Şimdi Ara

Animasyon Sitesi için (Senaryo ve Ses Hazirlayacak)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Animasyon Hazırlamak ve yayınlamak istiyorum ama bir türlü bir senaryo ve Seslendirecek birisini bulamıyorum.Bu konuda Kabiliyetli olduğunu düşünenlerin death_price@hotmail.com (Messenger)
    Ses,senaryo ve Tipler hakında betimlemer hazırlayıp maile yollamalarını ve benimle irtibata geçebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkBrown -- 23 Mart 2005, 16:04:53 >

• Ben yapabilirm ama ne için olacağını ve senin nerede kullanacağını bilmem lazım. Rica etsem PM atarmısın
  • Animasyonu ben hazirl1ycam zaten bana Senaryo ve ses laz1m sonrada bunlar1 yay1nlamay1 düsünüyorum içerik her türlü olabilir yeterki komik olsun Bende digital kalemde var.
  • hmmm... siten varmı yayınlıyacağın.. yani konsept olarak kafamda birşeyler oluşması açısından... ya da örenk verebileceğin site..
  • ücretsiz hostinglerde yay1nlay1p bir alan ad1 almay1 dü_ünüyorum olur herhalde ör olarak hic mi animasyon izlemedin merak ettim ornek istiyosunwww.gradi2000.comwww.animaturk.com vb sitelerwww.destroycartoon.com

• Yok mu ya kimse Demek Meraklisi Yok 0lginc ben Hep Ozenmisimdir Simdi elimde F1rsat var Ama Dokuman Yok

Yeni: cgunday Gel Hocam beraber hazirlayalim madem bana msnger adresini verirmisin veya death_price@hotmail.com Grsmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkBrown -- 23 Mart 2005, 18:08:08 >
  • Delirecem Yaw Agalar Yok Mu kimse Okardar domain ismi almisim alala

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.