Şimdi Ara

[ANİME] Fairy Tail :: Spoiler Serbest :: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
3
Favori
17.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Mangası nasıl arkadaşlar anime iyi güzel hoşda, ecchi ve gereksiz aşırı gülme şaşırma halleri bayıyor son arc da mesela üç veya dört bölüm prensesin nasıl gelecekten gelen kişise inanacağını kırk sefer dinledim tekrar tekrar kabak tadı verdi manganın daha ciddi olmasını umuyorum.Mangayı çeviren bir iyi bir fansub falan önerirseniz çok iyi olur, şimdiden teşekkürler.

Mangası iyi bence hatta şu aralar tavan yaptı okumanı tavsiye ederim

fairytailizle

Bu siteden okuyabilirsin ben burdan okuyorum.

Çok teşekkür ettim bu grup cidden çok iyi oldu aslında daha öncede görmüştüm ama unutmuşum Fairy Tail e daha bakmadım ama aynı grup yeni bir site daha açmış Tokyo Ghoul u bile çeviriyorlar seri şeklilde, acayip işime yaradı bilgi

• quote:

quote:

quote:

Mangası nasıl arkadaşlar anime iyi güzel hoşda, ecchi ve gereksiz aşırı gülme şaşırma halleri bayıyor son arc da mesela üç veya dört bölüm prensesin nasıl gelecekten gelen kişise inanacağını kırk sefer dinledim tekrar tekrar kabak tadı verdi manganın daha ciddi olmasını umuyorum.Mangayı çeviren bir iyi bir fansub falan önerirseniz çok iyi olur, şimdiden teşekkürler.

Mangası iyi bence hatta şu aralar tavan yaptı okumanı tavsiye ederim

fairytailizle

Bu siteden okuyabilirsin ben burdan okuyorum.

Çok teşekkür ettim bu grup cidden çok iyi oldu aslında daha öncede görmüştüm ama unutmuşum Fairy Tail e daha bakmadım ama aynı grup yeni bir site daha açmış Tokyo Ghoul u bile çeviriyorlar seri şeklilde, acayip işime yaradı bilgi

Sevindim

• Mangada güncele geldim, baya bir sayıyı okudum yaklaşık 75 - 80 sayı okumaya doyamadım animeyi acil başka bir şirkete yaptırsınlar başka bir şirketle anlaşsınlar. Manga ile anime arası bırak dağları gezegenler var.
  • quote:

Mangada güncele geldim, baya bir sayıyı okudum yaklaşık 75 - 80 sayı okumaya doyamadım animeyi acil başka bir şirkete yaptırsınlar başka bir şirketle anlaşsınlar. Manga ile anime arası bırak dağları gezegenler var.

Katılıyorum.Mangası çok daha güzel
  • Mangadan-Bakmak isteyen bakar

Zeref geldi Beklenen kapışma gerçekleşsin artık
  • Şu filler zımbırtısı bitmedi mi hala?

Not:Anime,mangasına küfür ediyor resmen. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Şu filler zımbırtısı bitmedi mi hala?

Not:Anime,mangasına küfür ediyor resmen. :S

Ocağın ortasına kadar sürecek diye biliyorum.Yeni arc başlasa da aksiyon görsek
  • Manga-414

İgneel öldü.Natsu'nun power up alması kesin gibi
  • quote:

Manga-414

Buraya manga spoiler koymayın ya açmamak için kendimi zor tutuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

quote:

Manga-414

Buraya manga spoiler koymayın ya açmamak için kendimi zor tutuyorum.

Başka konusu yok takip edeni fazla değil ondan koyuyorum.Şahsen ben spoiler yemeye bayılırım bence sizde bakın zararı olmaz

• Animenin güncelinde sayılırım.Bir 2-3 bölüm kaçırdım fakat eskiden filler en fazla 3-5 taneydi.Yani ard arda fillerler.Şimdi onların acısını çıkarıyorlar herhalde

• Ha bide
    Ben bir ara manga okuyayım dedim en son sayfaya yanlışlıkla gelmiştim abovvv ejderhaları falan gördüm en kötü ben yedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Diamondcukiz

Ha bide
    Ben bir ara manga okuyayım dedim en son sayfaya yanlışlıkla gelmiştim abovvv ejderhaları falan gördüm en kötü ben yedim
    quote:

Orijinalden alinti: Diamondcukiz

Ha bide
    Ben bir ara manga okuyayim dedim en son sayfaya yanlislikla gelmistim abovvv ejderhalari falan gördüm en kötü ben yedim

Hocam su anda animede filler bölümler var
    Mangadaki bu son arc geldiginde animede tavan yapacaktır.
    Bekleyemem diyenlere mangayi okumasini tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkman -- 8 Ocak 2015; 9:09:16 >

• Manganın gidişatı hakkında

Zeref ortadan kayboldu ben bu son arc olabilir diye düşünüyordum ama 1 arc daha uzattılar bundan sonra Zerefle yüzleşip seriyi bitirmeleri lazım.Zeref ile Natsu'nun arasında nasıl bir bağ var hala çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 8 Ocak 2015; 13:18:50 >
  • 415

Duygu ağırlıklı bir sayıydı.Önümüzde ki sayılarda Acnologia vs Natsu görebiliriz.Natsu'nun power up ı kesin gibi...
  • Mangası bu sayı harikaydı

• la oğlum mangayla ilgili olanlarıhttp://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=35675236&mpage=9 bu linkteki konuya yazın. anime bölümüne yazıp durmayın.
  • Anime sitelerine baktım da bi fairy tail var bir de fairy tail 2014 hangisine başlayaym ?
    Mesajı alıntılarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Yengeç

Anime sitelerine baktım da bi fairy tail var bir de fairy tail 2014 hangisine başlayaym ?
    Mesajı alıntılarsanız sevinirim.

Fairy Taili önce izle sonra 2014 e geç
  • bayadır izlemiyorum , yıldız ruhlarıyla ilgili olan bölümler bittimi ? Bittiyse hangi bölümden izlemeye devam edeyim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.