Şimdi Ara

Anime ekibim,karşı ekibi seçin.marvel-dc farketmez .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanrısal varlıklar yok.(one above all gibi.)

Saitama-one punch man:her rakibini tek yumrukla yener,aşırı yüksek dayanıklığı ve güc7 vardır.

Yu otasaka-charlotte: rakibine bakınca 5sn bedenini ele geçirir ve özel güçlerini alır.

The father(2nd gen)(fmab): gördüğü eşyaları içinde olan elementlere göre şekillendirebilir.içinde625k ruh vardır.yenmek için 625k ruhu öldürebilmeniz lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jiren,Black Widow ve John Wick

• Hotu thanos vs senin grubun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskilerdenim

Hotu thanos vs senin grubun
    Daha güçsüz bir şey bulamadın mı bro

• BeyondG kullanıcısına yanıt
    thanos'un gazabı ile daha iyi dayak yerler yoksa bu tayfaya odin bile yeter diye düşünüyorum
  • King Thor, OA enerjisi almış + Anti monitor zırhını takmış Superboy Prime

O 5 sn bakınca süper güçleri alan arkadaş ve gördüğü elementi bilmem ne yapsn arkadaş bunları göremez. O kadar hızlılar ki. Ayrıca King Thor zamanı durdurabilir. Superboy Prime da zaman bariyerini aşıp durdurur sonra şu bakınca değişik olaylar yaratan arkadaşları öldürürler.

Saitamayıda Superboy Prime eşek sudan gelinceye öldüresiye döver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal- -- 21 Ağustos 2018; 20:41:47 >
  • quote:

thanos'un gazabı ile daha iyi dayak yerler yoksa bu tayfaya odin bile yeter diye düşünüyorum
    Aynen Odin bile hem ap hemde speed olarak yeter. Koysa şöyle animeden Law of İdentity,Featherine,Elder God Demonbane gibi karakter. Çarşı pazar fena karışırdı. Hepsi Overvoid seviyesi karakter.En az 10 sayfa Anime VN vs Comins'e dönerdi tartışma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BeyondG kullanıcısına yanıt
    konuyu açan arkadaş saydıklarını acayip güçlü sanıyor olmalı. dediğiniz türde vs'yi merak ettim şimdi hepsi over-void seviyesi diyince
  • DC Zeus

Darkseid

Marvel Odin

Darkseid in omega beam i yok edebilir bildiğin direk siliyor adam yokmuş gibi oluyor superman dayanabiliyor ama bahsedilen karakterlerin superman kadar dayanıklılık featleri var mı ?

Zeus ve Odin in Büyü gücü bile yeter belki savaşmalarına bile gerek kalmaz

Hem daha sayılamayacak kadar karakter var dedikleriniz karakterleri yenebilecek sadece OAA tarzı karakterler yok denilmiş fazla abartmazsak galactus kendisi bile tek atar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 21 Ağustos 2018; 21:30:35 >
  • Arkadaşlar boş yapmayı bırakın, Saitama tek başına topladığınız her türlü takımı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Arkadaşlar boş yapmayı bırakın, Saitama tek başına topladığınız her türlü takımı alır.
    Yanılıyorsun hocam, Hotu Thanos Superman Hulk vs vs kim alır?

• MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir video atayım:

https://www.youtube.com/watch?v=OEAPEiuW97g

Saitama'nın özelliği bu zaten, adam önüne kim gelsin UMRUNDA DEĞİL. Zarar vermeyi başaramıyor ona kimse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Arkadaşlar boş yapmayı bırakın, Saitama tek başına topladığınız her türlü takımı alır.
    Hulk gama radyasyonu yapsa?

Saitama'nın karşısına mistik güçleri olan birinin çıktığını sanmıyorum daha, büyü/sihire karşı dayanıklı mıdır bilmiyoruz. Ama bence OPM'nin mantığından gidersek yine herkese tek atacak.
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    saitama'nın en yüksek feati universal bile etmez boşa konuşmuşsun. odin>saitama
  • Hadi milletin götünden uydurduğu karakterler ve onların gücünü kapıştıralım. Yazarlar zamanında nabza göre şerbet vermişler. Yok bu bunu şu zaman dövmüş, yok şu onu ellemiş. Boş işler. Yazar kimi isterse onu kazandırır. Teorik olarak green lanternin gücü hayal gücüne dayanıyor. Hayal gücüyle galaksi ateş edebilen silah yapar vs vs.. boş işler.

Superman candır gerisi heyecandır.

• eskilerdenim E kullanıcısına yanıt
    Ben bunu tanrısal sayarım hocam

Yoksa bizde truth var fmab evreninin allahı .

Peki kaybettim kabulleniyorum.

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    hocam Ig thanos - galactucus da bunların işini görür
  • quote:

hocam Ig thanos - galactucus da bunların işini görür
    Galactucus? Galactus

yazılım şeklini pek takma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.