Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (362. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.333
Cevap
22
Favori
285.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz durağan bir bölümdü. Sonraki bölüme hazırlık gibiydi. Aizen bekleniyor artık.  

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Durağan mı? Birbirilerine girdiler hocam iki arkadaş. Biri donut oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Bana göre durağandı hocam. Tabi böyle bölümlerin olması normal. Kısa sürdüğü için izleyip geçiyoruz zaten.

Bölüm, şuana kadar gelenler içinde ki en vasat olaniydi.

• Bleach günü

• Çorba bölüm. Little little into the middle.

• Yine ara bölüm. Yalnız güzeldi, kalitesini sürdürüyor.

• Bu sezonun tüm hikayesini bitirdik, bundan sonraki 8 bölüm tamamen vur-kır-parçala modunda olacak diye düşünüyorum.
    Aizen geldi, Mugetsu yemiş Aizen'dan bile daha güçlü bir Aizen var artık elimizde olasılıkları hayal edemiyorum Adam kibir kelimesinin tanımı gibi kraliyeti ayağınıza sereyim dedi son anda durdurdular
    Şimdi openingdeki her şey anlamını bulmuş oldu.
    Özellikle vizardo tayfadan ve arrancar tayfadan beklentilerim çok yüksek. Hollow ichigo temasını da önceden verdiler mükemmel referans vermişler gelecek bölümdeki seviyeye
    Quincy'ler muhtemelen Ycwbach'anın gücünü hissedebildikleri için şok içerisindeler ancak biz şimdiye kadar Mugetsu seviyesi görmüş İchigo'yu referans almalıyız o gücü ölçebilmek için. Veya Aizen de olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Hollow Ichigo neredeydi hocam? Grimmjow ile karıştırıyorsunuz bence. Bölüm sonu şiirinde de Grimmjow vardı zaten.

• Aizen'in kibirli hallerini izlemek ayrı bir keyif veriyor. Grimmjow'u görmek güzeldi. Geçen haftaki bölümden sonra gayet iyi bir bölüm olmuş.

• Aizen'in karakter gelişimi çok iyi bu arada.

• Grimmjow power up aldı mı beyler? Anime'de espada 5-6 idi galiba. Şu an acaba seviyesi ne

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Almamış olması lazım.

• aschil kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Bir sürpriz görür müyüz acaba. Aizen koltuğa bağlı bence bilerek öyle duruyor. İstediğinde ondan çok rahat kurtulabileceğini hissettim izlerken.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

Oraları çok hatırlamıyorum. Aslında mangada eksiklikler var diye hatırlıyorum, bazı bölümler hem eksik hemde hızlıca geçilmişti, bu yüzden animesinde daha doğru aktarılacak diye düşünüyorum.

• Animenin bitmesine 21 bölüm kaldı, mangadan da kalan 66 sayı var. Bölüm başı dört sayı desek yuvarlama hesapla 3-5 bölümlük yer kalıyor ekstra/yeni içerikler için. Yeterli olur sanırım, şu ana kadar iyi toparladılar. Eski anime kalitesinde olsa bu kadar çekici gelmeyebilirdi belki, ben yeni animasyonları efektleri beğendim şahsen.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    21 bölüm mü? Bir part daha mı gelecek?

• aschil kullanıcısına yanıt

Evet 52 bölüm olarak anlaşılmış en başından.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Savaşlı dövüşlü olan bazı bölümler mangadan 5-6 bölüm de içerebiliyor. Animede toplamda en az 6-7 bölümlük yeni içerikler göreceğiz bence.

Eksik yazmışım,hollow mask tema müziği yazmam gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.