Şimdi Ara

Animasyon / After Effect için Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuan kullandığım pc'nin aşırı yetersiz gelesi nedeniyle yeni pc alma ihtiyacı duydum ancak gerek forumda gerek nette aradığım konularda çok farklı yaklaşmış konuya ya da evvel zamanda yazılmış ve tam aradığımı bulamadım. Kısaca özetliyim maya, 3dsmax, after effect, preimer zbrush, real flow, motion buider, photoshop, illustrator vb...
    programlarında çoğu zaman eş zamanlı çalışmaktayım. şuan için yaptığım işler geniş yelpazede küçük işler çünkü pc gerçekten ileri düzeyde işleri kaldıramıyor. en azından öğrenmeye yetti bunları hakkını yemiyelim yinede :) Animasyon, Reklam ve karakter modelleme üzerine yoğunlaşmayı planlıyorum. Uzun vadede işime yarıyacak bir pc
    toplamak istiyorum bütçe olarak 4-6 bin ayırabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: eneme123

Merhabalar,
    Şuan kullandığım pc'nin aşırı yetersiz gelesi nedeniyle yeni pc alma ihtiyacı duydum ancak gerek forumda gerek nette aradığım konularda çok farklı yaklaşmış konuya ya da evvel zamanda yazılmış ve tam aradığımı bulamadım. Kısaca özetliyim maya, 3dsmax, after effect, preimer zbrush, real flow, motion buider, photoshop, illustrator vb...
    programlarında çoğu zaman eş zamanlı çalışmaktayım. şuan için yaptığım işler geniş yelpazede küçük işler çünkü pc gerçekten ileri düzeyde işleri kaldıramıyor. en azından öğrenmeye yetti bunları hakkını yemiyelim yinede :) Animasyon, Reklam ve karakter modelleme üzerine yoğunlaşmayı planlıyorum. Uzun vadede işime yarıyacak bir pc
    toplamak istiyorum bütçe olarak 4-6 bin ayırabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler.

Önce Şu Konuları İncele ; Sonra Yorumuna Göre Düzeltmeler yapılır.

mutineers
    http://forum.donanimhaber.com/m_68194005/tm.htm

slipknot326
    http://forum.donanimhaber.com/m_70579429/tm.htm

ardacetin
    http://forum.donanimhaber.com/m_69356640/tm.htm

scousertr
    http://forum.donanimhaber.com/m_70740040/tm.htm

Mimaron
    http://forum.donanimhaber.com/m_68570888/tm.htm

• ilgin için teşekkürler konuları inceledim ilk konu genel bir fikir verdi ama genel olarak mimari çalışmalar için hazırlanmış pcler ve ayrılan bütçeye göre farklılıklar olucaktır muhakkak.

Şuan kafamdaki sorunlar şunlar
    işlemci olarak i7 mi quadro mu?
    Çitf işlemcili anakart hakkındaki fikirleriniz? Bütçeyi çok zorlar mı?
    ram olarak hangisi daha uygundur? CORSAIR 4x8GB Value DDR3 1600 MHz CL9 X CORSAIR 4X4GB Value DDR3 1600 MHz CL8
    soğutucu öneriniz?

başka fikrileri olanlarda paylaşırsa sevinirim.

(hipoly, yüksek çözünürlüklü hızlı animasyon render almak için pc )
  • konu aktif fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneme123

konu aktif fikri olan var mı?

Anlattığın kadarıyla 3930K Model Soket 2011 Kullanman Gerekecek gibi , Şimdi Burada Önemli bir Nokta var Parçaları biz Seçmiyoruz yani sen CL8-9 yada Bellek ile ilgili soru Sordunya ,püf noktası tamamen ihtiyaca uygun üretilen yeni versiyonlardan Birbirine uyumlu olanları seçmektir.

Bir bakıma teknoloji takip etme ve dünya çapında profesyonel kullanım şekline en uygun biçimlendirme diyebiliriz.O yüzden her sorunun cevabı kısaca yeni versiyon işine uygun üretim budur olacaktır, detayları hakkında öğrenmek istediklerini çok yönlü dökümanlarıyla (bir kısım eksi derken diğer kısım artı)internette bolca bulmak mümkün.Bu karmaşadan kurtulmanın tek yolu dünya üzerindeki profesyonel makineleri örnek almaktır Ahmet yaptı oldu diye ben Referans veremem.

Verdiğim konuları biraz incelemiş olsaydın eminim yukardaki soruları sormayacaktın çünki bu işte birazda senin bilgi sahibi olup bol bol döküman okuman doğru sonuca ulaşman için çok önemliydi fakat es geçtin gibi geldi...

Biraz daha detaylı neler yaptığından, kullandığın makinenin seni nerelerde yetersiz bıraktığı , profesyonel yada Evde iş gibi ek gelir olarakmı yürüttüğünü açıklaman konunun ilerleyişi için faydalı olabilir, Böylece verdiğin paranın tam karşılığını alabilirsin.

• Hani sorarlar ya mesleğin nedir? Verilen cevap Serbest Meslek. Nasıl yani der sunucu. Ne iş olsa yaparım der o da.
    Biraz buna benziyor senin durumun. Aklına gelen bütün programları yazdın galiba diyecektim ama eş zamanlı kullanıyorum demişsin. Yerinde olsam o kadar çok program öğrenmeye çalışmazdım çünkü öyle yaparsan hiç birinde profesyonel olacağını zannetmiyorum. Bir kaç tanesine yoğunlaş sadece. İşte o zaman gerçekten çok süper bir bilgi sahibi olacaksın ve iyi işler başarabileceğine inanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 İçin Texture Modu Tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.