Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.333
Cevap
22
Favori
285.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada medkan kanalı da çok iyi ve hakettiği değeri görememiş bir kanal olduğunu düşünüyorum. Zangetsu ve yağmurla ilgili videosunu özellikle izlemelisiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gecikmeli izliyorum ama bölüm çok iyiydi. İzlerken büyük keyif veriyor.

• arkadaşlar uzun bir ara verilmişti animeye.. şuan yeni bölümler hangi sezondan başlıyor. yani yeni yayınlanan sezon hangisi

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Ayrı bir anime olarak gözüküyor izleme platformlarında. Tam ismi Bleach: Thousand Year Blood War. Aradan sonraki kısım burası. Yeni bir animeye başlıyor gibi izleyebilirsiniz 1.sezon 1. bölümden itibaren. Şu an güncelde 3. Sezon ve 27. Bölüm oldu.

• aydogan kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler hocam. valla baya özlemiştim animeyi  

• Beklediğim sahneler geldi. Flashback için bu kadar zaman ayırmalarını beklemiyordum ama çok iyi olmuş. Mangada eklenememiş detayları gördükçe çok seviniyorum. Kalan bölümlerde de fazlasıyla göreceğiz gibi görünüyor. İnşallah bir çoğumuzun beklediği yeni arc da yapılır. Hakkı verilememiş bazı karakterlere de hakları teslim edilebilir belki bu şekilde. Ayrıca son sezon öncesi ya da sonrası farketmez Soul king hikayesini de film olarak da olsa göstermelerini isterim. Novel okumayanlar için de bilgilendirme olmuş olur. Evrenin temelleri daha iyi anlaşılır.

• Merhaba. Bleach in 10 sezonu (190. bölüm ve sonrası) ve sonrası dvrip senkronlu altyazı elinde olan var mı acaba? JP bluray i indirdim. Görüntü kalitesi HDTV den tık daha iyi. Arşivi yenilemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 23 Ekim 2024; 0:27:16 >
  • Bleach günü.  

• Mangayı okuyanları bile şaşırtacak bi bölüm olmuş.

Mesela hocam:( ben okumadım.

• Gelecek bölüm Grimm ve aizen geliyore. Grimm teklicek geli gelmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Ichigo Uryu kapışması, Ishida'nın görünümü ve yetenekleri, Ichigo'yu delip geçmesi mangada yoktu.

Bölümün 12 dakikası tamamiyle yeni içeriklerle doldurulmuş.

Gerçekten anime olarak izleyebildiğimiz için çok şanslıyız. Manga format itibariyle hareketsiz sönük ve sınırlı diyaloglarla oldu bittiye kalabiliyordu Bleach yoğun değildi çoğu zaman. Çizim kalitesi hariç zayıf denilebilir.

Animasyona, efektlere ayrıca bayıldım.

Ciddi bir bölüm değil. Diğer haftaya hazırlık bölümüydü sadece.

• palimpa kullanıcısına yanıt
    Efsanedir. Üzerine ciddi anlamda emek verilmiş harika bir videodur.

• Ulan 18 yıl önce bunu izliyorduk... 30 yıl önce one piece :D :D Hala izliyorum :) Bu son sezon Bleach de efsane gidiyor. İzlemeyen çok şey kaçırır :)

• Bölüm beklentimin bayağı üstündeydi. Mangayı okumama rağmen beni en çok şaşırtan bölüm oldu. Ishida'ya hem yeni güçler eklemişler hem de güçlendiğini hissettirmişler. Mangada pek gözükmüyordu malum. Ichigo ile olan dövüşleri de ayrı güzel olmuş. Mangada olması gereken bir dövüştü, eksik olduğu için biraz sırıtıyordu. Ayrıca Ichigo'nun Ishida'dan tokat yiyerek aşağı düşmesi de animeyi mangadan ayrıştıran detay olmuş. Belli ki her bölüm böyle dolu dolu geçecek. 1 sene beklememizin sebebi buysa gerçekten beklediğimize değmiş diyebilirim.

• O geliyor 

Bölümde beni şoke eden şey kesinlikle İshida'nın 1 saniyede İchigo'da quincy kanı olması ve muhtemelen akraba olmalarını fark etmesiydi. Herif saniyelik L dedektifliği yaptı 

İshida'yı sürekli gözetleyen quincy belli ki ishidaya hiç güvenmiyor ve muhtemelen ichigo'yu ölümcül olmayan bir noktadan vurduğunun farkında ve biraz animeden anlıyorsam bu sebepten aralarında büyükcene bir kavga çıkacak.

Ichigo kanadından bakarsak; Ichigo'ya sürekli aynı soru geliyor ce diyorlar ki "beni öldürmen lazım" ancak İchigo quincy kanı taşıdığı için ve bir ihtimal soul king eğitimi yüzünden onların yaşadıkları öfkeyi ve geçmişi biliyor bu sebeple inatla savaşı kan dökülmeden bitirme gayreti içerisinde.

Ycwbach'a (ilk kez adını doğru yazdım sanırım ) zaten güçlüydü şimdi güç seviye ölçermatik kırıldı 

Ichigo'nun takımının hakkını verelim elinden geleni yaptılar ancak sonuç olarak savaşta tam olarak taraf değiller o sebeple öldürmemişlerdir umarım.

• Bolumler 30 dk olmali

• Şimdi asıl dövüşler başlıyor. Giriş bölümü için oldukça iyiydi diyebilirim özellikle Uryu vs Ichigo kısmı muhteşemdi.

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.