Şimdi Ara

[ANİME] Fairy Tail :: Spoiler Serbest :: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
3
Favori
17.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski tipler iyiydi yenileri biraz garip geldi ilk bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

Fena degildi bolum ama sting in tek hamlede koca guild masteri yenmesi sacma oldu. Lectorda yok yere öldü

zorba karakterlerin çoğu, göründükleri kadar güçlü değildir. lonca master'ı olmak ise güçlü olduğun anlamına gelmiyor. oracion seis üyelerin birisi bile, bırakın master seviyesini, yasal bir locaya bedel. sabertoth master'ı adamlarını ezdiği için güçlü görünse de, bir makarov veya gerard seviyesinde olmayabilir.(ikisi de aziz büyücü sınıfı olduğu için, çita biraz yüksek olmuş.)
  • biraz yavaş geçti bölüm heralde bu fairy tail 2 de nerden baksan bi 200 bölüm sürecek gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UPPPPPPPPPPP
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahana35

UPPPPPPPPPPP

UP
    Yazmanizdaki amac ne bilmiyorum fakat izlediginiz bolum ile ilgili bir yorum yaparsanizda buyuk ihtimalle amacladiginiz seye bu yollada ulasabilirdiniz.
    Forum duzeni acisinda mesajinizi editler ve guncel bolum ile ilgili yorum yaparsaniz sevinirim,kisisel bir rica.

• Ara verilmişti sonra yeniden başladı galiba. Hangi bölümden izlemeye başlayacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Ara verilmişti sonra yeniden başladı galiba. Hangi bölümden izlemeye başlayacağım?

176'dan izlemeye devam edeceksin ama internette veya torrent sitelerinde Fairy Tail S2 - 01 olarak geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ueki

quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Ara verilmişti sonra yeniden başladı galiba. Hangi bölümden izlemeye başlayacağım?

176'dan izlemeye devam edeceksin ama internette veya torrent sitelerinde Fairy Tail S2 - 01 olarak geçiyor.

Teşekkür ederim hocam
  • Çizimler konusunda cidden sıkıntı var.
  • çok detaylı gidiyor yada bana öyle geliyor mangayı okuduk diye
  • fairy tail animesinde, filler bölümleri vermektense, bölüm içeriklerini zenginleştirmeyi tercih ediyorlar. bu yüzden filler bölümleri çok az ve tek bir sezona sahiptir.(onlarda, hikayeden uzaklaştırmıyor.)
  • Gençler bildiğiniz ingilizce anime altyazı indirme sitesi var mı? Ben baktım ama bulamadım. Sadece altyazı olacak, Divxplanetteki arkadaşın kullandığı sözcük kalıpları gereğinden fazla geldi. Her altyazı kelimesinde en az bir hakaret ya da küfür var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Gençler bildiğiniz ingilizce anime altyazı indirme sitesi var mı? Ben baktım ama bulamadım. Sadece altyazı olacak, Divxplanetteki arkadaşın kullandığı sözcük kalıpları gereğinden fazla geldi. Her altyazı kelimesinde en az bir hakaret ya da küfür var.

türkçealtyazı sitesi var, ama içeriğinin farklı olacağını zannetmiyorum. not defterini kullanarak, beğenmediğin argo ve küfürleri, daha uygun olduğunu düşündüğün kelimelerle değiştirebilirsin.

http://www.turkcealtyazi.org/

• quote:

Orijinalden alıntı: dergul

quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Gençler bildiğiniz ingilizce anime altyazı indirme sitesi var mı? Ben baktım ama bulamadım. Sadece altyazı olacak, Divxplanetteki arkadaşın kullandığı sözcük kalıpları gereğinden fazla geldi. Her altyazı kelimesinde en az bir hakaret ya da küfür var.

türkçealtyazı sitesi var, ama içeriğinin farklı olacağını zannetmiyorum. not defterini kullanarak, beğenmediğin argo ve küfürleri, daha uygun olduğunu düşündüğün kelimelerle değiştirebilirsin.

http://www.turkcealtyazi.org/

Çeviriye yorum katılmamasına ben de karşıyım ama bu çok doğaçlama olmuş doğal bir yanı yok neredeyse. Karakterlerin konuşması yerine çevirmenin konuşmasını okuyormuşum gibi bir his veriyor bana.

• benim bir sorum var her hafta 1 bölüm beklemek sıktı

mangasında kaçıncı sayıdan devam etmeliyim ?
  •  [ANİME] Fairy Tail :: Spoiler Serbest ::

masaüstü resmim yaptım

• Ne harika bir şeydir ya... Gece gündüz dinliyorum.
  • Beklediğim bölüm geldi nihayet animeye Fakat Minevra ne kadar kaba çizilmiş öyle soğudum resmen
  • Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok çabuk bitti.
    ayrıca fiziksel farklılıkta vardı sanki gelecekten gelen lucy ile şimdiki arasında , kehanetlerde tuttu gibi ama kafamda bi soru. Pirensesin dediği değişik bir olay olup lonca birinci gelecek dediği sanmıyorum ki fairy tail olsun. Gerçe fairy tail olmak zorunda çünkü " Biiiiiiiiiiiiiiiiz Fairy Tail'izzzzzzzzz " dicekler ama beklemedeyiz işte
  • Minerva'dan nefret ediyorum. Fairy Tail'de en sevmediğim karakter.. Future Lucy'i nihayet görebildik animede..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.