|
animal planet dsmarttan gitti mi? (2. sayfa)
-
-
Id kanalında durum ne ? O da gitti mi duruyo muquote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
kanal gitti. -
O da gittiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-C5B12777B
Id kanalında durum ne ? O da gitti mi duruyo mu
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu olmadı hocam şimdi. Yerine belki bu 8 tllik ek belgesel paketindeki kanallardan gelen olabilir mi ? Veya yeni bir kanal gelmesi hakkında bi duyumunuz var mıquote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
O da gitti
Alıntıları Göster -
müşteri hizmetleri giden kanalların yerlerine başka eklemeler yapılması için çalışmalar sürüyor dedi, ayrıca id için epeyce geribildirimde bulunduğunu da ekledi. ben de bulundum. zayıf bir olasılık olmakla birlikte belki dikkate alınır. -
ID için 2 senede bir bi digiturk bi dsmart gecip duruyorum. Dsmarttan gittiyse digiturkde basla bekleyelim bakalım. Saka gibi. Cok talepte var kanala izleyeni cok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ID en sevilen kanallardan biriydi. Yeniden getirirler ama 1-2 yılı bulabilir. Müşteri temsilcisine talebimi ilettim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynı şekilde benimde gitti. Normalde bu işin sözleşme tahahhüt boyutu nedir arkadaşlar? Çünkü biz o kanallarla birlikte bir anlaşma yapıp sözleşme imzalıyoruz ve sözleşmemiz bitmeden bu kanal kapanıyor. Yayın hakları bizi bağlar mı ki? -
Üyelik sòzleşnesinde yazar platform kanal listesinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar diyequote:
Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ
Aynı şekilde benimde gitti. Normalde bu işin sözleşme tahahhüt boyutu nedir arkadaşlar? Çünkü biz o kanallarla birlikte bir anlaşma yapıp sözleşme imzalıyoruz ve sözleşmemiz bitmeden bu kanal kapanıyor. Yayın hakları bizi bağlar mı ki?
en sevdiğim kanallardan biri, d-smartı ilk bağlattığımız 2007 2008 yıllarından beri severek izlediğim animal planet bugün çıkarılmış...
yanında id discovery de çıkarılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer239 -- 1 Ekim 2020; 20:48:16 > -
aklım almıyor. turksat kablo, neden uydu uzerinden modul sistemine geçmez..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C5B12777B
Şuanda Digitürk , Dsmart ,Kablotv ve tivibu'da olan kanalları yazdım. Turkcell tv sadece internet üzerinden yayın yaptığı için karşılaştırmaya dahil edilmemiştir. Tgrt belgesel , trt belgesel tüm platformlarda ortak olduğu için karşılaştırmaya dahil edilmemiştir.
Açık bir şekilde gözüktüğü üzere en fazla belgesel kanalı Kablotv'de bulunmaktadır. Fakat kablotv'nin dezavantajlı kısmı Digitürk,Dsmart ve Tivibu'daki gibi sadece çanak kurup izleyemiyorsunuz. Sadece türksat altyapınız varsa bölgede , hem internet , televizyon , telefon hizmetini alabiliyorsunuz. Ve bildiğiniz üzere çoğu yerde Türksat yok maalesef. Bir diğer eksisi tivibu , digitürk ve d smart ( d smart go , bein connect , tivibu go) üzerinden internet yayını verebilirken , kablotv sadece kablotv üyesi olanlara kablotv web hizmetini vermektedir. Yani en çok belgesel kanalı olan kablotvyi , binanızda kablotv hizmeti yoksa ne internetten ne de uydudan izleyemezsiniz. Diğer 3 firmayı karşılaştırdığımız da ise ek paketle beraber D smart'ın daha fazla belgesel kanalı içerdiğini söyleyebiliriz.
D smart
Discovery Channel
Discovery Science
Nat Geo
Nat Geo Wild
1 ekim tarihi itibariyle id ve animal planet kanalları çıktı.
8 liralık Ek paketle
Bbc Earth
DocuBox Hd
Love nature
Hd viasat history
Outdoor Channel
Digitürk eutelsat
Nat Geo
Nat Geo Wild
Discovery Channel
Discovery Science
Cgtn Tv (Türkçe değil)
Bbc earth
Bein iz
Digitürk Turksat
Nat geo
Nat geo wild
Discovery Channel
Tivibu uydu
Nat geo
Nat geo wild
Discovery channel
Discovery Science
Investigation Discovery
Bbc Earth
History Tv
Kablotv
Nat Geo
Nat Geo wild
Discovery channel
Discovery science
Animaux
Scienve & Vie
Investigation Discovery
Hd Viasat Nature/History
Chasse Peche
Viasat Explore
Cgtn documentary
DocuBox
Viasat Explore
Trek
Rtg
Animal Planet
-
Keske hocam ah bi gecseler direk kablotv abonesi oluyorum. Belgesel anlaminda turkiyede acik ara farkla en fazla belgesel kanali kablotvde. Hadi uyduyu grctim bari internet yayinlarini acsalar da olur yine idare ederiz fakat o da sadece uyelerine acik:(quote:
Orijinalden alıntı: omer239
en sevdiğim kanallardan biri, d-smartı ilk bağlattığımız 2007 2008 yıllarından beri severek izlediğim animal planet bugün çıkarılmış...
yanında id discovery de çıkarılmış.
Yerine bir şey getirirler diye umuyordum. Öyle bir şey yok mudur? Kanallar listeden silinmemişti, uyarı vardı. Uyarı da gitti, kanal da gitti. Yeni belgesel kanalı gelmeyecek mi?
-
benim modül sürem doluyordu. kapatıp (abone olarak devam etmeyip, iptal ettirip, uygun fiyata yeni modül aldım) eski modülün teli arayıp niye iptal ediyorsunuz diye sordu dsmart. id ve animal ı kapattınız ondan dedim. ama kanal kapama hakkımız var dedi. ben de benim de iptal hakkım var dedim. tamam bu şekilde not alıyorum diyo :) ama tabi kalan 4 kanal için aile spor paketini başka abone olarak dışardan modül olarak aldım 165 tlye yıllık. başka belgesel şansım yok. digi de modüllü abonelik yoktu şimdi var mı bilmiyorum. aylık 13.75e 2 discovery 2 natgeo seyredicez artık.
-
Yeni gelecek kanal var mı
Bu kanal geri gelsin ya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X