Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (363. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.333
Cevap
22
Favori
285.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu ishida ya acayip power up vermişler.. bu eleman hep ichigo nun gerisinde değilmiydi. resemn haksızlık  ## [Anime] BLEACH ## 

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Quincy son level yeteneği ile Shikai İchigo'ya vurdu hocam. Bence az bile vurmuş olabilir, bilim adamını nasıl deldiğini hatırlarsınız ## [Anime] BLEACH ## 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt

Aslında harf yeteneğini de açmamıştı yani dahası da var ama İchigo hem shikai kullanıyor hem de kendini tutuyordu tam güç saldırmıyordu. Totalde İchigo hala çok daha güçlü.

• Yeni bölüm çıktı. Cacık yine.

• Tempoyu hızlıca arttırırlar umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklemediğim kadar yavaş bir bölüm oldu. Almighty Ychbach zaten güçlüydü şimdi Soul King Ychbach gücü hayal ötesine çıktı kaptanlar bile korkuyor bütün iş açık ara Aizen sama ve 0.takım yedek shinigamisi İchigo Kurosaki'ye kaldı
    Ychbahc'anın görüş sınırı ne kadar ileri acaba? Aizen ve İchigo'nun, Kenpachi'nin geleceklerini görebilecek kadar güce sahip mi?
    Finali şimdiden görebiliyor mu?
    Son olarak Aizen birdenbire ortadan kayboldu ya hadi hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bölümü beğendim. Bazı karakterleri tekrar görmek güzeldi. Ama Yhwach baya güçlü oldu. Al abi, hepsi senin olsun.  ## [Anime] BLEACH ## 

• Ben de bölümü beğendim yine, sanırım ne izleyeceğimi bildiğim için beklentiye girmediğimden beğeniyorum.  ## [Anime] BLEACH ## Eski karakterleri görmek güzeldi cidden. Shinigamilerin kendi aralarında etkileşime geçtiklerini görmek de güzel oluyor. Sadece dövüşlerini değil, en azından diyaloglarını da görmüş oluyoruz böyle bölümlerde. Kyoraku yine veriyor gazı devamlı. Nel'i seslendiren kişi değişmiş yalnız, daha tatlı bir sesi vardı önceden.

Gelecek bölüm için de çok beklentiye girmeyin derim. Eğer ek sahne olmazsa muhtemelen bölümün ilk yarısı bu haftaki bölüm gibi geçecek, sonraki kısımda da Jugo ve Bazz'ın geçmişlerini göstereceklerdir. Ondan bir sonraki bölümün adının da "Dost" olacağını düşünüyorum. Mangayı okuyanlar bilir. :)

• The Frost kullanıcısına yanıt

Bende bölümü beğendim. Görsel olarak her bölüm kendini ileriye atıyor.

•  ## [Anime] BLEACH ##mappewl (ᵔᴥᵔ)youtube
    It really took a lot of time to put this video together, I hope you liked it! I tried my best to include all the main and beloved characters, and this is what I managed to gather. I’m happy with the result, and I hope you are too. Don’t hesitate to leave a comment, I’d love to hear your thoughts! Sources Onosaka Masaya&Konishi Katsuyuki https://ytbe.app/go/3qlavR64 Kosuke Toriumi https://ytbe.app/go/iCpj8uLI Matsuoka Yuki&Matsutani Kaya https://ytbe.app/go/zsFLijwt https://www.youtube.com/@bleachbravesouls8251 https://www.youtube.com/@douhaji
    https://www.youtube.com/watch?v=SkMA7y3D2H0
  • Tamam kaliteli bölümler laf yok buna. Az ekşın, bankai açılımı... rage moda girsinler. Çok mu şey istiyorum ya.

• aschil kullanıcısına yanıt

Hocam tabi geçen sezon her bölüm bir dövüş görünce beklentinin yüksek olması normal. Zaten o zaman da demiştim, en iyi sezon ikinci sezon olacak diye. Bu sezon anca Mayuri ve Shunsui'den bir şeyler göreceğiz gibi. Gerçi şunu fark ettim, geçen bölümün sonundaki şiir Renji'ye aitti. Yani normalde mangaya göre bu haftaki bölümde Renji ile alakalı bir şeyler görmüyoruz ama belki de ek bir dövüş yazmış çizmiş olabilirler Renji için.

• Renji dışında Nel ve Grimmjow var onlardan da sahne görülebilir. Diğer tarafta da Zaraki ya da Urahara da dahil olabilir. Şu an Shunsui dışında kesin göreceğimiz dövüş şunlardır diyemiyorum. Neleri bu sezon neleri son sezon gösterecekler ve mangada olmayan neler ekleyecekler merak konusu. Bu durum da daha heyecanla bekletiyor her yeni bölümü.

• tnuviel37 kullanıcısına yanıt

Mayuri'yi de unutmayın hocam. O dövüşten de güzel animasyon bekliyorum. 1-2 bölüm de Bazz vs Jugram arasında geçer muhtemelen. Yalnız Renji ile alakalı bir şeyler kesin olacak gibi. Openinge dikkatli bakarsanız birkaç yerde gözüküyor. :)

Ben bir tur da Ishida vs. Renji bekliyorum, hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 14 Kasım 2024; 8:47:2 >
  • Yine bomboş filler ve recap dolu bir sezon izliyoruz.

Utanmadan gidip 10dk Renji vs Uryu anime only fight ekleyecekmiş. Kim istedi?

Filler Yhwach vs Ichigo dövüşü eklediler mesela seriye 10 tane plot hole ekledi böyle bir saçmalık olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix1 -- 14 Kasım 2024; 14:59:14 >
  • Ben filler savaşlara asla hayır demiyorum sonuç olarak final her şekilde İchigo vs Ychbach şeklinde olacak. Muhtemelen bazı arkadaşlarımız mangada yer alan benim bilmediğim geçmiş 13 kaptan veya Hell Arc serisini burada görmek istiyorlar ancak serinin adı Bleach TYBW olarak biliyorum. Yani konudan ayrılış olmayacak bütün eksik bilgiler anime ile kapatılmış olacak. Ayrıca manga satışlarında da artış görmek istedikleri için bazı kısımlar manga only olarak kalabilir herkes ekmek parası peşinde sonuç olarak.

• Okeanix1 kullanıcısına yanıt
    Ben isterim hocam. Zaten bizzat Tite Kubo ilgilendiğinden filler gibi gelmiyor bana. Hem mangayı zaten yıllar önce okuduk, o kadar beklemeye de yeni şeyler görelim isterim. En merakla beklediğim bölümlerden biri olacak. Nasıl bir dövüş olacağını bilmiyoruz sonuçta.

Uryu dediğimiz adam Squad 0'dan güçlü. Renji kim ki ne ara Uryu ile 10 dakika dövüşebilecek kadar güçlendi?

Renji de bu arc hiçbir şey yapmadı dedirtmemek için böyle boş duygu sömürüleri ekliyor. Tamamen Renji aklama bölümü olacak, iyi dövüştü ya diyebilelim diye.

Sonuç değişmiyor, hikayeye bir şey katmıyor. Seri mangada olduğu gibi devam edecek, mangada olduğu gibi bitecek.

Seriye yeni lore bilgiler ekleyebilir de hiçbir yere bağlanmayacak tamamen fanservice filler fightlara karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix1 -- 15 Kasım 2024; 4:22:21 >

Aynen Mayuri'den her zaman ilginç şeyler çıkabilir. Jugram hemen olaya girer mi emin değilim. Renji zaten bu bölüm mutlaka öne çıkacak. Son bölüm sonu şiiri ondan geldi sonuçta.

Herşey mangadaki gibi gidecek eklemeler hikayeye bir şey katmayacak yorumları yapılmış da buna katılmıyorum. Manga finalinde eksik hissettiren çok şey vardı. Oraları Kubo şimdi istediği şekilde tamamlar. Renji gibi karakterler de buna yardımcı olacak olabilir. Sonuçta o da Rukia gibi 0. takımdan eğitim aldı. Yine eziklemeye gerek yok. Başta Kubo olduğu sürece anime only kısımlar da canon bana göre. Kafasındaki asıl finali göreceğiz.

• tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu arada gelecek haftaki bölümde de Mayuri vs. Pernida olacakmış. Mangaya göre biraz öne alınmış o dövüş yani. Bu iki bölüm güzel geçecek gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.