Şimdi Ara

[ANİME] Fairy Tail :: Spoiler Serbest :: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
3
Favori
17.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bölümler başlıyor.Önümüzdeki bölümlerden itibaren Ejderhalar geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

gildarts yalan oldu gitti adam insan bi galibiyeti kutlamaya gelir

manganın 299 bölümü tamamen gildartz'a adanmıştı. animede 5. ova ile yeni arc'ın başlangıcı arasında yer alması gerekirken, atlamışlar. en azından kendi ova'sını çıkartabilirlerdi.

yeni firma eskisinin sansürünü kıracak gibi görünüyor. 2-3 bölüm sonraki malum sahneyi, 18'in altındakiler izlemesin.

[ANİME] Fairy Tail :: Spoiler Serbest ::

• Yeni firma da olsa o sahneyi kırpmadan o hali ile yayınlayacaklarını sanmıyorum ova olarak yada daha başka türlü yayınlarlar ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 21 Temmuz 2014; 18:54:30 >
  • son sahnedeki tutsak kimdi ? natsu seni duyabiliyorum dedi , tutsakda seni duyabiliyorum dedi
  • şimdi arkadaşlar fairy tail 2 olarak devamı çıkmış ben ilk seriyi izledim de baya baya unuttum sanki devam edeyim diyorum da konuya ne kadar hakimim tartışılır

Şimdi en son aklımda kalanlar şöyle turnuva finaldeydi natsu iki elemanı devirdi dragon slayer olan lucy hastanelikti kapşonlu gizemli kadın olduğunu sandığım biri bunları izliyordu metal dragon slayer bi yere gitti dönmemişti ( natsu postalamıştı sanırım ) konu ejderhalar eski kötü büyücüler falan derken zart diye bitmişti sanırım ekipte özel biri yoktu sanırım zaten geneli eski düşman yeni dost bi dragon slayer daha vardı sanki kız olan neyse konuya hakim gibiyim ama surda takılıp kalıyorum bu natsu ve diğerleri ejderhaların kaybolması ile ilgili gizem hariç başka bişeyin peşinde değillerdi dimi yani unuttuğum birşey var sanki aydınlatırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye ara vermeden hemen önce kaldığı yerden devam etti zaten. Konuya biraz hakim gibisin. Gajeel gizli bir yer altı mezarlığı keşfetti falan. Ilk bölümlerde turnuvayı kazanmak dışında pesinde oldukları bir sey yok yani :)

@grozny
    Eğer biri "seni duyabiliyorum" diyorsa o kesin Cobradir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlatonikAntikor -- 5 Ağustos 2014; 0:34:18 >
  • Son bölümlerde çizimler eski kalitesine dönmeye başladı sadece renk paletinde farklılıklar var onuda yakalarlarsa eski tadı alırım sanırım.
    Konu olarak zaten en iyi sezonu yaşıyor seri.
  • Konu baya arkalarda kalmış takip eden yok mu beyler
  • Fairy Tail 2 çıkmış demek ki bide ona yetiş, daha 90.bölümdeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

Konu baya arkalarda kalmış takip eden yok mu beyler

Müzikleri ve dövüş sahneleri için izliyorum.Konusu biraz sığ olsa da gayet güzel bir anime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Müzikleri ve dövüş sahneleri için izliyorum.Konusu biraz sığ olsa da gayet güzel bir anime.

Aynen bende..Konusu çok sarmasa da müzikleri ve dövüş sahneleri çok iyi bu arcta da güzel sahneler var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Aynen bende..Konusu çok sarmasa da müzikleri ve dövüş sahneleri çok iyi bu arcta da güzel sahneler var

Kıymeti bilinmiyor bu animenin.

• İzlettiren anime. 2. , 14. , 15. ve 16. openingleri harika. fakat canımı sıkan konu;

Arkadaş, adamlar her yediği dayakta ayağı kalkıyor. Hani biraz çocuklar için olmuş, "pes etmeyin" temasını vermeye çalışmışlar ama abartmışlar. Özellikle Tenroujima Arc da Erza yla ağaçlı adamın savaşı. 3 kere kalkamaması gereken durumda kalktı Erza. Bu arada 126. bölümdeki kötü popo takımı bana narutonun 101. bölmündeki çılgın 3 lüyü hatırlatıyor

Hoş anime

• 2.sezon 21.bolum ne zmn cikcack

• quote:

Orijinalden alıntı: xenovi21

İzlettiren anime. 2. , 14. , 15. ve 16. openingleri harika. fakat canımı sıkan konu;

Arkadaş, adamlar her yediği dayakta ayağı kalkıyor. Hani biraz çocuklar için olmuş, "pes etmeyin" temasını vermeye çalışmışlar ama abartmışlar. Özellikle Tenroujima Arc da Erza yla ağaçlı adamın savaşı. 3 kere kalkamaması gereken durumda kalktı Erza. Bu arada 126. bölümdeki kötü popo takımı bana narutonun 101. bölmündeki çılgın 3 lüyü hatırlatıyor

Hoş anime

o kötü popo takımı, rave master'da da vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dergul

quote:

İzlettiren anime. 2. , 14. , 15. ve 16. openingleri harika. fakat canımı sıkan konu;

Hoş anime

ilk defa duydum rave masteri ama kapağı baya fairy taili anımsattı :D gray natsu lucy gibi sanki

• Manga yerine şu fairy tailin kuruluşu yayınlanıyor :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dergul

quote:

Hoş anime

ilk defa duydum rave masteri ama kapağı baya fairy taili anımsattı :D gray natsu lucy gibi sanki

ikiside aynı mangakanın eseri olduğu için, karakterler birbirine benziyor.

• Son bölümü izleyenlere Gray hakkında ilerisi için bilgi veriyim bakmak isteyen baksın

Yanlış hatırlamıyorsam Ultear kendini feda edip Grayi hayata döndürüyordu...
  • quote:

Son bölümü izleyenlere Gray hakkında ilerisi için bilgi veriyim bakmak isteyen baksın

Yanlış hatırlamıyorsam Ultear kendini feda edip Grayi hayata döndürüyordu...

Yanlış Hatırlamıyorsun

Mangasında baya kan çıkıyordu, animeyi kansız yapmaları biraz kötü

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.