Şimdi Ara

ANILKAHYA'yı HatıRLayan VaRmı? (: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

quote:

Orijinalden alıntı: nacerme

quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

erden adam Almanyada yaşıyor. Yazarken yaznlış yazıyormuş e klavyeside Alman Klavyesi. Değişik Değişik harfler var. S yerine z felan. O yüzden yanlış yazıyor. Biraz anlayışlı ol.

ilk olarak nasıl bir 10. sınıfsın bilmiyorum ama Ş-İ gibi türkçe karakterler olmamasına rağmen z s gibi karakterler var almancadada.Almanca klavyesi olması problem değil yani.Ayrıca ister arap ister japon klavyesi olsun beni ilgilendirmez.burası bir TÜRK FORUMU.TÜRKÇEYE UYULMASI GEREKİR.İSTER KOPYALA YAPIŞTIR YAPSIN İSTER EKRAN KLAVYESİ BENİ İLGİLENDİRMEZ,YAPAMIYORSA,TÜRKÇEYE DÜZGÜN UYAMIYORSA FORUMA GİRMEYECEK.BU KURALLARDA GEÇMEKTE,İNANMAYAN AÇIP OKUYABİLİR.

Ayrıca bizim senle kavga etmemiz neden başladı? yılmazı savunmandan.Sonra birde kendin haklıymış gibi tartışmaya devam etmenden.Birde sallamaca demişsin.Biraz önceki mesajta kendin yazdın ''BİR TAKIM ŞEYLERDE YILMAZIN HAKLI OLDUĞUNU KABUL ETTİM'' diye.Ulan ne adamsınız git bi konu aç,kaç kişiyi Myotismon Mask'ı Net diye kakaladı? Kaç kişiye Babas kartı Mavi tamer yapan item diye kakaladı ? Kaçınızın üyeliğinizi kasmaya söz vererek şifrenizi alıp itemlerinizi boşalttı? ne nankör herifsiniz hepinizi biz kurtardık şimdi bize dayılanıyorsunuz.Kaçınızı darknessde kartsızken kurtardım ben? Kaç defa F3de veya 60larda zerre exp gelmemesine rağmen kasmanıza yardım ettim? Üyeliği çalınmış kişilere elimde fazladan ne varsa +2,+3 vermedim mi karşılığında birşey istemeden yeniden gelişebilsinler diye? Akşam uyumadan önce oyundan çıkarken sizde kasın diye devamı kim online'se ona vermiyormuydum? Kasmaya kart alıcak param yok dediğinizde 1m-2m veya 100erli kart setleri vermedim mi kasın diye? Bunları söyleyen hiç yok tabiki.Yeni gelen bu yorumları okusa biz suçluymuşuz mafyaymışız gibi görür.Ne adamsınız vallahi ne diyim bilemiyorum, çıksa bi adem tolga falan neler oluyordu anlatsada şu yeni gelen bebeler neyin ne olduğunu öğrenmeden lafa atlamasa. Söylediklerimde zerre yalan yok.

Yukarıdaki mesajını okudumda Salih erden ben demişsin.Daha ne olayı olduğunu bilmeden konuşuyorsun,git bi sakin kafayla düşün ne halt yediğini ondan sonra konuş.Sizi süründürmüş tüm mallarınızı çalmış adamı savunuyorsunuz sonra birde biz kötüymüşüz gibi ötüp duruyorsunuz.Yok yeni sayfa çekmiş yok sayfayı yemiş.

Ayrıca ne bu kadar zorluyorsunuz anlamadım,Ancak Ben Burnalım.Burnalın Msnden yazdıklarını Kopyala yapıştır yapıyorum yani.Eğer kendi yorumumu yazıyor olursam yukarıdaki gibi ''Ben emrecan'' yazıyorum başına.

her zamanki gibi döktürmüşsün yine

Vayy kanki yaa özlettin valla kendini harbiden.Msne falan girde konuşalım artık.Tuzlukspor

• Selam beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Selam beyler.

KMse girmiyr eskisi gibi 2 gundur gelen gecen yok :(
  • Herkes DBO peşinde dostum
  • herkez oyunu bıraktı en fazla 10 kişi oyundadır emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

herkez oyunu bıraktı en fazla 10 kişi oyundadır emin ol.

Kaç kişi olacaktı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

herkez oyunu bıraktı en fazla 10 kişi oyundadır emin ol.

Kaç kişi olacaktı acaba?

Bence durum gayet iyi şu an

@ Selam burak.
  • quote:

Kaç kişi olacaktı acaba?

sen kendini ne sanıyosun buranın başkanı felanmı her lafıma yorum yapıyosunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqahmetqq -- 21 Nisan 2010; 13:03:24 >
  • quote:

quote:

Kaç kişi olacaktı acaba?

Erden bişey demedi ki oyunda kaç kişi olacaktı diye sordu
  • herkez oyunu bıraktı en fazla 10 kişi oyundadır emin ol dedim arkadaşa oda kaç kişi olacaktı yazmıs. bide her lafıma atlayıp duruyor sinir oldum.
  • bosver sen onu :) kendisi biraz giciktir Oyunda hala bayaha Türkler var. Eskiden 30 vardiysa , simdi 20 var :) onun bi kismida baska Serverde
  • quote:

Orijinalden alıntı: turke64

bosver sen onu :) kendisi biraz giciktir Oyunda hala bayaha Türkler var. Eskiden 30 vardiysa , simdi 20 var :) onun bi kismida baska Serverde

sen tum digilerini 46 ypcktın yptınmı :DD
  • Foruma sadece "selam beyler" yazdım diye ne olaylar çıkmış ya, bir sakin olun Oyuncu sayısında azalma olduğu bariz belli fakat oyuncuların çoğu oyunu bırakmadı, sadece eskisi kadar online olamıyorlar. Bu da ders, iş, shop fiyatları vb. nedenlerden kaynaklanıyordur sanırım
  • quote:

quote:

Kaç kişi olacaktı acaba?

Forum rezilliğinizden sonra tek bu yorumu yaptım sana.Zaten türkler olarak sayı olarak azız herkes bıraktı demişsin birde..

@Turke
    Sana soran mı oldu alamancı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 21 Nisan 2010; 21:13:16 >
  • quote:

quote:

bosver sen onu :) kendisi biraz giciktir Oyunda hala bayaha Türkler var. Eskiden 30 vardiysa , simdi 20 var :) onun bi kismida baska Serverde

oooo coktan :) hepsi 51 az kaldi :P 1 ini 61 yapiyom xD
  • quote:

quote:

quote:

oooo coktan :) hepsi 51 az kaldi :P 1 ini 61 yapiyom xD

ne bu hız::D

• 2009 da üye olmuş
  • cevaplarınızı yeni gördüm. bende sizi çok özlemişim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.