Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.333
Cevap
22
Favori
285.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

146. bölümde dikkat ettiyseniz Nel "Ben Ulu Menos'um" gibi bir şey söylüyor ve yarası var. Bu Ichigo'nun kaçırdığı Menos olabilir belki de. En azından ben öyle düşünüyorum. ^^

yok yaaa.. öyle birşey mümkün olamaz.. çünkü 147 de gördüğümüz gibi menosların şekli sabit, nel onu espiri olsun diye söylemiştir bu arada nelli bölümler bitmesin
  • Evet 147. bölüm mangadaki gibi değil, filler bölümü :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

evet animede filler dönemi başladı.147-150 arası filler olacakmış.

hayır yanlış, şu an mangayı takip ediyor

arkadaşlar kusura bakmayın, 147. bölümü izlemeden yorum yapma gafletinde bulundum, beni de şaşırttılar yani. böyle de olmaz ki ama, ne güzel seriye başlamışlardı daha yeni
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 11 Kasım 2007; 1:28:12 >
  • MAİ MAİ'ye özel SPOİLER

@ maimai: resim pikseli pikseline doğru. şöyle bi 30-40 bölüm sonra o transformasyonu göreceksin. nel'in hiç de göründüğü gibi olmayan çok sağlam bir karakter olduğunu bil yeter, hatta ichigo biraz sönük kalıyor yanında, şimdilik
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 11 Kasım 2007; 2:14:24 >
  • Spoiler yaptık özür olarak güzel bir fan art paylaşayım , çok karizma bir iş çıkarmış yapan arkadaş umarım beğenirsiniz .
     ## [Anime] BLEACH ##
  • Manga bölümü var. Acemide değilsiniz! Editleyin Mesajlarınızı.
  • @mai_mai Bleach in güzel Wallpaperları var istersen (200tane)
  • @Serkahan teşekkürler , iyi olur yani resim arşivim için ama nasıl ulaşacağım ? Rapid de filan yüklü mü , torrent dersen ben hiç bulaşmayayım anlamıyorum o işten
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

@Serkahan teşekkürler , iyi olur yani resim arşivim için ama nasıl ulaşacağım ? Rapid de filan yüklü mü , torrent dersen ben hiç bulaşmayayım anlamıyorum o işten

@mai_mai Yeterli olur herhalde

Link: http://rapidshare.com/files/68868222/bleach_Wallpapers_SxxxxHAN.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

@Serkahan teşekkürler , iyi olur yani resim arşivim için ama nasıl ulaşacağım ? Rapid de filan yüklü mü , torrent dersen ben hiç bulaşmayayım anlamıyorum o işten

@mai_mai Yeterli olur herhalde

Link: http://rapidshare.com/files/68868222/bleach_Wallpapers_SxxxxHAN.rar.html

indirelim hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 11 Kasım 2007; 10:14:06 >
  • @Serkahan Çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagedown332

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

146. bölümde dikkat ettiyseniz Nel "Ben Ulu Menos'um" gibi bir şey söylüyor ve yarası var. Bu Ichigo'nun kaçırdığı Menos olabilir belki de. En azından ben öyle düşünüyorum. ^^

yok yaaa.. öyle birşey mümkün olamaz.. çünkü 147 de gördüğümüz gibi menosların şekli sabit, nel onu espiri olsun diye söylemiştir bu arada nelli bölümler bitmesin

Hakatten alakası yokmuş saçmalamışım Kim olduğunu manga da gördüm ve şoka uğradım resmen.
  • Evet 149. bölümle birlikte fillerlar bitti ve ana konuya giriş yapıldı sonunda.Benim tahminim arasıra bu şekilde 2,3 bölümlük fillerlar olucak gibi.
  • fiiler bitsin diye bekliyodum bende 144 bölümde çökte kaldım.artık bi solukta bitiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedah -- 23 Kasım 2007; 23:16:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedah

fiiler bitsin diye bekliyodum bende 144 bölümde çökte kaldım.artık bi solukta bitiririm

aynen @jedah tek tek baya bi sıkıyor insanı
  • --SPOILER--

Nel çok güçlü bir karakter. 3. espada :)
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6c/NellTu.jpg

--SPOILER--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord_dahaka -- 25 Kasım 2007; 13:20:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord_dahaka

--SPOILER--

Nel bir :)
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6c/NellTu.jpg

--SPOILER--

Tam Sopalıksın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkahan -- 25 Kasım 2007; 22:11:13 >
  • bravo lord

söleyincemi rahatlanılıyor anlamıyorum .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.