Yarın geliyor di mi? |
## [Anime] BLEACH ## (359. sayfa)
-
-
Akşam yayınlarlar. 5'inde başladı çünkü pazar gününe kalmaması gerekiyor.
Bekleyemem daha fazla
Ekleme: Pardon dün yazmışsınız zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 12 Ekim 2024; 10:53:52 > -
Bölüm Türkiye saati ile 17.00'de yayınlanıyor. 18'de Disney+'a ekleniyor İngilizce altyazısıyla.
Ne kadar doğru bilmiyorum geçen hafta izlediğimiz bölüm aslında geçen sezon finaline yetiştirilecekmiş ama olmamış. Bu bölümden itibaren 3. sezona giriş yapıyoruz denilebilir.
-
Bence işin magazin,boş kısmıdır. İnsanlardan sadece anime takip eden benim gibiler baya baya takım 0 ve onların bankaisi etkisinde kaldılar,seviye olarak Aizen ve 1000 yıl dededen bile daha güçlü bir shinigami gördük
Şimdi ise o gücün yetmeyeceğini görmüş olduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim söylediğim prodüksüyonla alakalı bir şey, animasyon ekibinde değişiklikler olmuş. Geçen sezon finali yarıda bırakılmış gibiydi. Zira son bölümün son sahneleri final için daha uygundu.
-
Bölümü izledim, güzeldi.
-
Süperdiiiiii efsaneeeeee ya işin yoksa 1 hafta bekle öffffffff
-
Superdi ya @aschil
-
Ychbach'ın Ichigo'nun gücünü test etmesi için gücünü açmadan önceki savaşı mükemmel idi sahneyi geri sarıp bir daha izledim.
Kombinasyonlar da iyi, Orihime; Flash Yoruichi'nin tuzağı ama göz açılınca her şey değişti yapabilecekleri bir şey yok.
Kaptan Siyah shinigami de zaten kazanamayacaklarını söylüyor aslında demekki o da bazı şeylerin farkında.
Mesela ichigo'nun quincy güçlerini kontrol edemeyeceğini muhtemelen biliyordu ama İchigo zeka olarak pek parlak birisi olmadığı için tuzağa dahil oldu.
Gelecek bölümler için Kenpachi'yi canlı tutmaları güzel oldu
Kafamdaki tek soru işareti neden final olmadı; Ychbach'a kazandı işte.
Ama yok olmaz illa geri sayım, monster reborn gibi mekanizmalar olacak ki anime devam etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 13 Ekim 2024; 18:1:6 > -
Güzeldi yalan yok. Animasyon kalitesi düşmeden devam ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayağı iyiydi bu bölüm. Animasyonlara iyi kasmışlar gerçekten. Tahmin ettiğim gibi mangada olmayan bir sürü kare görüyoruz bölümlerde.
-
Bölüm çok iyiydi. Animasyonlar ve efektler harikaydı.
-
Çok güzel devam ediyor. Mangada olmayan sahneler zaten mest ediyor ve daha da fazlasını göreceğiz. Çaresizliklerini iyi hissettiriyorlar. Manga okuyucularına ise bir sonraki bölüm başlangııcını çaktırmadan haber verdiler.
-
Mangasını güncelken bitirmiştim, çok oldu.
Daha var oraya hocam. Sonlara doğru geliyor dediğin.
O kadar olmuş ki mangadan kesilen sahneleri de fark edemedim.
Animenin manganın, çizimleri ve sanat tasarımı çok iyi. Hikâyesi o kadarda iyi değil. Bazı yönleri o kadar kalıp hâline gelmişki, hikâyeyi bilmesenizde neler olacağını hissediyorsunuz.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Yok hocam o değil. Ukitake sahne alacak. Hem bölümde gökyüzüne bakışı hem de onun ağzından sondaki mısraların okunması. Dünyaların çarpışmasını engelleyecek ama öncesinde bir flashback gösterirler. -
Bir ton kafamda soru var. Hele Aizen ile alakalı. Byakuya, bankaisi olanlar kaptanlar ismini soylemeden shikai formuna gecebilir demisti. Hado 99 büyüsünü yapan benim gordugum 3 kisi var ozellikle. Aizen, Urahara ve Vaizard tombul vardı o. Aizen, bankai açmaya tenezzül bile etmiyor. Manga'da da gözükmemiş galiba. En çok Gin gidince üzülmüştüm. Kendini feda etti aslanım benim.
-
Arkadaşlar Yoruichi biz fark etmeden bankaisini açmadı di'mi
En hızlı karakter diye onu pas geçerlerse gerçekten üzücü olur.
-
Öyle birşey olmadı. Zaten olsa mutlaka yazan olur. Kaçırılacak birşey değil.
Elimizde kalan karakterlerin birçok savaşını göreceğiz. Hatta mangayı okumuş bizler için bile sürpriz sahneler bolca olacak ve merakla bekliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X