Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.333
Cevap
22
Favori
285.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: faust13

dostlar bleach serisini az önce edindim..ilk 50 bölüm rmvb formatında ..k-lite mega codec var ..media player classic ve bs player da açılmadı..real player ı yükledim.bu sefer media player classic de açılıor .bs de açılmıyor..nie açılmıor anlamadım yahu..alt yazılı nasıl izlicem şimdi?

Real alternative codec'i yüklemen gerek o zaman hepsinde oynatır
    http://realitylapse.com/videos/bleach.php
    diğer bölümleri de buradan bulabilirsin
    http://kazaskercevirilerim.blogspot.com/ 150 bölümün altyazısı
  • Yeni film bugün mü yayınlanacaktı?
    Ne zaman nete düşer acaba
  • eyvallah üstadım...saolasın öptüm ellerinden(bayram hesabı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

Yeni film bugün mü yayınlanacaktı?
    Ne zaman nete düşer acaba

artık hergün bleach aratıcaz torrent sitelerinde
  • Hemen düşmez heralde ... en azından dattebayo da yayınlanmaz resmi olarak ... Vizyondan çıkmasını falan beklemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morfildor -- 23 Aralık 2007; 1:55:26 >
  • Seride git gide sıkıcı olmaya başladı... Eskisi gibi sarmıyor <_<
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Seride git gide sıkıcı olmaya başladı... Eskisi gibi sarmıyor <_<

Katılıyorum ilk bölümler çok iyi ilerliyordu,ta ki ilk fillerlara kadar bountou'lar gitti tam güzelleşmişti ki...Sonradan kötüye sarmaya başladı bölümler...

Şu anki bölümleri saçmalayacaklarını,20 saniye dövüş gösterip bir ton gereksiz konuşma,diğerlerinin drumunu gösterip saçma sapan bir yerde bitireceklerini bilerek izliyorum...Uzatalım diye batırdılar bence bayag...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Seride git gide sıkıcı olmaya başladı... Eskisi gibi sarmıyor <_<

Düşünüyorumda 26 bölümlük çoğu seri kadar konusu yok.. "full metal alchemist-Ghost in the shell-Neon genesis-basilisk-Cowboy bebop vb....."
    ölüm yok, yenilgi yok ,trajedi yok, felsefe yok, müzik yok............... Rukia kurtuldu seri bitti......

"wizardlar felan hızlanacak derken, tam bir hüsran oldu........................."
  • internette bulldugum surumlerde hep altyazı gomulmuş,altyazı gomulmemiş versiyonlarını nerden bulabilirim acıba?
  • film ne oldu ya düşmedi mi daha bulamadım ben
  • quote:

dostlar bleach serisini az önce edindim..ilk 50 bölüm rmvb formatında ..k-lite mega codec var ..media player classic ve bs player da açılmadı..real player ı yükledim.bu sefer media player classic de açılıor .bs de açılmıyor..nie açılmıor anlamadım yahu..alt yazılı nasıl izlicem şimdi?

benim indirdiğim animelerde rmvb formatında. Bana kalırsa gayet kaliteli görüntü. BS player ve diğerleri açmaz. Real Player yükle. Ben Real Player ile seyrediyorum. Ayrıca emin olmamakla birlikte şunu söyleyim. galiba rmvb formatlarına altyazı ekleyemiyoruz. Benim indirdiğim rmvb formatındaki animeler kendiliğinden altyazılı oluyor. Tabi ingilizce subtitles.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

benim indirdiğim animelerde rmvb formatında. Bana kalırsa gayet kaliteli görüntü. BS player ve diğerleri açmaz. Real Player yükle. Ben Real Player ile seyrediyorum. Ayrıca emin olmamakla birlikte şunu söyleyim. galiba rmvb formatlarına altyazı ekleyemiyoruz. Benim indirdiğim rmvb formatındaki animeler kendiliğinden altyazılı oluyor. Tabi ingilizce subtitles.

@Haplo Yanlış biliyorsun.

ALTTAKİ KODEĞİ yükle. Herşeyi açar Bsplayer "altyazıda ekliyebilirsin"

k-lite mega pack

/>

Realplayer dosyalarını Klitemagepack kurunca bsplayer-winamp-mediaplayer vs. izleye bilirsin.
    NOT: Kurarken h264 'ü açmayı unutmayın "MKV ler için"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkahan -- 4 Ocak 2008; 1:45:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

@Haplo Yanlış biliyorsun.

ALTTAKİ KODEĞİ yükle. Herşeyi açar Bsplayer "altyazıda ekliyebilirsin"

k-lite mega pack

/>

Realplayer dosyalarını Klitemagepack kurunca bsplayer-winamp-mediaplayer vs. izleye bilirsin.
    NOT: Kurarken h264 'ü açmayı unutmayın "MKV ler için"

Emin olmadığımı söylemiştim. Aydınlattığın için teşekkür ederim. Demekki BS player her formata altyazı koyabiliyormuş. Ayrıca K-Lite Codec Pack yükledim ben. Fakat Media Player Classic olarak oynatıyorum. Bütün playerlara etki ettiğinden haberim yoktu. Olmuş oldu yine teşekkür ederim. Fakat büyük ihtimal arkadaşın elindeki anime ile bulduğu altyazı birbirini tutmayacak. Senkronize bozukluğu olacaktır. Çünkü altyazıyı hazırlayan kişi büyük ihtimal başka bir adresden elde etmiştir altyazı hazırladığı animeleri. Ve çok kıl bir durum.
  • Bleach 155 fena değildi aslında ama hikaye sıradanlaştı artık ...
  • ben şuanda ilk 21 ciltin yani 187 bölümün mangasını okudum çok güzeldi geri kalanını nereden bulabilirim bilen biri varsa yardım edebilir mi?ama türkçe arıyorum
  • bleach'in türkçe mangalarını anianka sitesinde bulabilirsin. şu an 21. cilte kadar kesintisiz çeviri yaptılar. ayrıca 290 ile 303. bölümler ile hitsaguya özel bölümününde çevirisi bulunmaktadır.

http://www.anianka.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 11 Ocak 2008; 22:51:23 >
  • bende zaten aniankadan okudum hepsini sağolun bu arada
  • bende takip ediyordum da bleach bir yerden sonra sıkmaya başlıyor...hikaye basitleşiyor bence....bıraktım izlemeyi...
  • Manga da varmıydı böyle bir bölüm? Bu son bölümler niye bu kadar rezalet olmaya başladı ya... Pfft çok sıkıcı olmaya başladı artık. Geldiklerinde devam edicem hmpf.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.