Ben orjinal halini izlerim.Karakter sesiyle bir bütündür, sonradan eklenen sesler(dublaj) karaktere uyacak en yakın sestir ama aslına eşit olamaz Tabii ki tercih meselesi
Yalnız şöyle bir olay var. Filmin orjinalindeki seslendirme de, filmde olan animasyon karakterlerin kendi sesi değil. O yüzden animasyon filmde, karaktere uyacak olan en yakın ses orjinal sestir diye bir şey yok. Tabi bu da benim kendi fikrim.
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
quote:
Orijinalden alıntı: мέlĽ
Ben orjinal halini izlerim.Karakter sesiyle bir bütündür, sonradan eklenen sesler(dublaj) karaktere uyacak en yakın sestir ama aslına eşit olamaz Tabii ki tercih meselesi
Yalnız şöyle bir olay var. Filmin orjinalindeki seslendirme de, filmde olan animasyon karakterlerin kendi sesi değil. O yüzden animasyon filmde, karaktere uyacak olan en yakın ses orjinal sestir diye bir şey yok. Tabi bu da benim kendi fikrim.
Karakterin kendi sesi olmadıgının bilincindeyim lakin bizim yaptıgımız dublaj, gerek Türkçe'ye ceviri gerekse karakterin sesi bakımından yetersiz geliyor
Türkçe Dublaj akar.. Bizimkiler normal filmleri seslendirmeyi pek beceremiyorlar ama animasyon seslendirmeleri mükemmel.
Buz Devri bu konuda rakipsiz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
quote:
Karakterin kendi sesi olmadıgının bilincindeyim lakin bizim yaptıgımız dublaj, gerek Türkçe'ye ceviri gerekse karakterin sesi bakımından yetersiz geliyor
Film olsa neysede animasyonda dublaj olayı çok daha iyi yapılıyor. Sid'in dublajlı halini beğenmeyen var mı?
filme göre değişir dramatik bir animasyon altyazı ile eğlenceli animasyon dublaj ile.
Tr dublaj işi iyice ilerledi ama özellikle animasyon asya ise , orjinalin tadı başka oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme