende kalsin ben sizlere karismiyorum artik hem yukaridaki yazdiklarim hala gecerli , bakin simdi yimiyor demi 3 kesi bana yaziyorsunuz bide kendinisi erkekten sayiyorsunuz , benim hicbirseyi unuttugum fln yok , her dkk basi cesit dillerde birseyler yazarsam ozaman ondan karisiklik oluyor , hem "Ne Mutlu Türküm Diyene" , cogunuz vatan hayini dirde burada erkeklik tasliyordur.... ama napalim.... simdi bi Forumda 1 - 3 zibidiler bir kesiyi dalarsa onun icin kafami yorucam , yazik be sizlere aciyorum sizleri vallaha bak , gercektende iyilik yaramiyor , benim yaptigim 1 - 2 kücük hata hemencikte dedigim 1000 dogrulari asiyor ve dogrular sizlere aci geliyor , bununla yasamaniz lazim , bi oyun icin bu devirde artik kardesten saydigimiz arkadaslarimizla kavga ediyorzak keske hic oynamazaydik diye düsünüyorum , insanlar sitres atmak icin oynuyor ve sonra böyle seylerle karsilasiyor...

Yazdıklarından birşey anlaşılmıyor.Anladığım tek şey ilk nba yı savunman,sonra banane demen,sonra bizi vatan haini yapıp kaçman.Utanmadan birde arkadaşlarını çağırma buraya..

• quote:

Ya lütfen artık saçmalama sanki konsoloslukta çalışıyor yaşın en fazla 16 dır usturuplu salla ki rezil olmayasın.
    Ana avrat sövsen senin ayıbın bizim azımızdan anaya küfür mü çıktı burada öfken ağızından taşıcak neredeyse.

• siz ne derseniz deyin artik , s***mde bile degil bunlar , sizinle konusmaya gelinmiyor , daha önceden yazdiklarimdan hicbirsey anlamamis siniz , baktim bakalim nasil davranirzinis diye , baskalarini zavundumki sizin nasil reakziyon vericeginizi bekledim , bilerek bazi hatalar yaptim , direk kötülerden sayildim, bi bakmissin 10 dkk da hemen yeni düsman bulmussun .... ne icin ? -------- bi anlamsiz oyun icin , yazik be . siz ne istiyorsaniz artik onu deyin ve düsünün , forum-degilde artik chat diye gececek yakinda burasi. Konu ne icin acilmisti , ve simdi ne icin kullaniliyor. Herkez kendizini hakli cikartmak istiyor. Siz gecin bakalim dalganizi olan gene sonunda sizlere olacak.

Olsun ya , zaten sizinle bizim aramizda irice bi Fark var. Bosver , gül gec , yiyin birbirinizi ozaman. En son noktayi ben koyuyorum ozaman. Artik ne isterseniz onu yapin. Zaten simdi birbirinizi savunuyorsunuz , yarinda birbirinizi yiyeceksiniz , burada hep gücü yetenemi geciyor.... yazik

• Biz birbirimizi yemeyiz merak etme.Böyle bir 10 kişi 3-4 senedir mutlu mesut geçinip gidiyoruz,kimseyide ezmeye çalışmıyoruz.Dediğim gibi bu tartışmalar sizin gibi bebeleri biz korurken ortaya çıkmış ve hala devam eden tartışmalar.neyse artık,oyunda mavi tamer yapıyo diye alınca babas kartı, bağırırsın yılmaz kazıkçı inanmayın inanmayın diye mudda.Görücez bu dhde havalanan bi yerleri kalkmış kişileri oyunda.bakalım neler olacak.
  • quote:

siz ne derseniz deyin artik , s***mde bile degil bunlar , sizinle konusmaya gelinmiyor , daha önceden yazdiklarimdan hicbirsey anlamamis siniz , baktim bakalim nasil davranirzinis diye , baskalarini zavundumki sizin nasil reakziyon vericeginizi bekledim , bilerek bazi hatalar yaptim , direk kötülerden sayildim, bi bakmissin 10 dkk da hemen yeni düsman bulmussun .... ne icin ? -------- bi anlamsiz oyun icin , yazik be . siz ne istiyorsaniz artik onu deyin ve düsünün , forum-degilde artik chat diye gececek yakinda burasi. Konu ne icin acilmisti , ve simdi ne icin kullaniliyor. Herkez kendizini hakli cikartmak istiyor. Siz gecin bakalim dalganizi olan gene sonunda sizlere olacak.

Olsun ya , zaten sizinle bizim aramizda irice bi Fark var. Bosver , gül gec , yiyin birbirinizi ozaman. En son noktayi ben koyuyorum ozaman. Artik ne isterseniz onu yapin. Zaten simdi birbirinizi savunuyorsunuz , yarinda birbirinizi yiyeceksiniz , burada hep gücü yetenemi geciyor.... yazik

İyice kıvırıyorsun.Sen şuan genç biri değilsin 50 li yaşlarda birisisin değil mi? Annenin ve babanın sana nasıl tepki vereceklerini öğrenmek için makyaj ile kendini küçük gösteriyorsun.
    Burada olayın nasıl başladığına bakmadığın belli sadece taraflı konuş senin gibi ergenlerin diline dolandı 'S***de değil' kendinizi çok iyi ifade ediyorsunuz beyniniz kasık aranızda olduğu için.

• quote:

siz ne derseniz deyin artik , s***mde bile degil bunlar , sizinle konusmaya gelinmiyor , daha önceden yazdiklarimdan hicbirsey anlamamis siniz , baktim bakalim nasil davranirzinis diye , baskalarini zavundumki sizin nasil reakziyon vericeginizi bekledim , bilerek bazi hatalar yaptim , direk kötülerden sayildim, bi bakmissin 10 dkk da hemen yeni düsman bulmussun .... ne icin ? -------- bi anlamsiz oyun icin , yazik be . siz ne istiyorsaniz artik onu deyin ve düsünün , forum-degilde artik chat diye gececek yakinda burasi. Konu ne icin acilmisti , ve simdi ne icin kullaniliyor. Herkez kendizini hakli cikartmak istiyor. Siz gecin bakalim dalganizi olan gene sonunda sizlere olacak.

küfür yazarken nedense s yerine z yazmadın.Bu arada sizin oraya ceza ne zaman geldi orda ismail yk meşhurdu değilmi.

• U dönüşü buna deniyor sanırım.Nerden nereye geldi çocukBizde vatan haini olduk işte ne yapıcan bilader.Neyse biz birbirimizi zavunalım ve reakziyon verelim en iyisiNba yı anca böyle biri zavunabilirdi zaten şaşmamak gerek.
  • darkprinc3 msn varmı msn :D
  • anil_kahya@hotmail.com ;)
  • çok boş işler bence bunlar
  • kapatalım konuyu beyler yarın oyun cıkıyo tatsızlaştırmayalım kardeşçe kalalım işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacerme

quote:

olmuyor ama böyle , eski konulari kapatin...... simdi sen bunu yaptin ben bunu yaptim diye herkez baslarsa oooooo isimiz zor ama... gene olan *Türk* lakabina olacak ... oyunda da böyle olursaniz ozaman ingilizlerin fln agizlarini düseriz gene... herkez görsün ve korksun bizlerden .... baskasinin agzini sakiz olmayalim :D simdi herkez sen bunu yaptin derse nereye varabilecegiz , evet herkez eskiden hata yapmis , ama ozaman cogumuz daha da kücüktü , simdi herkez olgunlasdi , dogru ve yanlisi daha iyi ayirda ede biliyoruz .... simdi hepimiz bir kesi hata yapmis diye üstüne cullanirzak elimize ne gececek ? sadece *düsman* kazanacagiz baska birsey degil , ve bir türk kardesimizi daha kaybedecegiz.. olmuyor artik böyle arkadaslar , herkez hattini bilsin buraya ( Rap Battle Diss ) icin fln gelmedik demi :D simdi gene baskalari yazacak sen ne karisiyorsun diye fln yada bosver deyip gececek ama bilsinki artik Nba01 kardesimizi ezmeye calismayin , yoksa karsinizda benide ve bircok baska arkadasimizi bulursunuz. ve böyle olmasini hic istemem.

Sen ve birçok arkadaşımız karşımıza geçsin.Bu mesajımı unutmayın,ya 5 ay sonra hepiniz bize yalakalık yapıyor olacaksınız,senin gibileri çok gördük eskiden ''yılmazı ezmeyin,yılmazı ezmeyin,ne sanıyosunuz siz kendinizi'' diyip 2 hafta sonra yılmazla sövüşen.Ayrıca sen olayları bilmiyorsun etmiyorsun, fazla ötme.Bizim bu Nba ile sövüşmemizin başlangıç sebebi Yılmaz millete Babasland'daki canavarların dropsunu net diye 3-4 milyona satarken,Biz milleti bilinçlendiriyorduk ve nba gibi ezikler bizi yalan söylemekle suçluyordu.Sizin gibi bebelerin bi yerlerini temizlemenin sonucunda iş bu noktalara vardı.Tabi eşek hoşaftan ne anlar,biz suçluyuz gibi devam edin siz.Bu sefer oyunda poponuzu kim silecek bakalım.Birde kedilere nankör derler,kediler nankörse siz nasıl bir organizmasınız onu açıklama kudretine eremedim henüz.

nacemre ben seni daha tanımıorum bile. bu dedikelrin sallamaca. bi aralar Yılmaz bazı konularda haklı die msj atmıştım. Sora zanet Yılmazın Ne b*k olduğu bende anladım.

yani sen nerden çıktın onu anlamadım. sen kimsin. benim senle ilk konuşmam burda gerçekleşio söyliyim. seni hiç tanımam etmem. burnal isen söyle. diilsen kimsin sen ben seni ilk defa görüyorum.

Bide turke64 (yunus)'a laf atmayın adam Almanyada yaşıyor ve bi kaç kelime hatası yaptı die laf atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 16 Mart 2010; 13:42:51 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.