Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (364. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.333
Cevap
22
Favori
285.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm çok güzeldi. Herkes izlesin konuşuruz.

• Şimdi filler falan demeyin adamlar animasyona çok afedersiniz hayvan gibi asılmışlar. Favori bölümlerimden biri oldu diyebilirim. Üstelik bu iki karakter de mangada sonlara doğru eksikliği hissedilen ana karakterlerdi. Sonuç olarak iki ana karakteri karşı karşıya getirmek çok güzel dengelemiş bu durumu. Yeni güçler ve yeni animasyonlarla gözler bayram etti. Her şeyi geçtim bunların aralarındaki dostluğu ve uyumu da en azından Szyelapporo dövüşünden biliyoruz. Şimdi karşı karşıyalar ve isimlerini bile kullanmadan birbirilerine Shinigami ve Quincy diyorlar. Çok güzel dövüştü.

Renji çoğu zaman olduğu gibi yine yenildi fakat Uryu'nun da dediği gibi kendini geri çekti, tüm gücünü kullanamadı eski dostuna karşı. Sonuçta donut kulübüne Renji de katıldı. Artık Renji animenin sonlarındaki dövüşe kadar misyonunu tamamladı diyebiliriz. Seneye görüşürüz diyelim Renji için.

Gelecek bölüm de şiirden ve adından da anlaşıldığı üzere Mayuri & Nemu vs. Pernida olacak. Güzel bir bölüm bizleri bekliyor yine. Muhtemelen sonraki bölümde de Shunsui vs. Lille Barro olacağını düşünüyorum. Bazz vs. Jugo dövüşü biraz daha ötelenebilir. Kalan altı bölümün en az üçü sıkmadan akıp gidecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonunda istediğim bölümler başladı, bundan sonra durmaz akar gider.

• Bölüm için tek eleştirim, komedi unsurunu biraz abartmışlar. Ichigonun grubunun olduğu sahneleri söylüyorum. Ichigo inanılmaz bir güce sahip ama hala koşuyor bu adam, gel de çıldırma 

Onun harici Shinigami vs Quincy (anladınız siz onu) çok iyiydi, animasyonlar mükemmel diyebilirim. Sanki her bölüm birer film izliyor gibi hissettiriyor.

Sonunda o bölümlere geldik. 

• Şu eski sezonları bu kalitede çekseler filler kısımları silseler izlenir belki extended sahneler olabilir  

o değilde bölüm güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Kasım 2024; 22:24:33 >
  • Ychbach'nın gücü animenin ending animasyonunu bile etkiledimiş mükemmel olmuş
    Adam gelecek her şeyi biliyor, artık tek kral var o da Ychwach.
    Renji Allah var elindeki bütün gücünü kullanmış gibi hissettirdi ama Quincy'lerin "kırık iyileşme"yeteneği yüzünden Renji kaybetti. Buna rağmen İshida Uryu kemik hapis içinde bir anlığına ölüm korkusunu tamamen yaşadı, devamında kendisi de açıkladı: "İstemsizce beni öldürmekten kaçınıyorsun"
    Demek ki tam güç bankai Zabimaru vuruşu bütün can gücünü bitirebilecekti.
    Bu bölümde Renjinin hakkı Renjiye, adam tam güç bankaisi ile tam Shikai İchigo'ya eşit güçte.

Büyük hayal kırıklığını Grimmjov da yaşadım adam tek yedi
    Devamını mükemmel bağlamışlardı hakkını vereyim İchigo resmen Jump Scare attı

Eski anime güç kıyasları mükemmel işleniyor, eskinin Grimmjovu bayağı alt seviye kalıyor. bu, savaşlar için çok iyi bir referans.
    Fullbring İchigo Quel J seviyesinin üzerinde iken şimdi Shikai ile bile Uryu'nun katbekat üzerinde.
    Heyt be animede Hollow İchigo'nun gerçekten ovar güçlü kaptanüstü bir gücü var zannetmiştim oysa ne kadar da toymuşuz
    Henüz dangai İchigo referansı almadık onu dört gözle bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jake Paul vs Mike Tyson tarzı bir karşılaşmaydı.

• Güzel bölümdü. Böyle bir mekanda Quincy'leri yenmek çok zor. Güzel dövüşler var ama sonu zaten belli. Mayuri belki farklı şeyler yapabilir.

• Benzer işler 

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Kasım 2024; 21:56:38 >
  • Bu animenin sıkı bir fanı olarak kesinlikle remake gelmeli diyorum :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Animenin mangaya göre nasıl ilerleyeceği sızmaya başlamış.

Yarın çıkacak olan 34.bölümde Mayuri vs. Pernida'nın ilk yarısı olacak ve bölüm Mayuri'nin bankaisiyle Pernida'yı yemesinden sonra kahkaha atmasıyla bitecekmiş. Bölüm sonu şiirinde Shunsui olacakmış ve 35.bölümün adı da "Don't Chase a Shadow" olacakmış. Anlaşılacağı üzere 35.bölümde Shunsui vs. Lille Barro dövüşüne geçilecek ve bu bölümde de dövüşün ilk yarısı olacak. 36.bölüm ya bu dövüşün devamı olacak ya da Mayuri vs. Pernida'dan devam edilecek. 37.bölümde de kalan dövüş tamamlanacak. Yani önümüzdeki 4 bölüm Mayuri'nin ve Shunsui'nin dövüşlerini izleyeceğiz. Lille Barro yenildikten sonra Kira da gelecek ve son darbeyi vuracak. 38. ve 39.bölümlerde de Haschwalth vs. Bazz B dövüşünü ve geçmişlerini göreceğiz. Sonrasında Haschwalth, Ychwach'ın güçlerini ödünç alacak ve 3.kısım bitecek. Belki son kısımlarda Askin ve Valkyrie'nin olduğu dövüşlere de giriş yapılabilir.

4.kısım için geriye 30-35 manga bölümü kalıyor. Her bir anime bölümünde ortalama 5 manga bölümü kullanıldığını varsayarsak, gelecek sezon en az 6-7 bölümlük anime orijinal sahne izleyeceğiz demektir.

• Yeni bölüm bugün.

• Güzeldi full Mayuri. Adamın seslendirmeni harika ya.

• Sanırım en kötü CGI’yı gördük. Dandik Renji filler dövüşüne çok fazla emek harcayan stüdyo, TYBW'nin en iyi, en önemli ve canon dövüşlerinden biri olan Mayuri dövüşüne yeterince kaynak ayırmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix1 -- 23 Kasım 2024; 19:10:14 >
  • Mayuri secret boss olmaz di'mi
    En Bleach olmayan savaşı izlediğimizi düşünüyorum ama sondaki başarı kahkahası mükemmeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Pernida ile ancak Mayuri gibi birisi dövüşebilirdi, eşleşme olarak bakınca çok iyi o yüzden 

Bizim Zaraki de aynı tas aynı hamam "Keserim olur biter" deyip koşturuyor etrafta. Böyle devam edeceğine de garanti edebilirim 

• Zaraki uyanışı bu sezon görür müyüz.

Animasyon kalitesinin ilk defa düştüğünü gördüm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • aschil kullanıcısına yanıt

Gelecek sezon görürüz hocam.

• Güzel ama ilginç bir bölümdü. Mayuri birşeyler çıkarttı.  

• 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.